Akú máte skúsenosť so spoločnosťou AAA auto?

daniel_12
8. máj 2024

Dobrý večer.
Chcel by som sa opýtať. Akú máte skúsenosť so spoločnosťou AAA auto? Prípadne či odporúčate kúpiť od nich auto?

Ďakujem.

veronka1996
8. máj 2024

@daniel_12 Ja mám 3x skúsenosť a 3x nepríjemnú. Nebrať.

zmrzlinka8
8. máj 2024

@veronka1996 ja jednu negatívnu a dve pozitívne .
treba mať niekoho, kto pozrie auto

jarmila2010
8. máj 2024

vpravo ti ukazuje niekolko podobnych diskusii...mozes aj tam pozriet

mandzula
8. máj 2024

Pre mna totalni smejdi. Najprv nas nechali cakat, potom akoze pre nas vybavili superturbovyhodnu ponuku, ako som vytiahla mobil a zacala som to pocitat, prisiel hnusny natlak, ze co oni pre nas urobili a kolegyna musela kvoli nam ostat dlhsie v praci. Tak sme sa zdvihli a isli prec. Potom prislo vyvolavanie, ze sa chcu akoze dohodnut.

madeincssr
8. máj 2024

@daniel_12 dobra jazdenka sa obcas objavi vsade (napodiv aj v AAA), ale tazko ju najst a este tazsie spoznat (potrebujes skuseneho poradcu, lepsie dvoch) a aj tak sa moze nieco "vybaranit" (napr. po case nefunkcna klima). Cize potrebujes si nechat rezervu aspon 1000€ na servis po kupe (prevadzkove kvapaliny, bateria, mozno pneu, mozno rozvody) a prip. opravy.

daniel_12
autor
8. máj 2024

@madeincssr Našiel som Octaviu a na fotke vyzerá veľmi dobre. Ako nová.

malinda141920
8. máj 2024

@daniel_12 zatiaľ spokojnosť. Je pravda dlho sa tam čaká. Jedna pani celkom dôležitá (pobočka TN) ale čo sľúbili dodržali.

madeincssr
8. máj 2024

@daniel_12 na foto veci vyzeraju casto lepsie ako v realite. Na obhliadku s odbornikom (autickarom) a najlepsie aj s meracom laku. Ich reciam neprikladajte ziadnu vahu (o skontrolovanom technickom stave, vsakovake slubovane zaruky a pod. - ked vtacka lapaju...) Ale ak ide o mlade, drahsie auto (s realne mensim najazdom), pravdepodobnost dobreho kusa je vyssia.

daniel_12
autor
8. máj 2024

@madeincssr Tak to auto čo som našiel, tak už má niečo za sebou.

madeincssr
8. máj 2024

@daniel_12 do velkych bazarov sa niekedy predavajuci zbavuju aut, na ktorych nevedia/uz nechcu vyriesit nejaky zapeklity/obcasny problem. Ale tak toto sa moze stat aj na jazdenke od sukromnika (z inzeratu). Moja rada: ak nie si skuseny autickar, tak bez dobreho poradcu/dvoch najma starsiu jazdenku (s vela km) radsej sam nekupuj, nielen z AAA.

stanulienkat
8. máj 2024

Prosim ta, skus pouzit googel. Len na Mk je asi 1000tem o AAA.

daniel_12
autor
8. máj 2024

@madeincssr OK. Vďaka za radu.

lienka.7
8. máj 2024

@daniel_12 určite nekupoval nič bez toho, aby vám niekto pozrel auto. A aj zmluvu. Inak bývalý kolega tam robil a aj odtiaľ odišiel, lebo na to nemal žalúdok (odrbavat ludi).

sasa1310
8. máj 2024

@daniel_12 my sme kedysi 2 autá kupovali v AAA. Obe boli max. 3 ročné. Všetko v úplnom poriadku. Poslúžili nám ešte niekoľko rokov a ešte sme ich dobre predali. V živote sme s nimi nemali žiadne problémy ani servis (mimo klasického každoročného) nebol treba.

madeincssr
8. máj 2024

@sasa1310 hej, len 3-rocne je prakticky nove a aj cena tomu zodpoveda. Tam je pravdepodobnost dobreho kusa OVELA vyssia (aj v AAA).

adka176
8. máj 2024

My máme dobrú skúsenosť...sami nám odporučili auto nekupovať...vraj fotky nezodpovedajú skutočnosti a s autom by sme sa len trápili...

sasa1310
8. máj 2024

@madeincssr však samozrejme, že keď niekto kúpi starú haraburdu a má s ňou problém, tak potom nadáva na AAA.

egonkra
8. máj 2024

Nechali nás s manželom čakať do nemoty. Potom povedali, že auto je sľúbené do Bratislavy a zajtra má ísť preč. Potom po spísaní zmluvy zistili, že je stará batéria a museli namontovať novú. V zmluve bola poznámka, že auto bolo havarované. Po troch rokoch sme museli dať meniť rozvody, ventily, krúžky a katalyzátor, keďže sme neprešli s voľnobehom cez emisnú kontrolu. Radšej kúpte auto u menšieho súkromného predajcu a nie u tejto českej eseročky. Sú to podvodníci ktorí to majú dobre právne ošetrené. Verím, že trištvrte ich predaja sú stočenky.

janickacrazy
8. máj 2024

@daniel_12 Tak my sme kúpili tam auto vtedy 8-rocne, máme ho doteraz, má 20 rokov a stále jazdí a je vo veľmi dobrom stave. Nemalo za tie roky žiadnu vážnu poruchu. Len môj muž je vyučený automechanik, takže sa v tom vyzná.

dollyzv
8. máj 2024

Ja mám skoro dva roky a okrem oleja a pred nedávnom zadné brzdy som nemenila nič,auto ale.malo nabehaných necelých 50tis km (aj podľa overenia v databáze) a som veľmi spokojná,klop klop..partner tiež od nich bral pred rokom a tiež len olej menil, brzdy a teraz najbližšie bude meniť rozvody (ale kvôli nabehanym km)🙏 a áno,bol problém s naštartovaním hneď po kúpe ako ho doviezol domov 😅😅 vôbec nechcelo naštartovať,ale to našťastie bola len vymlatena batéria a sami nám poskytli novú ;)

egonkra
8. máj 2024

Navyše ma u nich zarazila požiadavka zaplatiť v hotovosti a nie internetbankingom. Musela som ich presvedčiť, že toľko peňazí z bankomatu naraz nevyberiem. Za naše staršie auto na ktorom sme prišli ponúkali 500 eur a my sme ho predali za 2000€ AAA auto nemá dobrú povesť.

katica06
8. máj 2024

@daniel_12 negatívnu, vyhnúť sa im ako sa len dz

papaya308
8. máj 2024

Áčko...cena pevná, kilometre dohodou🤣

vikisisi
8. máj 2024

Ja mám dobrú skúsenosť, kupovala som svoje prvé auto, jazdila kopec rokov bez problémov, samozrejme hneď po kúpe som išla do nezávislého servisu si ho dať prezrieť, aby v prípade chyby som ho vedela vrátiť v 10 dňovej lehote, ktorá je aj v kúpnej zmluve. Ale oplatí sa to len v prípade hotovosti, úvery odtiaľ cez splátkové spoločnosti cofidis, ahoj sú tam so šialeným úrok

katka164
8. máj 2024

@daniel_12 kamoš tam robí mechanika,vždy sa smeje,že sám by od nich auto nikdy nekúpil.Dennodenne maskujú ,,chybičky",takže tak...

bizimen
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bizimen
9. jún 2024

@daniel_12 osobne veľmi zlú treba si uvedomiť že pri kúpe auta dostanete protokol v ktorom je napísané že auto je proste šrot a samozrejme predražený šrot.
Čo sa týka reklamácie nemáte šancu jedine súd