Mali ste pubertu takú že klídek alebo rebel ?
Neviem, musím sa doma spýtať. Ale prezili sme vsetci
Šialenuuu
viac menej klídek, more záujmov, takže som nemala veľa času na sprostosti
Ani neviem ako prebehla
Pasivna agresia. :D
To čo je? 😲
Mohlo byt aj lepsie 😏
Ja rebel s 3 zo spravania v tretom rocniku strednej
Keby prebehla u mojej dcery tak ako u mna bola by som spokojna 😊
Velmi pokojnu, ziadne vylomeniny.
Uplne kludnu nemala som potrebu na seba upozornovat a mama je kludny clovek introvert, takze nebolo s kym bojovat🙂
Ale s dcerou slovne bojujeme stale mna nastartuju jej reci provokacie
Ťažkú.. problematicka pubertacka som bola do tak do cca 2003tieho.. začala som v 13tich, nebola som dobrá žiačka, mala som vseliake dys (nediagnostikovane, len si to spätne myslim) bola som drzá, depresívna, robila som hlúposti, domov som nechodila na čas, pár krát som sa opila, fajčila som tajné aj som vyskúšala trávu.. prežívala som prvé lásky a sklamania dá sa povedať teatrálne.. nie som na to hrdá, avšak patrí to kumne, nebudem sa tváriť aka som bola super keď som nebola.. moja mama sa kvôli mne veľa natrápila, z mojich súrodencov som jej urobila určite najviac vrások.. mysleli si že drogujem, mysleli si že zomna nic nebude.. Dnes si myslím že za veľa mohli okolnosti čo sa stali v našej rodine a zmenilo to veľa.. vyrastala som pri otcovi ktorý dostal mozgovu porážku a mal vážne a trvalé následky.. neskoré detstvo a pubertu som prežívala ťažko, lebo otca choroba veľmi zmenila, mamu sklamala a tak sa to odrazilo na mojom chovani.. nikomu to nedávam za vinu, bolo to proste tak.. ked som sa ako tak ukludnila, skončila úspešne strednú školu a začala sa unormalnovat, dostala som riadnu facku od života.. mama zomrela a premna to boli ťažké osamelé časy.. aj to ma naučilo mnohé.. myslím že napriek ťažkej puberte zomna vyrástol schopný človek, hoci nie dokonaly.. ale aj ťažká puberta patrí k životu a aj ta raz skončí.. vdaka tomu sa neteším na pubertálne časy mojich detí.. neplánujem ich však klamať aká som bola ja, ak budú z polovice kludnejsi ako som bola ja v tom období, budem len rada..
Dokonalú. Nemám potrebu teraz vystrájať. Vystrájala som vtedy. 🤣
Klíďo píďo, mama ma nechcela púšťať von, tak som doma čítala, kukala filmy 😂 a keď som už mohla chodiť von, tak som mala svojho chlapca.. a teraz sme manželia s deťmi 😂 puberta ma nejak obišla, ale bola som ten typ večne zdutej tínedžerky 🙈
Okrem brutalnych nalad,super. Dobre som sa ucila,na diskoteky a von ma nepustali 🤣 takze som doma sekala dobrotu
Depresie
V podstate ok
Ach jaj je to dávno. Začala som sa výrazne líčiť, hlavne oči na čierno a čierne nechty, našla som si nie najlepšiu partiu , fajčili sme a chodili sme za školu, ja som teda nikdy nepila alkohol (bála som sa, že sa dogrciam) ale fajčila som ako tuberak, doma pár krát facka za drzé papuľovanie rodičom a za nájdené cigy... A tie hysterické záchvaty plaču, keď som nechápala ako si to rodičia voči mne môžu dovoliť, že ma ako 14-rocnu nechcú pustiť na diskotéku!!! Dnes sa len smejem.... Inak úplná pohoda rýchlo to prišlo a celkom rýchlo to aj prešlo .. 🙂 Mala som možno šťastie v tom, že som mala prísnejšiu výchovu , inak by som možno dnes veľa veci z mladosti ľutovala. Našťastie som bola aj ten typ, že jedna facka stačila a viac som si nedovolila. 😂 Hold otcovská ruka je otcovská ruka.
Osamelú. Nebavili ma diskotéky a chodenie s chalanmi ma v tom veku ešte nelákalo. Bola som nudný knihomoľ, ktorý nezapadol do žiadnej partie.
Ja som mala ťažkú pubertu aj keď som bola prísne vychovávana čím viac mi zakazovali tým som bola horšia a horšia kto vie teraz kde by som skončila keby sa nezoznamim s mojim priateľom a on mi jedine dokázal pomôcť sa zmeniť 😄 ale tak viac ako cigarety alkohol som neskúšala teraz alkohol nechcem ani vidieť hnusi sami len to správanie a to sebavedomie stúplo o tisíc levelov nechápala som rodičov prečo ja nemôžem nič prečo ja nemôžem byť do 11 vonku ako ostatní tak som si začala robiť podľa seba až zrazu som zistila čo sa všetko mohlo stať a vtedy som to nevnímala chvála bohu som to pochopila že sa len báli o mňa aja som to len zhoršovala
A narobila problémy ale čo sa týka učenia vždy som sa učila atď lebo som chcela len som proste chcela voľnosť a zrazu keď ju už mám tak sa nudím ako sa hovorí zakázané ovocie chuti najlepšie 🤣
Jak sa vraví,sex drogy alkohol a vintage bundy 🤣🤣🤣
.. a ty ?