Akú máte dnes náladu.Vplyva Vám počasie na nsladu?
Dnes super nie je horko mám dovolenku stihla som spraviť aj to čo som nechcela
Hej vpliva,mam velmi dobru naladu a pozeram ze dalsie dni budem mat este lepsiu 😃
Nahovno, ale počasie na to rozhodne nevplýva
nudis sa?
@bublinka1426 za chvíľu začne škola,tak sa donudí😀
.. no akurát som pozerala počasie na najbližšie týždne a je mi na 🤮🤮🤮 už z toho tepla... ide mi už hlava streliť..u nás riadne nepršalo ani nepamätám, všetko nás obchádza .. nedá sa dýchať, nedá sa žiť....a nie..v zime nebudem nadávať, že je zima... a aj dážď a zamračené dní milujem😆
Kočky,asi to není teda počasím,hoci tu je skôr zatiahnuté od rána,ale inak v poho.
Možno unava
Som chora od starsieho. V skolke dali chore deti aj cez prazdniny. 🤦🏼♀️ Takze asi tak.
@miskakyska pod na kávičku u nás pršalo a je prijemne 😀
Dnes mam veľmi zlú naladu, ale to nie je počasím, ale som rada, že nie je tak teplo.Inak už mám pocit jesene veľmi skoro sa stmieva
@miskakyska Som sa vratil z dovolenky v Baltiku. Celý tyždeň 20 stupňov, more 19. Úplny ideál. 😉
Skvelú.Skoro ako každý deň.Dnes bolo skvelé počasie na prácu vonku.Vytrhana burina úplne všade,dvor jak z katalógu.Odkorculovane 2 km s dcérou.Teraz už len oddych
Otrasnú
@lenkasarka v dobrom závidím ☺️..a kto je tá 🥒 kráľovná?..dozvedeli sme sa, či nie?
main gos., toto ma trapit, chcem byt tebou
@miskakyska nie, neprezradila sa.
Úplne na hovno
V-ý-b-o-r-n-ú, lebo zajtra mám voľno, dnes nemusím ísť spať o 8mej, boli sme sa prejsť po večernom meste, nemusela som variť, neboli ma hlava, zajtra nevstavam a nemusím nikam v tme odchádzať.. možno ak nezaspím n gauči môžem si pozrieť telku.. podľa mňa super deň.. škoda že celý víkend robím..
Málokedy vplýva. Nálada bola od negatívna, nervózna, až po prijímajúca, spokojná, pokojná a radostná, večer vyčerpaná ale šťastná. ;D
@miskakyska Ja presne tak.Dážd a chladnejšie milujem
@nadchovnik môj človek 😃🌧️🌧️🌧️🌧️
Ved je uplne super pocasie, nie je tak horuco, slniecko svieti. Mam super naladu, lebo mam dovolenku 😄