Zdravím žienky. Viete mi niekto poradiť o nejakej práci popri materskej, ktorú by som mohla vykonávať z domu? Veľa som hľadala no nejako sa mi nedarí :( momentálne by sme potrebovali dosť nevyhnutne nejaké € navyše...Ďakujem za každú info ;)
Žiadna seriozna práca z domu neexistuje a keď ti niekto napíše niečo iné tak klame.. ja som zamestnana na TPP a po dohode so zamestnávateľom môžem robiť z domu,aj to len vo výnimočných prípadoch.aj to po 4 rokoch čo tam robím a nejakej dôvere vzájomnej medzi nami..veci v rámci administratívy..inak sú to všetko bludy
@jordana111 a čo je to za prácu? Ak sa smiem spýtať?
Katalogovy predaj je podla mna blud...
vsetko co takto z domu ponukaju, je predavanie kozmetiky a financne poradenstvo, neviem ci sa na nieco z toho citis
@jordana111 no Hovorila som o serióznej robote..nie o oblbovakoch na ľudí ktorých musiS presviedčať aby si niečo kúpili..toto je individuálna práca.kde ťa nikto nezamestná na tpp a plat nie je fixný a je veľmi individuálny..na to sa človek žiaľ spoliehať nemôže ,nie každý má náturu aby vedel spracovať ľudí a ťahať z nich doslova peniaze..a nechcem sa ťa dotknúť ale neverím že zarobis 1000 € mesačne..je to len môj názor, ktory som mala potrebu vyjadrit..kým sem začnú písať o oblbovakoch a kadejaké linky kde sa xy ľudí nechá nachytať, ako v xy iných podobných príspevkoch na MK alebo na akom kolvek inom fóre..pekný deň 😉
@jordana111 Ako dlho to už robíš? Koľko ľudí máš "pod sebou"? Keby si "nezlanárila" tých ľudí tak máš vieš čo. Ale kľudne napíš o čo ide. Aj IP.😉
@evittam tato firma tu zacala tento rok na slovensku v cechach a madarsku nezlanarila vela ludi to chce robit niektory mi pisali aj sami ze sa chcu registrovat aj moje baby maju ludi aj z rodiny a tak napisem ti spravu
@jordana111 posli aj mne info prosim
Baby,ak je niektorá z vás z okolia Levíc alebo Nitry, potrebujem pomoct s nahadzovaním produktov do eshopu. WordPress a Canvu zaučím osobne. Prípadne písanie článkov ohľadom ovocinárstva, pestovania drevín.
@rozalianda ahoj, prosím vieš poradiť? mám vážny záujem. Ďakujem
Ak si chcete privyrobiť napr. popri materskej, štúdiu, či vo voľnom čase, napíšte mi 😊 dá sa to z pohodlia domova a cez internet. Ja to robím už 4 mesiace a som rada 🙂
mohli by ste mi niekto prosim poradit pracu na domu, ale ziaden katalogovy predaj, klikacky, dotazniky, mala by som viac zaujem o skladanie pier, plnenie obalok, lepenie vzorkovnikov atd...
dakujem
Každá máme inú predstavu o tom, čo je práca z domu. Niekto chce vypĺňať dotazníky, iná/iný je v pohode s predajom, ďalší s financiami, no a ďalšia zas niečo vyrobí a posunie ďalej. Možností je veľa ako sa dajú zarobiť peniaze aj popri MD či práci, ktorú robíme. Stačí mať predstavu čo by to malo asi byť a možno trochu odvahy risknúť aj ponuky, ktoré nie sú celkom typické pre náš trh, hoc v zahraničí je to OK.
Ja som sa napr. našla v pomoci s krásou a zdravím. To je to čo mňa baví a keď vidím ako členovia môjho tímu napredujú, cítim hrdosť. Áno, je mi jasné, že mnohé povedia - To nie je nič pre mňa - Ani pre mňa nebolo, len som to skúsila. A ono to vyšlo😍😇
V podstate aj tak všetci niečo predávame - služby, tovar, skúsenosti.
@jordana111ahoj mozes aj mne napisat o co ide konkrét e?
tak aj ja by som poprosila také info, lebo tiež u nás to nieje ružové... a keď som aj našla tak chceli vstupné poplatky....