Akú značku notebooku kúpiť?

10. jún 2024

Plánujem si kúpiť notebook do 300€ a rozhodujem sa, akú značku vybrať. V minulosti som mala HP a Lenovo, no s Lenovom som nebola veľmi spokojná. Aké značky máte vy a ste s nimi spokojní?

maranco
10. jún 2024

skús niečo značkové pozrieť na https://www.techsavers.sk

belle_vie
10. jún 2024

Odporucam Acer. Moj brat ho mal a dost na nom hral. Az tak, ze otec sa nahneval a vyhodil ho otvoreny z balkona ( 1 poschodie) na terasu. Notebook prezil bez akychkolvek dosledkov a bol stale plne funkcny :D.
Odvtedy ho odporucam, pokial na nom nechces robit profesionalne programovanie alebo tazit bitcoiny, je to kvalitka :D

walentina7
10. jún 2024

My v rodine všetci len Acer.

bylinka25
10. jún 2024

Ja mám už 10 rokov Toshibu, neviem, či sa ešte dováža, som s týmto notebookom veľmi spokojná.
Opravovaný bol len raz, aj to preto, že spadol operačný systém, pôvodne mal Windows 7 pro, preinštalovali ho na Windows 10 pro, ide ako nový.

pukina
10. jún 2024

zacala som najskor pisat prispevok ale asi som prehliadla tvoj budget..🙂
za 300 siahnui radsej po repasovanom modele s lepsou vybavou ako po novom slabom notebooku, ktory po roku bude vypovedat sluzbu..
co sa znaciek tyka, pracovny mam lenovo, sukromny acer a spokojna som s oboma.

vsadeviem
10. jún 2024

Asus macbook vlastne je to jedno zalezi len co potrebujes

madeincssr
10. jún 2024

Aj znacky najznackovejsie maju svoje slabsie stranky. U HP su to niektore domace (leskle) rady NB (niektore Pavilliony; t.j. nie profesionalne s matnym displejom), niektore maju menej kontrastne displeje, niektore lacnejsie maju slabsiu prvovyrobnu bateriu (menej clankovu), niektore neprijmu vacsinu nahradnych (aftermarket, neoriginalnych) baterii jednoduchym sposobom (vymenim a ide)... Lenovo je v zasade OK a mnohi si pochvaluju (niektorymi ohundravane) ASUS. Este je tu DELL, ale s tymi (tiez napodiv) sme mali dost reklamacii/oprav. Ale asi to bola len individualna smola, cize DELL by som nevylucoval. A kedysi boli na trhu kvalitne Fujitsu (Fujitsu Siemens), neviem ci este su.

fido69
10. jún 2024

Anonymná téma? "Akú značku notebooku kúpiť?" To si sa mohla rovno opýtať akej farby notebook kúpiť? Informačne sú tieto dve otázky na tom úplne rovnako. 😉