Keby máte znovu 20 rokov, akú radu by ste si dali? Čo by ste spravili inak, alebo čo naopak nespravili?
Radu by som si nedala žiadnu.Nic,ale naozaj nič by som neurobila inak.Pretoze by potom nastal butterfly effect a dnes by všetko nebolo také dokonalé ako je.
Len by som si odkázala: výdrž,všetko bude také,aké si si to niekedy vysnívala
Keďže si myslím,že život je ako píše kocka vyššie výsledkom tisícov drobných rozhodnutí... tak by som radšej nemenila nič.. nakoniec by som skončila bez manžela a deti a Boh vie kde😅🤣🤣
Neváhaj s nadobudnutím nehnuteľnosti, lebo ceny pôjdu násobne hore.
Je ina doba ako vtedy ked som mala 20, tak sa to ťažko hodnotí. ALE!
Ak by som mala 20 v tejto dobe, tak by som sama bez partnera zostala oveľa dlhšie ;)
Nehladala si prácu v kancli ( lebo je to tak správne), ale by som si spravila ten barmansky kurz a naozaj niekde v top podniku na pláži vyhadzovala zapálené fľaše a miešala neskutočné dobré drinky.
A s partnerom by sme ešte viac cestovali ako v tej dobe.
A dieťa by som porodila, nie v 30tke( lebo je to ten spravny vek), ale kludne aj v 26.
Ver si!
Nauč sa poriadne tie cudzie jazyky!!!
viac by som myslela na seba 🙂 a nebrala veci tak, ze "ved inak nebude"...
Mladsiemu ziadnu a starsiemu asi zopar ano :D
Absolútne žiadnu. Som šťastná za všetky tie rozhodnutia, pády, vzostupy. Za všetko. Pretože vďaka tomu mam svoju rodinu. Svojho syna,manžela, svoje zázemie a úžasný domov. Čiže naozaj nič. Absolútne.
Mala by som deti v mladšom veku a vyberala lepšie strednú školu
Vyhnúť sa konkrétnemu človeku a jeho rodine. Mysleli sme si, že sú to priatelia. Omyl na 1109%. Paraziti, škodná. Už sa nestretávame, no stále nás stalkujú a snažia sa škodiť i deťom. A občas sa im darí, uškodiť deťom.
Vôbec nerieš druhých...Je úplne jedno,čo si o tebe myslia a čo o tebe hovoria.Bolo obdobie, keď ma toto bolelo a fakt to bola blbosť....
A v partnerstve by som poradila-Nežiarli.
Ty sama si hlavným tvorcom svojej nálady aj svojej spokojnosti.Ak si ťa vybral, môže byť rád,že si s ním.Ak si vyberie inú,svet sa nezrúti.Ty budeš šťastná,lebo sa máš rada....
žiadnu... aj všetko zlé, čo ma v mladosti stretlo, ma zocelilo a pripravilo na život.. nehovoriac o tom, že som mal v živote kopec šťastia...
20 je uz neskoro. Tak pred pubertou alebo pocas nej.
Choď študovať do zahraničia a už sa sem nikdy nevracaj..A druhá rada-nevydavaj sa..
Neviaž sa na nikoho, cestuj a viac pozeraj na seba ako na ostatných.
Nebola by som to ja, keby sa nieco v mojej minulosti zmenilo.
Ako uz bolo spomenute: 1/ kup ten ponukany byt, budu len drahsie, 2/ nestracaj cas v kancli a padaj medzi ludi, tam patris (inak to pochopis az po 20 stratenych rokoch).
Kúp bitcoiny. A nechľastaj, mamľas.
Nevydávaj sa, odíď niekam ďaleko a užívaj si život, uč sa jazyky, vybuduj si zdravý životný štýl. A kúp bitcoiny ako píše komentár predomnou.
Viac si ver a bud aspon trocha sebecka!
netrap sa, dobre bude 🙂
Mysli len na seba,nerozdaj sa pre inych.
investovat co najskor...nielen do nehnuteľnosti ale aj do seba
Ziadnu, ak sa dnes pozriem na svoj zivot, tak som s nim spokojna, takze nic by som nemenila 🙂
Ale no tie bitcoiny by neboli na skodu :D
Juuuj, vela je toho, napriklad-netrhaj si tolko obocie!😀
Minulost sa zmenit neda..ale...takze by som pri toxickych ludoch zaradila spiatocku hned na zaciatku, nez samu seba klamat ze ten clovek je ok a to co neni ja urcite zmenim k lepsiemu..viac by som sa snazila pracovat na sebe a tak aj na svojej lepsej buducnosti..
To čo si ty ochotná spraviť pre ľudí, neznamená, že by to spravili aj oni pre teba 🙂 hlavne nebuď naivne teliatko, všímaj si ako sa správajú ľudia, podľa toho konaj a neospravedlňuj ich správanie po každé, každý robi ako uzná on sám za vhodné a tak sa rozhodol. Váž si samu seba, nič nie je cennejšie ako ty sama aby si bola spokojná a netrápila sa za iných ľudí, ktorí si takú pozornosť ani nezaslúžia.