Baby ako "najhoršiu" pochvalu ste dostali? 🙈
@stary_ujco preco? keby povedala, ze si lepsi ako sused tak pochopim, ale tak snad si vedel, ze nie si prvy 🙂 a je to pochvala nie?
Od jedného uja v miestnom šenku: "Ty si krajšá vác jak ja k***t!" ...a to už bolo čo povedať 🙈🙉🤣
moja 3ročná dcéra pred pár dňami: mamka, ty si BOLA niekedy krááásna..
Od byvaleho ked som sa chystala von (makeup vlasy): to je fascinujuce ako sa ty vies spravit za peknu
Isli sme so sestrou a drzala som ju pod pazuchou, podotykam ze sa velmi podobame a oproti pan ze vy hnusne lesby. Sme sa nezmohli na slovo.
Od manžela- teraz 6te tehotenstvo(veľmi si potrpim na postavu) "ty si taký krásny hroch"
Od syna nedavno, ked sme sedeli v kaviarni na terase. Zohol sa k zemi pre nieco a: "mamiiiii, smrdia ti nohyyyy" (na celu terasu). Vzapati tichucko, aby som to pocula len ja: "ale smrdia ti pekne, nie ako tatovi" 🤷♀️
@diewcatqoo 😂😂😂 tak toto je dobré
Jaka ši fajná, tlusta 🤟😂😂
@kubkovamama waw 6 detičiek budete mat? Máš môj obdiv ako to zvládaš?
Ja si na svoju nejak nespominam. Akurat od svokry vzdy take, ked som upiekla kolac alebo uvarila, ci upratala - je to dobre ale keby si to urobila tak, bolo by lepsie 🤷♀️ a najhorsia xo som pocula, bola na muza. Ked sme spolu len chodili zoznamil ma s kamosmi. Raz sme sedeli v krcme a boli sme trosku pohnevani a jeho kamosi mi dohovarali a chvalili ho takym stylom- robco je dobry chlapec, lem telo (len tolko) ze je chuj 🤦♀️
@lauriema 6te tehotenstvo,ale deti iba 3tie vlastné,4té vyženené.🙂 Viackrát sa nepodarilo donosit.
@kubkovamama Aha tak prepáč nechcel som ti ublížiť
@diewcatqoo Nema chybu🙂
Co ty autorka? Pridaj tu svoju ked si zalozila tuto temu...
@janynyna
@andreatytler
U nas by sa z tych "pochval" a trapasov na verejnosti dala napisat kniha. Tot v pondelok, cestujeme v elektricke a junior na celu elektricku "mamiiii, ale ked mame koronavirs, nemozeme cestovat elektrickou".. skoro nas tam zlyncovali. Samozrejme, ze covid nemame (aspon o tom nevieme).
@diewcatqoo To je riadny exot😉... napis viac, ja tieto detske uprimnosti milujem.
Nestalo sa mne ale pocula som o tom ze mamicka caka v rade na pokladnu a synacik sa pyta na cely obchod... a ked prideme domov ukazes mi tu dieru, ktorou som prisiel na svet?
Manzel mi zo srandy v tehotenstve povedal, ze ty uz si riadny kus nabytku 🙂
Opity postarsi pan mi povedal ze vyzeram ako skoda oktavia 😂 ale vies, ten stary model (mala som 15r vtedy)
@lavender273 Ako😀? Ako prirovnas cloveka k autu?😕
To akoze svetla su oci a ten gril je usmev?
Skor mi to pride ze on take auto mal a bol do neho zalubeny... to chlapi robia...
@andreatytler nechcem tu moc spamovat off topic, pretoze tema je o niecom inom... u nas by to vydalo fakt na knihu, lebo syn nevie, co je hanba 🙂
Snad len este tolko, ze ked sa nedavno vo vsetkych mediach stale prepieral Kocner, tak syn kazdemu rozpraval, ze Kocner je jeho otec 🙈
@andreatytler 😂 ten pan bol zliaty ako doga, takze to naivne pripisujem promile v krvi. Inak to prirovnanie k autam, mala som spoluziacku a jej tvar mi stale pripominal trabant.
Dnes som dostala "kompliment"od mojej mamy. Včera som bola u kaderníčky,bola som pozrieť potom mamu, nič si nevšimla, že som ostrihaná. A dnes, už som chcela reklamovať,že ani si včera nevšimla,že mám nový účes, mi vraví: ako pekne si ostrihaná, to ťa podľa hrnca strihali? 😁😁
Si krajšia ako peniaze 😂😂
Ja: Rozviedol by si sa so mnou?
On: Nie nemám dôvod ved dobre varis.....
Mod mojej mamy. Dala si okuliare,pozerá na mňa a zrazu mi povie: ale si už stará 🙆🙈💓
Od svokry:Aká si pekná v tých šatách, aspoň nevidno aká si tučná. 🤦♀️🤦♀️
Cim dalej tym krajsia ,cim blizsie tym skaredsia 😂😂😂
Si v posteli lepší ako môj bývalý... 🙂))