Potrebujem kúpiť lacnú funkčnú tlačiareň. Sú ku tlačiarni aj online kľúče na spojazdnenie? Či potrebujem dokúpiť ešte zvlášť cederomku? Poraďte prosím ;).
CD sa na instalaciu tlaciarne nepouziva uz dlhe roky.. cize nepotrebujes.
este ma napadlo, nemam s macbookom skusenost, skor by som kompatibilitu s operacnym systemom pre istotu preverila a potom uz nemas problem, ovladace ak nerozpozna tlaciaren pc automaticky (co sa mi nestalo davno) sa daju stiahnut aj s updatom zo stranky vyrobcu (tlaciarne).
Ahoj 🙂 ved ked si kupis tlaciaren pripojis ju do wifi siete a mozes veselo tlacit.
@dzejsik wau :D 🙏🙈🤣
Ja som sa teraz zobudila dámy.
A ktorú mi odporúčate aby nevyschynala? Dá sa kúpiť aj tu na bazári taká?
my mame taku mensiu HP laserovu, nevysycha, hned isla aj v notebookoch aj v mac mini
Však akúkoľvek 🙂 Notebooky s CD-romkou už nemáme v domácnosti veru roky. A to nevravím len o Apple.
áno áno , doma u rodičov pripájam pomocu wifi - hp 🙂 , ja mam na byte normálne kábel ( samozrejme si musíš dokúpiť koncovku ktorú pichneš do apple ) aby si vedela zapojiť tlačiareň
@dzejsik prosím tá pošleš mi link na ňu?
Ste moc zlaté. Ďakujem za odozvu. Táto technika ide v niečom úplne mimo mňa. Poslednú som mala atramentovú a roky som žiadnu ďalšiu nekupovala. Teraz sa mi nechce investovať do nejakej drahej nakoľko naozaj málo využívam.
Žiadnu céderomku - a do tej sa nikdy tlačiareň ani nezapájala, tá slúži na Cédečka. Ale asi sa pýtaš kvôli inštalovaniu?
Kúp si hociakú tlačiareň a prepojíš ju cez Wifi, prípadne Bluetooth, prinajhoršom cez kábel, ktorý bude ku tlačiarni. Rovnako aj Inštalácia prebehne online.
neviem teraz presne model, ale je to niektora z HP LaserJet, tak si kuk v googli podla ceny co ti bude vyhovovat
Síce nemám MacBook, ale HP... Kúpila som ešte počas Covidu v Datarte Canon PIXMA (okolo 50€). Trochu som vtedy tlačila, potom som ju asi rok mala odloženú a tlačila potom opäť normálne... Pripojila sa automaticky do domácej wifi, ovládač som si stiahla po naskenovaní QR kódu cez internet do pc (aj mobilu a tabletu) a tlačím cez wifi.
@tanyan máš atramentovú teda asi?
@888elizabeth inštalácia je online cez QR kód vždy prosím ťa?
v najhorsom pripade drivre na HW sa daju stiahnut z internetu
Áno, mám atramentovú a som spokojná. Na domáce použitie to úplne stačí.
vacsinou uz len zapojis kabel, tlacieren sa najde a nainstaluje