Chcem sa opytat ,ze aku vysku zalohy za plyn platite a od coho zavisi jej vyska? Menia si ju oni alebo ja?zavisi od poctu ludi co v byte byvaju?
@jessy8911 pri uzatvarani zmluvy sa pytali na velkost domu a energeticku ucinnost a navrhli tarifu aj vysku zaloh. Zalohy si teraz ja cez internet navysujem, radsej mam preplatok ako nedoplatok.
Ja len preto ze sa mi zda ze bola zaloha 6 eur a teraz je uz par mesiacov 15 eur ale mozno sa mo to len mari,ale dakujem za odpovede.
@lilyianka 6€ je ok, ak sa na plyne iba vari, aj to iba 2-3x do tyzdna. Prenajimame byt, ziju v nom 4 a z takej mesacnej zalohy mavaju este tak 24€ rocne preplatok. Ale ak sa plynom aj kuri, je to samozrejme absolutnr nedostacujuca suma, ak da nejedna o nejaky pasivny dom.
@simsalabim no lebo ked ratam kolko platime my tak mi to prislo ako smiesna suma 😉
Nasla som vyuctovanie z minuleho roka a predsa je tam tych 15 eur stvrtrocne 😀takze zahada vyriesena,a iba varime na plyne.rocne ti vyjde 60 eur a mali sme aj preplatok 14 eur.takze je to fajn.
@jessy8911 nam kazdy rok pri vyuctovani sumu znizia kedze mame preplatok,avsak ja ju vzdy navysim na rovnaku sumu...