Ahojte, chcem sa spytat ako velku susičku bielizne vyuzivate pri 4-5 clennej domacnost? Teda ide mi o naplň pradla, ci pri 4-5 clennej domacnosti staci sušička s bubnom na 8kg pradla.
Ja mám na 7kg a zmestim tam celú varku pradla z prania.aj moja si upraví čas podľa váhy a vlhkosti.
A na kolko kg mas pracku? My mame na 7kg pracku a susicku na 7kg. Pri beznom pradle je to parada, vyuzivam 2. stupen suchosti zo 4roch. Problem nastane pri postelnom pradle, to musim rozdelit na 2 casti a aj tak to nie je suche podla mojich predstav. Takze tu by som uvitala vacsiu susicku.
8kg a staci, ide dost casto a davam program "objemne pradlo" 2hodiny lebo pri inych programoch bolo pradlo stale vlhke🤔
Ahoj, my sme teraz kupovali susicku a doporucujem ti obzret si bubny jednotlivych susiciek. To, ze je na 8 kg pradla este neznamena, ze ma aj velky bubon. Ono tych 8 kg znamena, ze ma na to stavane loziska. Tak isto je to aj s prackami. Niektore udavaju 8 kg ale maju maly bubon - my sme chceli velky, aby sa tam dali susit velke paplony a tak 🙂
Mame 8 kg od AEG a je perfektna, ma aj osvetleny bubon a ma len jeden, ale dvojity filter, akze necistis po kazdom suseni dva filtre,ale len jeden.
Na 8 kg si myslim, ze ti bude stacit.
Ja mam tiezna 8 kg... Davam kednupracku a susicka si skrati cyklus ked pradlo vysusi... Ale ja nikdy nedavam plnych 8 kg... Za mna super 🙂
Dakujem vam krasne za rady 👍😊. Pomohli mi. Podĺa odporucani na susickach som sa docitala, ze pre 5 clennu domacnost sa odporuca 9kg susicka. Bola som sa pozriet v predajni elektra a tie bubne 8kg susičky Beko o kt.uvazujem sa mi zdaju fakt dost velke. Pracku mam malu - 5kg, kupovali sme este pred 8rokmi, uvidime kolko este vydrzi 😊
@lenkatt2 ja myslim, ze cim vacsia, tym lepsie 🙂
Ja som zvazovala tuto 9kilovu (AEG T8DEC49SC) , mala vyborne recenzie, nakoniec sme kupili na 8 kg, aj ked pracku mame na 9 kg.
Ak nahodou chces mat susicku postavenu na pracke, tak si pozri, ci sa to da, lebo 5kg pracka bude asi mala a susicka 9 kg dost velka.
My máme Bosch na 8kg pradla zo samocistiacim filtrom..Je to najlepšia "vec" aku sme si mohli kúpiť..
My mame beko na 8 kg a uzku pracku vzdy davam susit dve pracky naraz a v pohode mi to vysusi. Som velmi spokojna
mam na 8 kg pradla a to je uplne postacujuce
ja mam tiez na 8 kg pradla
Mám na 8kg a využívam hojne. Ak dám menej prádla, sušička si sama skráti cyklus susenia.