Akú sim kartu kúpiť?

damira90
21. feb 2024

Dobrý deň chcela by som kúpiť skm kartu na kredit- na vyslovene dvíhanie hovorov. Mám paušál ale jedna sa dať chlapcovi malému (jednoduchá len na dobitie) Aby mi dvíhal to je všetko. Občas zavolal prezvoním.
Čo sa mi oplatí ? Čítam prvý krát o nejakej 4ke. Počula som o O2 tesco kartách , čo je najlepšie prosím ak niekto máte. Videla som aj ze dobíjali na poštách. Vydajú mi kartu aj v tescu alebo ja pošte?
Nerozumiem sa tomu. 😔

brloh
21. feb 2024

Za mňa 4ka. Stojí 1€ a dá sa aktivovať hneď cez internet. Pri tesco karte (5€) musíš počítať s aktiváciou niekoľko dní pretože aktivačný kód posielajú poštou.

damira90
autor
21. feb 2024

@brloh a tu simku ale musím niekde zobrať a vložiť do mobilu kde ju vezmem 🙏

marienka1989
21. feb 2024

moje deti majú Tesco karty a neposielal sa žiadny aktivačný kód poštou, aktivovali karty rovno v Tescu a kupovali sme za 5 eur karty s 15 eurovým kreditom👍

andaluzia12
21. feb 2024

mam na takýto účet Funfon kartu (poskytovateľ je Orange) dá sa cez internet dobíjať za 3€

madeincssr
21. feb 2024

Dolezite na malo pouzivanych predplatenkach je postudovat ako dlho plati kredit (kedy najneskor uz musis dobit) a ako dlho plati SIMka, ked dobit zabudnes (po strate platnosti prides o telef. cislo). Ti co to potrebuju LEN na prijimanie hovorov maju najvacsi problem s tymto povinnym dobijanim.

damira90
autor
21. feb 2024

@marienka1989 a musite ako často dobíjať? Každý mesiac... alebo ešte otázka "Môžem dobiť aj za menej napr 5 10 eur?

16zolik16
21. feb 2024

Ja odporucam operátora Radost. Z účtu mi strhávajú automaticky 20€ mám všetko neobmedzené ale sú tam rôzne balíky signál na internet majú super určite lepší ako 4ka

damira90
autor
21. feb 2024

Prosím,vás a ta 4ka kúpim ju aj na pošte? Čítala som

A ako často si dobíjať 4ku ak máte?

damira90
autor
21. feb 2024

Nechcem mu dat internet. Ale niečo čo dobijem občas a zavolám len neviem kde tu simku 4ku dostanem. Rozhodujem medzi tesco a 4 kou. :/

marienka1989
21. feb 2024

@damira90 áno, dobíjame každý mesiac, minimálne 7 eur myslím, že sa dá....

brloh
21. feb 2024

@damira90 myslím že na pošte sa dá kúpiť, ja som ju mal z alzy

damira90
autor
21. feb 2024

To fakt si môžem na poste kúpiť simkartu 4ky - a dobíjať cca kazde 3 mesiace 10 eur? ( napríklad)

To vážne ( ak hej tak super) ani tomu mechcem veriť vzivote som kredit nemala.🐦‍⬛🙂

brloh
21. feb 2024

@damira90 ano malo by to tak fungovat. Tu mas vsetky predajne miesta 4ky https://www.4ka.sk/fix/mapa-predajni/ 😉

damira90
autor
21. feb 2024

@brloh ďakujem vám🖤🖤

damira90
autor
21. feb 2024

Ďakujem všetkým za odpísanie 🖤🪻

zalka
21. feb 2024

@damira90 4kubna pošte kúpiš a dobiť treba raz za 14 mesiacov .. Tuším

damira90
autor
21. feb 2024

@zalka ďakujem za odpoveď. To bude. Zoberiem to postací

zalka
21. feb 2024

@damira90 ja mám na 4ke automatické dobíjanie keď klesne kredit pod 2e tak sa mi dobije automaticky o 4e ani neviem aký mám kredit. Len príde sms že sa dobilo vtedy viem že mám cca 6e.

michelle567
21. feb 2024

Teraz mám v clubcard kuponoch Tesco kartu za 3,50 s 15€ kreditom...

michelle567
21. feb 2024

A ja mám Orange normálne na kredit... Minimum je dobiť 7€ každé tri mesiace

oskvarka
21. feb 2024

@damira90 nas ma tesco a je spokojny dobija za polovicu za kupony do tesca kludne raz za rok.. prvy rok minul asi 2 eura :D...

kristinkakvetinka
21. feb 2024

Ja som minule objednala cez net z Telekomu kartu ,vypísala som len údaje o sebe a karta mi prišla na druhý deň, je to zadarmo .Je tam 5 euro kredit a nejaké dáta myslím 5 MB .

madeincssr
21. feb 2024

Narychlo som pogooglil a zda sa, ze 4ka ma "neobmedzenu" platnost kreditu (cize nenuti ta "starat" sa furt o kredit a nutene ho po istom case dobijat) - kredit vraj plati tak isto ako samotna SIM karta 16 mesiacov. Cize iba ak by si so SIM kartou 16 mesiacov uplne nic nerobila (vobec ju nepouzila), exspiruje uz samotna SIM karta (prides o tlf. cislo).

dominikamacakova
21. feb 2024

Ja mám Tesco mobile

renca206
21. feb 2024

Dcéram som dala kredit z orangu a stačí dobíjať 1x ročne 7 eur. Počiatočná suma 2€ s 2€ kreditom, prvý krát sa tuším musí dobiť do 3 mesiacoch potom stačí 1x ročne. Sestra mala radosť a aj štvorku, ale sťažovala sa neustále na signál (vypadával jej dosť často, dokonca na niektorých miestach nemala vôbec signál a to bývame a sme v Bratislave kde by mal byť signál dobrý, a keď išla len do devinskej nemala žiadny signál hneď ju preplo na rakúsku sieť) tak tiež prešla na orange.