Akú tašku na detské ihrisko a do parku?

monika2_9
23. aug 2015
Používateľ monika2_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monika2_9.

Ahoj maminy 🙂 Vôbec nemám predstavu s akou tašku chodiť do parku. Vybrala som si tento ruksak(Amos Nuovo Nera) kvôli tomu, aby som mala voľné ruky k drobcovi a trošku štýlovo :D Máme kočiarik britax a tak mi to nejak pasuje. Myslíte si že je to od veci? Zbytočne? Môže byť ? Vďaka mocc 🙂

ikke
23. aug 2015

uprimne? zbytocne 😀
ved ked mas kocik, veci das do kocika a penazenku, mobil a kluce si das do malej kabelky, ktoru budes mat stale na sebe. lebo vsetko vacsie budes mat potrebu aj tak odkladat do kocika a potom sa tu budu davy rozhorcovat v teme: Ukradli mi tasku aj s dokladmi rovno z kocika, svet je dnes taky zlyyyy 😝
😉

zita19
23. aug 2015

Hracky do igelitky pod kocik, ostatne do tasky ku kociku, doklady, peniaze a mobil do ladvinky a mas to vybavene. Sice nie stylovo, ale prakticky.

siska53
23. aug 2015

@monika2_9
A to je ruksak? Vyzera to ako kabelka...a na ihriskp mi to pripada moc luxusne..
Ja som to mala.takto:

kym som len kocikovala.tak som.mala.vsetko v taske co som.kupila priamo ku kociku. Neskor som si len dokupila taku tasticku cez plece na doklady,kluce a peniaze,lebo to spm.nechcela ani na ihrisku nechavat len tak. Ostatne,co some akurat nepotrebovali,bolo v kociku ja som.mala velky paradny kosik,zmestilo sa tam.aj synovo odrazadlo.
Az ked sme.zacali postupne chodit bez kocika alebo len so starou buginou,tak som zacala bravat vak plus som na rucky dakedy zavesila igelitki s hrackami do piesku a do vaku skor len take hygienicke zalezitosti a peip.daky olovrant ci desiatu a pitie.

evi_b
25. aug 2015
Používateľ evi_b je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evi_b.

Jejku krásna 🙂 Ale zdieľam názor mamín nebude jej na ihrisko škoda? Predsa len drobce všetko možné opieskujú a navyše žijeme na SK ....Takžee z kočíka sa môže vypariť za pár sekúnd. Našla si ho za nejakú rozumnú cenu? Niečo podobné by sa mi zišlo :D :D a jééje maniačka :D

tamina969
25. aug 2015
Používateľ tamina969 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamina969.

Jéééj mne sa to luubi ;) ja by som si to kúpila . Kde si to našla ? Aká predajňa ? Kde? Poprosím 😉 Rada by som si to i jaa 😎 😎

evi_b
25. aug 2015
Používateľ evi_b je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evi_b.

Ja som to kukala cez google obrázky a našla som to na novejkabelke :D tak skús tam 😉