Akú veľkú kupujete zimnú obuv?

barbie1981
4. dec 2017

Ahojte aku velku kupujete zimnu obuv. Mala ma cca 14cm nohu , kupila som jej superfity 14,8 zdaju sa mi tak akurat isli by ste do vacsich? ale tam je uz vnutorna dlzka 15.5

simca_13
4. dec 2017

Načo väčšie keď sú jej tak akurát? Potom jej v nich bude noha zbytočne lietať, nebude ju mať zafixovanú. Na akú ponožku alebo pančušky ste skúšali topánky?

barbie1981
autor
4. dec 2017

na bavlnene pancusky

bleblu
4. dec 2017

Ja davam nadmerok max 1cm ale vacsinou 0,5 az 0,8 ked ma dcera vacsi potom capta a nechodi v topankach pekne, aj ked som citala ze doporucuju vacsi nadmerok, ja nedavam

klaudi31
4. dec 2017

0,8 je podľa mňa dosť. Pokiaľ tam strčíte nohu s hrubou ponožkou alebo hrubšími pančuškami a stále ju netlačia tak by som zbytočne nešpekulovala 🙂

kluska
4. dec 2017

isto tie vacsie, ved to je len 1.5cm nadmerok co je pre zimusne topanky super, nozka bola merana naboso? lebo ked naboso, tak hruba ponozka alebo pancuska a ponozka mozu mat 0.5cm a zostane je tam len 1cm a takej amlej moze podrast nozka este raz dva a ma uz len 0.5cm nadmerok. Pritom nozka pri chodzi sa zvacsuje minimalne o 0.5cm, cize na zimusne topanky nevidim problem mat taky nadmerok. Zalezi tiez od toho aky ma napr nart, ak ma vysoky, tak vacsi nadmerok nie je problem. Akurat treba pozerat aj na sirku, ci su dostatocne siroke, lebo to je dost casty problem, ze topanky su uzke a hlavne tie zimusne

lindusss2016
4. dec 2017

Tak mi ideme cestou barefoot obuvi a vsetky topanky (aj letne) kupujem s nadmerkom 1,5 cm.

kleopatra114
4. dec 2017

Aj ja by som väčšie. Malej poskočila nozka za 1,5 mesiaca skoro o 1 cm ani som nevedela ako. Okrem toho - pancucha, ponozka - 1 cm nadmerok je akurát.

0silvia0
4. dec 2017

@kluska to v ktorých končinách sa používa slovo zimušný miesto zimný?😲

kluska
4. dec 2017

@0silvia0 ja mam muza polaka a zijeme v zahranici. takze preto 🙂

kluska
4. dec 2017

aj na slovensku sa to uziva bezne, pravdepodobne na vychode

0silvia0
4. dec 2017

@kluska veď v pohode, len ja som tento výraz ešte nepočula 🙂

ciola
5. dec 2017

ja si myslím, že by ani tých 1,5 cm nebolo na škodu ale tak to už je na tebe. pokiaľ jej nie sú malé tak sa nič nedeje 🙂