Aku najhoršiu odpoveď ste dostali na vyznanie citov?

7. júl 2021

Asi klasicka a najhorsia odpoved na "lubim ta" je "dakujem" 😀
Moj napadnik dnes exceloval a na vetu "mam ta rada a zalezi mi na tebe" bola odpoved "cenim si to" 😀
Myslim, ze si zasluzim tu flasu ruzoveho prossecca dnes...

P.S. Viem preco to tak napisal a viem ze to citi rovnako, len ma pobavila ta veta, netreba to dalej rozoberat 🙂

bloger
7. júl 2021

najhoršie podľa mňa je ak ťa ten človek ignoruje a je mu to jedno😢 aj to môže byť odpoved

autor
7. júl 2021

@bloger aj ziadna odpoved je odpoved veru

21oktober
7. júl 2021

Na otázku na môjho muža , prvého keď sa ho pýtali , prečo si si ju preboha zobral tak povedal naozaj pravdu .. bolo mi jej ľúto , vyzerala taká vydesená 🙂

nikca_123
7. júl 2021

Ked mi nejaky chlap vyznal po case lasku tak som nic neopatovala, iba som dala najavo, ze hej hej, chapem a hned som zistovala ako na to dosiel a zacala som to racionalne-"psychologicky "spochybnovat. Tie ich reakcie a bolo ich zopar si dodnes pamatam 😄 Nie, ze by som im to neverila, proste som zrejme moc analyticky typ cloveka. Ostala som pri tom, ktory mi neoponoval frazami ako tí pred nim.

zuzanka.zuzu
7. júl 2021

napísal??? ľudia ŽITE REALITU a nie online 🙄

autor
7. júl 2021

@nikca_123 och cista ja, spochybnim co sa len da 😀

autor
7. júl 2021

@zuzanka.zuzu nadych vydych

autor
7. júl 2021

@21oktober 😀 a doteraz spolu?

1sally12
7. júl 2021

Že "mu to je jedno"😕 inak súhlasím s
@bloger ignorácia je asi najviac...😞

21oktober
7. júl 2021

13 rokov sme boli spolu , potom bohužiaľ zomrel
.

autor
7. júl 2021

@1sally12 no to bol debil...

autor
7. júl 2021

@21oktober prepac, velmi ma mrzi moja otazka..

iffushka
7. júl 2021

Asi dnes vyhrám 😀 Ja: Milujem ťa. On :To je tvoj problém

miadi
7. júl 2021

@21oktober Ved si bola 😀z dobreho dovodu.

victoriab
7. júl 2021

Stále je to len písomný prejav. Rozhodujúca reakcia je z očí do očí, písmená znesú čokoľvek. Nenapisala si ze ho nekonecne milujes iba ze ho mas rada tak napisal ze si to vazi vsak a co 😁

autor
7. júl 2021

@iffushka and the winner is.... 😀 😀 😀

autor
7. júl 2021

@victoriab len ma to proste pobavilo, ze aka diplomaticka odpoved 😀 ale on to nevie nejak extra vyjadrovat ale ked sme spolu ten jeho pohlad....

iffushka
7. júl 2021

Radšej by som to nezažila, ver mi ale s odstupom času je to aspoň. Sranda ,🙂

autor
7. júl 2021

@iffushka mna by v prvej chvili asi slahlo o zem ale dobre som sa pobavila na tom 🙂

freeja
7. júl 2021

Ja som raz od jedneho priatela na otazku "mas ma rad?" dostala odpoved "ano" a po chvíli dodal "ale ja mam rad aj mamu, aj pivo..." 😳🙄😏

yvanielka
7. júl 2021

@iffushka 😂 to je skoro ako z Odviate vetrom 😀

autor
7. júl 2021

@freeja pivo 😀 😀 😀

freeja
7. júl 2021

Ano, bol to velky a uprimny romantik 🤣🤣🤣

iffushka
7. júl 2021

@yvanielka nečítala som, hanba mi 😀

dzulli1980
7. júl 2021

Sú to už roky dozadu, raz mi jeden chalan, bola som na neho namotaná neskutočne a vyznala mu lásku povedal, že "takých ako ja môže mať ďalších 100" ... nuž, dnes má 50-tku na krku a je sám ... kus zadosťučinenie pre mňa po takej studenej sprche vtedy.

dadis
7. júl 2021

Mne sa raz podarila sms odpoved na "lubim ta" ..."aj teba lubim" 😅

autor
7. júl 2021

@dadis si potom vysvetlovala? 😀

dadis
7. júl 2021

Vysvetlila som, ze som to trochu domotala...pochopil 😁😁

zuzanka.zuzu
7. júl 2021

😀 ja som úplne v pohode, to ty máš "vzťah" že len čo sa tvoj nápadník ozaj zaľúbi do skutočnej ženy, tak ťa nechá 😉

autor
7. júl 2021

@zuzanka.zuzu ja som uplne skutocna a on tiez, akurat sme dnes neboli spolu nakolko nam to zdravie prekazilo, preto sme si pisali ;) trosku uvazuj nez nieco napises