Akú značku práčky máme kúpiť?

6. apr 2020

Prosím akú značku pračky kúpiť? S akou máte dobré skúsenosti, resp. aby sa len tak nepokazila hneď po záruč. dobe? Tak cca do 450€. Doteraz sme mali cca 15 rokov Beko.

catherine1989
6. apr 2020

Ja, moja mama, svokra aj krstná prisahame už len na LG 👍

simsalabim
6. apr 2020

Bosch

petruldo
6. apr 2020

mám LG až sa odporúča tak asi bosch

falbala132
6. apr 2020

lg alebo bosch

rinsh
6. apr 2020

Whirpool a hlavne z vrchu plnená. Svokra má od nich práčku asi 10 rokov a pokiaľ viem tak sa menilo v poslednej dobe len kolečko na programy ☺

liz_lemon
6. apr 2020

Bosch

autor
6. apr 2020

@rinsh Ja potrebujem s predným plnením.

rinsh
6. apr 2020

Aha, tak my máme Indesit a celkom v pohode.

zontik
6. apr 2020

Ja myslím, že asi jedno, aká značka ☺️my sme kupovali v lete, išli sme do značky Beko, spredu plnená. Ale neodporúčam z toho dôvodu, že tam nieje krátky program, taký bežný perie 1.30min.takze nabudúce si v prvom rade budem na to pozerať

autor
6. apr 2020

Uvažujeme nad Beko alebo LG.

deti95060810
6. apr 2020

LG...

monqy
6. apr 2020

Mali sme Beko a teraz mám LG a nevymenila by som ju za nič na svete

lenka2710
6. apr 2020

Ja mam Beko, 5 rokov, zatiaľ som spokojná

zzkmetova
6. apr 2020

@zontik máme Beko už 7rokov aj s 15min krátkym programom...

alex1303
6. apr 2020

LG

leelu
6. apr 2020

Siemens a nemenila by som ... uz mam druhu a tato bezi dennodenne uz 10 rokov bez jedinej chybicky
Ak vyberas medzi Beko a LG, tak tam nie je o com - jednoznacne LG ( ma ju mama aj svokra a velmi su spokojne - tichy chod, dobry vyber programov a aj vyzeraju k svetu)

heidi4
6. apr 2020

Bosch je topka, no teraz mam Electrolux, aj chladnicku 🙂 nakolko vsetko si taham sama... ale nemenila by som a iba odporucam. 🙂

autor
6. apr 2020

@leelu Vďaka. My sme mali Beko, aj mama a nadmieru spokojné práve. Vyše 15 rokov fungujú. Ale LG má tiež dobré recenzie. Neviem sa rozhodnúť.

leelu
6. apr 2020

Neviem, ci ti to pomoze, ale pred tyzdnom som mala doma opravara praciek a susiciek (zaniesla sa mi jedna hadica na susicke - btw. tiez Siemens kupovany naraz s tou prackou, tiez iduci dennodenne a toto bola prva porucha) a som sa ho pytala na dobre znacky (chcem nove spotrebice do domu, v byte necham tieto podnajomnikom) a povedal, ze najmenej chodi opravovat Bosch, LG a Siemens ... tak mozno pomoze v rozhodovani

autor
6. apr 2020

Ďakujem vám.

zontik
6. apr 2020

@zzkmetova môže byť, ja tam síce mám 30minutovy, ale to ozaj len od potu preperie.a to by tiež stačilo 15m. Ale na predajni sme nemali možnosť si tie časy prania pozrieť, tak som ostala sklamaná doma.ked periem bavlnu na 60. tak mi to perie cez 3 hodiny.preto vravím, že najbližšie sa najviac na to zameriam

denisa098
6. apr 2020

Ja mám Indesit a som veľmi spokojná, v predajni vraveli že najmenej sa kazia Beko, ale s tou nemám skúsenosť, mala som aj Bosch a bola to tiež dobrá voľba.

zzkmetova
7. apr 2020

A nemáte tam tlačidlo rýchle pranie? Aj mne perie bavlnu tak na pôvodnom čase, ale keď skrátil je to 1,29 a 3h je faaaakt vela

zontik
7. apr 2020

@zzkmetova no nemám, a síce je nová, ale dúfam, že sa rýchlo pokazí, a kúpime novú 😄 tiež som myslela, žeby tam mohlo byť niečo také, ale celkovo tie dĺžky prania sú tam veeeeelmi dlhé. Dokonca sa mi stalo, že aj ten 30 minútový pral 1.40🙃😌

mihula
7. apr 2020

LG-pani pracka pre mna top

sarah97
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evicka3692
Odpoveď bola odstránená
Zobraz