Asi klasicka a najhorsia odpoved na "lubim ta" je "dakujem" 😀
Moj napadnik dnes exceloval a na vetu "mam ta rada a zalezi mi na tebe" bola odpoved "cenim si to" 😀
Myslim, ze si zasluzim tu flasu ruzoveho prossecca dnes...
P.S. Viem preco to tak napisal a viem ze to citi rovnako, len ma pobavila ta veta, netreba to dalej rozoberat 🙂
@bloger aj ziadna odpoved je odpoved veru
Na otázku na môjho muža , prvého keď sa ho pýtali , prečo si si ju preboha zobral tak povedal naozaj pravdu .. bolo mi jej ľúto , vyzerala taká vydesená 🙂
Ked mi nejaky chlap vyznal po case lasku tak som nic neopatovala, iba som dala najavo, ze hej hej, chapem a hned som zistovala ako na to dosiel a zacala som to racionalne-"psychologicky "spochybnovat. Tie ich reakcie a bolo ich zopar si dodnes pamatam 😄 Nie, ze by som im to neverila, proste som zrejme moc analyticky typ cloveka. Ostala som pri tom, ktory mi neoponoval frazami ako tí pred nim.
napísal??? ľudia ŽITE REALITU a nie online 🙄
@nikca_123 och cista ja, spochybnim co sa len da 😀
@zuzanka.zuzu nadych vydych
@21oktober 😀 a doteraz spolu?
13 rokov sme boli spolu , potom bohužiaľ zomrel
.
@1sally12 no to bol debil...
@21oktober prepac, velmi ma mrzi moja otazka..
Asi dnes vyhrám 😀 Ja: Milujem ťa. On :To je tvoj problém
Stále je to len písomný prejav. Rozhodujúca reakcia je z očí do očí, písmená znesú čokoľvek. Nenapisala si ze ho nekonecne milujes iba ze ho mas rada tak napisal ze si to vazi vsak a co 😁
@iffushka and the winner is.... 😀 😀 😀
@victoriab len ma to proste pobavilo, ze aka diplomaticka odpoved 😀 ale on to nevie nejak extra vyjadrovat ale ked sme spolu ten jeho pohlad....
Radšej by som to nezažila, ver mi ale s odstupom času je to aspoň. Sranda ,🙂
@iffushka mna by v prvej chvili asi slahlo o zem ale dobre som sa pobavila na tom 🙂
Ja som raz od jedneho priatela na otazku "mas ma rad?" dostala odpoved "ano" a po chvíli dodal "ale ja mam rad aj mamu, aj pivo..." 😳🙄😏
@freeja pivo 😀 😀 😀
Ano, bol to velky a uprimny romantik 🤣🤣🤣
Sú to už roky dozadu, raz mi jeden chalan, bola som na neho namotaná neskutočne a vyznala mu lásku povedal, že "takých ako ja môže mať ďalších 100" ... nuž, dnes má 50-tku na krku a je sám ... kus zadosťučinenie pre mňa po takej studenej sprche vtedy.
Mne sa raz podarila sms odpoved na "lubim ta" ..."aj teba lubim" 😅
@dadis si potom vysvetlovala? 😀
Vysvetlila som, ze som to trochu domotala...pochopil 😁😁
😀 ja som úplne v pohode, to ty máš "vzťah" že len čo sa tvoj nápadník ozaj zaľúbi do skutočnej ženy, tak ťa nechá 😉
@zuzanka.zuzu ja som uplne skutocna a on tiez, akurat sme dnes neboli spolu nakolko nam to zdravie prekazilo, preto sme si pisali ;) trosku uvazuj nez nieco napises
najhoršie podľa mňa je ak ťa ten človek ignoruje a je mu to jedno😢 aj to môže byť odpoved