Dobrý večer.
Chcel by som sa opýtať. Akú máte skúsenosť so spoločnosťou AAA auto? Prípadne či odporúčate kúpiť od nich auto?
Ďakujem.
@veronka1996 ja jednu negatívnu a dve pozitívne .
treba mať niekoho, kto pozrie auto
vpravo ti ukazuje niekolko podobnych diskusii...mozes aj tam pozriet
Pre mna totalni smejdi. Najprv nas nechali cakat, potom akoze pre nas vybavili superturbovyhodnu ponuku, ako som vytiahla mobil a zacala som to pocitat, prisiel hnusny natlak, ze co oni pre nas urobili a kolegyna musela kvoli nam ostat dlhsie v praci. Tak sme sa zdvihli a isli prec. Potom prislo vyvolavanie, ze sa chcu akoze dohodnut.
@daniel_12 dobra jazdenka sa obcas objavi vsade (napodiv aj v AAA), ale tazko ju najst a este tazsie spoznat (potrebujes skuseneho poradcu, lepsie dvoch) a aj tak sa moze nieco "vybaranit" (napr. po case nefunkcna klima). Cize potrebujes si nechat rezervu aspon 1000€ na servis po kupe (prevadzkove kvapaliny, bateria, mozno pneu, mozno rozvody) a prip. opravy.
@madeincssr Našiel som Octaviu a na fotke vyzerá veľmi dobre. Ako nová.
@daniel_12 zatiaľ spokojnosť. Je pravda dlho sa tam čaká. Jedna pani celkom dôležitá (pobočka TN) ale čo sľúbili dodržali.
@daniel_12 na foto veci vyzeraju casto lepsie ako v realite. Na obhliadku s odbornikom (autickarom) a najlepsie aj s meracom laku. Ich reciam neprikladajte ziadnu vahu (o skontrolovanom technickom stave, vsakovake slubovane zaruky a pod. - ked vtacka lapaju...) Ale ak ide o mlade, drahsie auto (s realne mensim najazdom), pravdepodobnost dobreho kusa je vyssia.
@madeincssr Tak to auto čo som našiel, tak už má niečo za sebou.
@daniel_12 do velkych bazarov sa niekedy predavajuci zbavuju aut, na ktorych nevedia/uz nechcu vyriesit nejaky zapeklity/obcasny problem. Ale tak toto sa moze stat aj na jazdenke od sukromnika (z inzeratu). Moja rada: ak nie si skuseny autickar, tak bez dobreho poradcu/dvoch najma starsiu jazdenku (s vela km) radsej sam nekupuj, nielen z AAA.
Prosim ta, skus pouzit googel. Len na Mk je asi 1000tem o AAA.
@madeincssr OK. Vďaka za radu.
@sasa1310 hej, len 3-rocne je prakticky nove a aj cena tomu zodpoveda. Tam je pravdepodobnost dobreho kusa OVELA vyssia (aj v AAA).
My máme dobrú skúsenosť...sami nám odporučili auto nekupovať...vraj fotky nezodpovedajú skutočnosti a s autom by sme sa len trápili...
@madeincssr však samozrejme, že keď niekto kúpi starú haraburdu a má s ňou problém, tak potom nadáva na AAA.
Nechali nás s manželom čakať do nemoty. Potom povedali, že auto je sľúbené do Bratislavy a zajtra má ísť preč. Potom po spísaní zmluvy zistili, že je stará batéria a museli namontovať novú. V zmluve bola poznámka, že auto bolo havarované. Po troch rokoch sme museli dať meniť rozvody, ventily, krúžky a katalyzátor, keďže sme neprešli s voľnobehom cez emisnú kontrolu. Radšej kúpte auto u menšieho súkromného predajcu a nie u tejto českej eseročky. Sú to podvodníci ktorí to majú dobre právne ošetrené. Verím, že trištvrte ich predaja sú stočenky.
@daniel_12 Tak my sme kúpili tam auto vtedy 8-rocne, máme ho doteraz, má 20 rokov a stále jazdí a je vo veľmi dobrom stave. Nemalo za tie roky žiadnu vážnu poruchu. Len môj muž je vyučený automechanik, takže sa v tom vyzná.
Ja mám skoro dva roky a okrem oleja a pred nedávnom zadné brzdy som nemenila nič,auto ale.malo nabehaných necelých 50tis km (aj podľa overenia v databáze) a som veľmi spokojná,klop klop..partner tiež od nich bral pred rokom a tiež len olej menil, brzdy a teraz najbližšie bude meniť rozvody (ale kvôli nabehanym km)🙏 a áno,bol problém s naštartovaním hneď po kúpe ako ho doviezol domov 😅😅 vôbec nechcelo naštartovať,ale to našťastie bola len vymlatena batéria a sami nám poskytli novú ;)
Navyše ma u nich zarazila požiadavka zaplatiť v hotovosti a nie internetbankingom. Musela som ich presvedčiť, že toľko peňazí z bankomatu naraz nevyberiem. Za naše staršie auto na ktorom sme prišli ponúkali 500 eur a my sme ho predali za 2000€ AAA auto nemá dobrú povesť.
Áčko...cena pevná, kilometre dohodou🤣
Ja mám dobrú skúsenosť, kupovala som svoje prvé auto, jazdila kopec rokov bez problémov, samozrejme hneď po kúpe som išla do nezávislého servisu si ho dať prezrieť, aby v prípade chyby som ho vedela vrátiť v 10 dňovej lehote, ktorá je aj v kúpnej zmluve. Ale oplatí sa to len v prípade hotovosti, úvery odtiaľ cez splátkové spoločnosti cofidis, ahoj sú tam so šialeným úrok
@daniel_12 Ja mám 3x skúsenosť a 3x nepríjemnú. Nebrať.