Dobrý deň chcela by som kúpiť skm kartu na kredit- na vyslovene dvíhanie hovorov. Mám paušál ale jedna sa dať chlapcovi malému (jednoduchá len na dobitie) Aby mi dvíhal to je všetko. Občas zavolal prezvoním.
Čo sa mi oplatí ? Čítam prvý krát o nejakej 4ke. Počula som o O2 tesco kartách , čo je najlepšie prosím ak niekto máte. Videla som aj ze dobíjali na poštách. Vydajú mi kartu aj v tescu alebo ja pošte?
Nerozumiem sa tomu. 😔
moje deti majú Tesco karty a neposielal sa žiadny aktivačný kód poštou, aktivovali karty rovno v Tescu a kupovali sme za 5 eur karty s 15 eurovým kreditom👍
mam na takýto účet Funfon kartu (poskytovateľ je Orange) dá sa cez internet dobíjať za 3€
Dolezite na malo pouzivanych predplatenkach je postudovat ako dlho plati kredit (kedy najneskor uz musis dobit) a ako dlho plati SIMka, ked dobit zabudnes (po strate platnosti prides o telef. cislo). Ti co to potrebuju LEN na prijimanie hovorov maju najvacsi problem s tymto povinnym dobijanim.
@marienka1989 a musite ako často dobíjať? Každý mesiac... alebo ešte otázka "Môžem dobiť aj za menej napr 5 10 eur?
Ja odporucam operátora Radost. Z účtu mi strhávajú automaticky 20€ mám všetko neobmedzené ale sú tam rôzne balíky signál na internet majú super určite lepší ako 4ka
Prosím,vás a ta 4ka kúpim ju aj na pošte? Čítala som
A ako často si dobíjať 4ku ak máte?
Nechcem mu dat internet. Ale niečo čo dobijem občas a zavolám len neviem kde tu simku 4ku dostanem. Rozhodujem medzi tesco a 4 kou. :/
@damira90 áno, dobíjame každý mesiac, minimálne 7 eur myslím, že sa dá....
To fakt si môžem na poste kúpiť simkartu 4ky - a dobíjať cca kazde 3 mesiace 10 eur? ( napríklad)
To vážne ( ak hej tak super) ani tomu mechcem veriť vzivote som kredit nemala.🐦⬛🙂
@damira90 ano malo by to tak fungovat. Tu mas vsetky predajne miesta 4ky https://www.4ka.sk/fix/mapa-predajni/ 😉
Ďakujem všetkým za odpísanie 🖤🪻
Teraz mám v clubcard kuponoch Tesco kartu za 3,50 s 15€ kreditom...
A ja mám Orange normálne na kredit... Minimum je dobiť 7€ každé tri mesiace
Ja som minule objednala cez net z Telekomu kartu ,vypísala som len údaje o sebe a karta mi prišla na druhý deň, je to zadarmo .Je tam 5 euro kredit a nejaké dáta myslím 5 MB .
Toto je ona https://www.telekom.sk/volania/predplatenka
Narychlo som pogooglil a zda sa, ze 4ka ma "neobmedzenu" platnost kreditu (cize nenuti ta "starat" sa furt o kredit a nutene ho po istom case dobijat) - kredit vraj plati tak isto ako samotna SIM karta 16 mesiacov. Cize iba ak by si so SIM kartou 16 mesiacov uplne nic nerobila (vobec ju nepouzila), exspiruje uz samotna SIM karta (prides o tlf. cislo).
Ja mám Tesco mobile
Dcéram som dala kredit z orangu a stačí dobíjať 1x ročne 7 eur. Počiatočná suma 2€ s 2€ kreditom, prvý krát sa tuším musí dobiť do 3 mesiacoch potom stačí 1x ročne. Sestra mala radosť a aj štvorku, ale sťažovala sa neustále na signál (vypadával jej dosť často, dokonca na niektorých miestach nemala vôbec signál a to bývame a sme v Bratislave kde by mal byť signál dobrý, a keď išla len do devinskej nemala žiadny signál hneď ju preplo na rakúsku sieť) tak tiež prešla na orange.
Za mňa 4ka. Stojí 1€ a dá sa aktivovať hneď cez internet. Pri tesco karte (5€) musíš počítať s aktiváciou niekoľko dní pretože aktivačný kód posielajú poštou.