Ahojte, prosím o radu, máte skúsenosť s hrou Desiatka? Hladala som niečo aj na motív Harryho Pottera a našla som kombináciu Desiatka s Potterom, len to nepoznám...dcéra má 10 rokov,všetky knihy Harryho prečitané, syn má 8. Ak máte nejaký zaručený tip na perfektnú spoločenskú hru, tak mi to moc pomože, ďakujem😇🙏🤗...Katarína
Tu sa pripnem, milujem spoločenské hry a HP ❤️ My máme klasiku HP brainbox ale pre fanúšika je to príliš jednoduché 🙈 a ešte dobble. Tiež som pozerala desiatku prípadne na alze je za super cenu Boj o Rokfort obrana proti čiernej mágii 😍 páči sa mi aj klasický ABC kvíz a CORTEX HP - pravdepodobne budem kupovať aj aj 🤦🏼♀️ len to nemám s kým hrať
Desiatku máme radi, originál (tá je ale podľa mňa skôr pre dospelých, aj keď je písané tuším od 10, ale vyžaduje veľmi dobrý všeobecný prehľad) a aj Harry Porter verziu (ak majú načítané/napozerané, tak budú vedieť aj deti) 😊
@oliviakatka ďakujem,malá prosbička,dali by sa aspoň dve kartičky brainbox HP odfotiť,aby som mala predstavu ake otazky su tam🙏🙏🙏dooble klasika je u nas topka, HP zatial nemame a uvažujem ešte Cortex ale nemam potuchu že čo to je
kooperativka HP - boj o rokfort 50-60 eur, to sa im bude pacit, plus neskodia si, musia spolupracovat
@oliviakatka ďakujem moc moc moc😍😇🥇
@oliviakatka k tym obrazkom z filmu su aj otazky?
@kopcek áno len mi prehodili fotky 😁 posledná je k prvej kartičke
Toto ma velmi prijemne prekvapilo.
Mas taky mesec, z neho tahas prisady. Postupne dokupujes aby si na kotliku dosla co najdaslej a mala body na nakup prisad a body.
Neviem vek, my sme dospeli ale je to ozaj jednoduche na pochopenie ked sa do toho dostanete