Akú prácu môžem robiť z domu popri materskej?

727simqa
6. feb 2018

Zdravím žienky. Viete mi niekto poradiť o nejakej práci popri materskej, ktorú by som mohla vykonávať z domu? Veľa som hľadala no nejako sa mi nedarí :( momentálne by sme potrebovali dosť nevyhnutne nejaké € navyše...Ďakujem za každú info ;)

otomanko12
6. feb 2018

tak aj ja by som poprosila také info, lebo tiež u nás to nieje ružové... a keď som aj našla tak chceli vstupné poplatky....

jordana111
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikina84
6. feb 2018

Žiadna seriozna práca z domu neexistuje a keď ti niekto napíše niečo iné tak klame.. ja som zamestnana na TPP a po dohode so zamestnávateľom môžem robiť z domu,aj to len vo výnimočných prípadoch.aj to po 4 rokoch čo tam robím a nejakej dôvere vzájomnej medzi nami..veci v rámci administratívy..inak sú to všetko bludy

kikina84
6. feb 2018

@jordana111 a čo je to za prácu? Ak sa smiem spýtať?

siska53
6. feb 2018

@727simqa nezvazovala si nejake strazenie dietata? Na cely den alebo po vyzdvihnuti zo skoly,ze by si zavarovala niekomu,kto by to potreboval? Ak teda sami nie ste nejaki chorlavi..

jordana111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jordana111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jordana111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vandicka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kapurka270
6. feb 2018

Katalogovy predaj je podla mna blud...

majaon
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
flavica
6. feb 2018

vsetko co takto z domu ponukaju, je predavanie kozmetiky a financne poradenstvo, neviem ci sa na nieco z toho citis

kikina84
6. feb 2018

@jordana111 no Hovorila som o serióznej robote..nie o oblbovakoch na ľudí ktorých musiS presviedčať aby si niečo kúpili..toto je individuálna práca.kde ťa nikto nezamestná na tpp a plat nie je fixný a je veľmi individuálny..na to sa človek žiaľ spoliehať nemôže ,nie každý má náturu aby vedel spracovať ľudí a ťahať z nich doslova peniaze..a nechcem sa ťa dotknúť ale neverím že zarobis 1000 € mesačne..je to len môj názor, ktory som mala potrebu vyjadrit..kým sem začnú písať o oblbovakoch a kadejaké linky kde sa xy ľudí nechá nachytať, ako v xy iných podobných príspevkoch na MK alebo na akom kolvek inom fóre..pekný deň 😉

jordana111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jordana111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evittam
6. feb 2018

@jordana111 Ako dlho to už robíš? Koľko ľudí máš "pod sebou"? Keby si "nezlanárila" tých ľudí tak máš vieš čo. Ale kľudne napíš o čo ide. Aj IP.😉

jordana111
6. feb 2018

@evittam tato firma tu zacala tento rok na slovensku v cechach a madarsku nezlanarila vela ludi to chce robit niektory mi pisali aj sami ze sa chcu registrovat aj moje baby maju ludi aj z rodiny a tak napisem ti spravu

kapurka270
6. feb 2018

@jordana111 posli aj mne info prosim

sashka22
6. feb 2018

Baby,ak je niektorá z vás z okolia Levíc alebo Nitry, potrebujem pomoct s nahadzovaním produktov do eshopu. WordPress a Canvu zaučím osobne. Prípadne písanie článkov ohľadom ovocinárstva, pestovania drevín.

727simqa
autor
6. feb 2018

@sashka22 škoda, že ja som z okolia Košíc. Niečo také by som hneď brala ☺😊

any17
6. feb 2018

@sashka22 ahoj ja som z Levíc, a rada by som niečo také robila 🙂 prosím napíš mi IP ďakujem

sani1
7. feb 2018

@sashka22 dobrý deň .poprosila by som bližšie info pre sestru do ip.dakujem.

rozalianda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
any17
9. feb 2018

@rozalianda ahoj, prosím vieš poradiť? mám vážny záujem. Ďakujem

lufisko_lf
15. júl 2018

Ak si chcete privyrobiť napr. popri materskej, štúdiu, či vo voľnom čase, napíšte mi 😊 dá sa to z pohodlia domova a cez internet. Ja to robím už 4 mesiace a som rada 🙂

19tinka1983
21. sep 2018

mohli by ste mi niekto prosim poradit pracu na domu, ale ziaden katalogovy predaj, klikacky, dotazniky, mala by som viac zaujem o skladanie pier, plnenie obalok, lepenie vzorkovnikov atd...
dakujem

smoni
21. sep 2018

Každá máme inú predstavu o tom, čo je práca z domu. Niekto chce vypĺňať dotazníky, iná/iný je v pohode s predajom, ďalší s financiami, no a ďalšia zas niečo vyrobí a posunie ďalej. Možností je veľa ako sa dajú zarobiť peniaze aj popri MD či práci, ktorú robíme. Stačí mať predstavu čo by to malo asi byť a možno trochu odvahy risknúť aj ponuky, ktoré nie sú celkom typické pre náš trh, hoc v zahraničí je to OK.
Ja som sa napr. našla v pomoci s krásou a zdravím. To je to čo mňa baví a keď vidím ako členovia môjho tímu napredujú, cítim hrdosť. Áno, je mi jasné, že mnohé povedia - To nie je nič pre mňa - Ani pre mňa nebolo, len som to skúsila. A ono to vyšlo😍😇
V podstate aj tak všetci niečo predávame - služby, tovar, skúsenosti.

ajja1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ajja1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
darina25
6. feb 2019

@jordana111ahoj mozes aj mne napisat o co ide konkrét e?