Akú najlepšiu knihu o výchove dieťaťa ste čítali?

ladytt
14. sep 2011

Akú knihu by ste odporučili prečítať o výchove dieťaťa? Ktorá Vám dala najviac a ktorá sa najlepšie čítala. Ďakujem 🙂

vefi89
14. sep 2011

Veľká kniha o matke a dieťati, ale to len sprvoti, dostala som ju počas tehotenstva a prvé týždne sa mi zišla aj po pôrode... ´
ale najlepšia kniha je sám život 😉

summer8
14. sep 2011

Odporúčam Rodičovstvo je veda, Respektovat a být respektován a Dieťa a ja (Penelope Leachová). Nie sú to také klasické knihy, kde 90% tvoria obrázky.

zazalienka
14. sep 2011

dieťa sa dá vychovávať podľa knihy?

kaja73
14. sep 2011

odporucam-Pohodovi rodice-je to o tom,že netreba brat veci priliš važne,že dieta potrebuje hlavne pohodovych rodičov,lúky,volnost pohybu.........

traktor
14. sep 2011

pri prvom tehu som citala*Velka kniha o matke a dietati*..ale ked sa narodila simonka , realita bola ina, ako sa pisalo ...cize trebalo sa riadit citom, rozumom.. co a ako..knizka mi bola nanic..pri dalsich som uz radsej nic necitala a ide to 😉

lili777
14. sep 2011

Ak o výchove, tak asi Každé dieťa sa vie naučiť poslúchať alebo 5 dní, ktoré zmenia vaše dieťa

tamoulik
14. sep 2011

Urcite Koncept Kontinua a Respektovat a byt respektovan...

bobocka
14. sep 2011

harvey karp -nejstastnejsi batole v okoli 😉 http://www.najnakup.sk/Porovnaj_knihy-rodicovst... lahke ,miestami vtipne citanie,poradi rychlo na dany problem 🙂 ked budem mat druhe dietatko,tak si planujem zakupit aj najstastjenejsi miminko v okoli. http://www.gorila.sk/product/204383 😉 je to fajn citanie.je mi jasne,ze realita je vo velkej vacsine uplne ina ako teoria z knih,no trocha teorie nezaskodi 😉

mirkita
14. sep 2011

noooo....precitala som si vsetko co bolo v baby boxoch co som dostala v porodnici a este aj z miestneho uradu a zo zdravotky...take mini knizocky kde bolo zopar veci ohladne babatka...to bolo take mile
a Koncept kontinua ale to mi nejak moc nedalo aj ked to bolo zaujimave
ale uz nic neplanujem citat, chceme nejak intuitivne viest krpca a pripadne pozbierame nejake dobre overene rady od znamych a inych rodicov

azarijka
15. sep 2011

Koncept Kontinua -ale niektore veci su tam prehnane tak to netreba brat prilis vazne.
Respektovat a byt respektovan - trosku blbo sa to cita, nema to taku ucelenu formu ale podla mna stoji za precitanie.

bubelko
15. sep 2011

antonio mazzi: ako pokazit dieta desiatimi tahmi 😉 vesela vtipna kniha, ktora sice neda navod co urobit, ale urcite poradi, co nerobit 🙂 a hlavne sa to dobre cita, a su v stave precitat si ju aj oteckovia 😉

annaopialova
8. okt 2011

ahoj nikdy to nebude podla knihy cim viac budes chciet dieta podla knihy tym to bude horsie ty si matka a ty najlepsie vies co zabera na tvoje dieta co sa mu paci aco nie

nelicefo
8. okt 2011

Ja v tom čase keď som bola tehu,nebolo toľko kníh ako teraz. Stačila mi aj obyčajná zdravoveda. 😀 Aj tak knihu Ti napíše sám život.

alzbeta79
8. okt 2011

Od Giny Ford, ale je len v angličtine.

akika722
8. okt 2011

ja som toho prečitala veelmi vela kedže zbožnujem knihy..Ale realita je uplne ina,jedine tvoje vlastné dieťa ťa nauči všetko 😉

irriss
8. okt 2011

Velka Kniha o Matce a Diteti a Pruvodce detskymi nemocemi....obrazkovy svet, ktery Ti pomuze odhalit mnohe, ale poradi jen do urcite miry...😉

Ale doporucila bych Ti zacist se do Knizky s nazvem:
Čtyři dohody ... Láska, vztahy, přátelství jak je vidí toltécký šaman Don Muguel Ruiz.

Tato kniha Ti pomuze "predhonit" svym zpusobem zkusenosti a sam zivot...kniha dava moznost k reseni problemu a reality, do ktere Te urcite Zivot "zaplete"..
jednoduse jak se dostat ven "bezbolestne a posilnena"...

Kniha Ti pomuze najit spravny smer jak afrontovat zivotni sitace..
sam autor musel nekolikrat zacit odznova, ale nakonec dokazal vsechny 4 dohody sam se sebou uzavrit..Ja mu muzu zatim jen zavidet..ale myslim si, ze se mi po precteni teto knihy DYCHA LIP... 😉

Nekdo si muze rict, ze nesouvisi s Tvou otazkou, domnivam se, ze souvisi velmi uzce...driv nez se budeme snazit pochopit "druheho" musime se poznat my sami...
I kdyz je to NASE dite,je to samostatny jedinec a musime k nemu pristupovat individualne, zadna kniha nema recept...

lucka1987
8. okt 2011

respektovat a byt respektovan

no ine je citat a ine je to prevadzat aj v praxi... myslim si