Akú organizáciu by ste založili, keby ste mali čas a prostriedky?

hanulka31
12. jún 2017

Ahojte ! Už dlhšie o niečom uvažujem, o organizácii na pomoc ženám, deťom,.. neviem presne čo by to malo byť, len viem, že by som chcela pomáhať. Viem že s tým bude veľa opletačiek, no mám na to teraz čas a aj prostreidky a ďalších ľudí, tak som konečne v tom bode aby som sa pohla. Rada príjmem Vaše rady, nápady, návrhy...
ĎAKUJEM !!! 🙂

hanulka31
autor
12. jún 2017

Napadá ma niečo pre mamičky v núdzi / mamičky s depresiami / mladé dievčatá s poruchami príjmu potravy /

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
12. jún 2017

Pomoc pre rodiny s chorým dietatom, v takých rodinách je vacsinou len jeden prijem a rodicia bývajú vzdy vyčerpaní

esther03
12. jún 2017

@hanulka31 a ake mas vzdelanie na to, aby si vedela takymto ludom dat odbornu a adekvatnu pomoc? Co su to mamicky v nudzi podla teba? Tie, ktore maju financne problemy, su tyrane, v krizovych situaciach? Lebo ak myslis mamicky s depresiami, poruchami prijmu potravy a podobne, tak bez toho aby si bola psychiater or psycholog to zjavne nepojde...

hanulka31
autor
12. jún 2017

@zltyslonik dakujem za rady 🙂
@pribinak dakujem za rady, pomaham uz nejednej rodine.. 🙂

@esther03 dakujem za nazor 🙂 ano mam vystudovanu psychologiu a dokoncujem si doktorat, a ako som napisala, mam na to prostriedky a aj inych ludi, vzdelanych podla potreby, co by do toho isli 🙂

esther03
12. jún 2017

@hanulka31 tak potom nie je o com, pokojne do toho 🙂 Tiez momentalne rozbieham ako odbornik jeden projekt, takze drzim palce.

mummy01
13. jún 2017

@hanulka31 ja by som Ti poskytla napad ako pomahat. Ako pisala @pribinak rodinam/mamam s chorym dietatom. Nemyslim materialnu pomoc ale psychologicku,terapie,online poradna lebo casto tieto mamy nemozu odist z domu...toto velmi potrebuju mamy s tazko chorymi detmi,autistickymi detmi. Takej mame moze takato pomoc velmi vyrazne zlepsit kvalitu zivota lebo tieto mamy su pod neustalym stresom,maju casto partnerske problemy,problemy v sirsej rodine,casto prezili strach zo smrti vlastneho dietata a trpia posttraumatickymi poruchami. Ak by som na toto mala vzdelanie a financie tak by som otvorila prave taketo centrum.