Akú má mať človek motiváciu v živote?

28. sep 2024

Akú má mať človek motiváciu v živote? Nemam blízkych ľudí pre koho by som žila. Nič v živote nedosiahnem, tak naco má potom človek žiť keď nemusí ? Nieje predsa najľahšie nežiť a netrapit sa so všetkým čo sa v živote deje?

vazektomia
28. sep 2024

Aké máš koníčky čo ťa baví čo robíš rada?

tulipanik12
28. sep 2024

Zožeň si mačku 😽

vevebono
28. sep 2024

Jooooj, toto som ja zažívala od 16tich. A mojim cieľom bolo nasrať všetkých. Ze ak mi 100 ľudí nepraje, tak ja napriek všetkým pôjdem za svojim cieľom. Toľko ponižovania, osočovania, ignorácie. A teraz takmer 20 rokov po tom už dôvod je. A sú štyri dôvody. Muž a deti

rozculena
28. sep 2024

ty si úplne sama? Nemáš žiadnu rodinu?
Tak skús dobrovoľníctvo....psí útulok,zariadenie pre seniorov....

vazektomia
28. sep 2024

@tulipanik12 to prečo že mačičku 🙃

0silvia0
28. sep 2024

Zit mas pre seba, najst v sebe silu vytazit zo zivota to najlepsie, co sa da. Staci zit obycajny zivot, nemusis byt slavna, ambiciozna, ci uspesna. Staci byt dobrym clovekom.
Dobri ludia su pre tento svet velmi doleziti. Pretvaraju ho na krajsie miesto.

pe_mi
28. sep 2024

Prežiť každý deň naplno,nikdy nevieš ,kedy tvoj život skončí.A nedá sa to vrátiť späť

autor
28. sep 2024

@vazektomia na koníčky nemam čas, brigadujem, chodím do školy a domov, nemam voľný čas. Mám chuť zo školy odísť no nemam odvahu, ale po skúškovom má určite vyhodia, nedarí sa mi

autor
28. sep 2024

@rozculena rodinu mám, no netravime spolu moc čas

autor
28. sep 2024

@0silvia0 to je naozaj veľmi pekna myšlienka, mala by som si ju opakovať každý deň, avšak často takéto veci pre mna sú len motivačne citáty ktoré má “motivujú” deň/ pár hodín… potom mi príde opäť všetko nepodstatne a nezáleží mi na ničom, ani na mne

tilonka
28. sep 2024

U mna je to Boh ❤️ a vsetko s tym suvisiace..

pralinka25
28. sep 2024

uplny zaklad je ze na svete nikto tu nie je na to aby naplnal tvoj zivot alebo mu daval zmysel. ten mu mozes dat len ty sama. ani deti ani manzel ani rodicia nam nemaju naplnit zivot. mame ich sprevadzat, ale nie mat ocakavania
okolo je kopec ludi ktory by potrebovali pomoc. skus svoj zivot vyuzit tak.

0silvia0
28. sep 2024

Musis suhlasit s tym, co sa okolo teba deje. Nezvladas skolu, ok. Nie si jedina na svete, co nedala studium. Posnazis sa a ked to nepojde, tak ta vyhodia a najdes si pracu. Svet sa nezruti, svet sa bude tocit dalej. Ved si mlada, preco uz definitivne depkujes? Ved netusis, co ta este caka v zivote. Mozno to bude super naplneny zivot, neskusis, nevies.

mimirka32
28. sep 2024

Skus porozmyslat nad tym co by si chcela v zivote urobit. Kedy by si bola stastna alebo spokojna? Keby si urobila alebo dokazala co? Nieco, co vies ovplyvnit. Je nieco take?

doriiis
28. sep 2024

Keď ťa nebaví škola,odíď.Najdi si prácu,alebo začni inde,v zahraničí.
Ja, že píše nejaká 50 ročná stará dievka a nie mladý človek.
Na školu sa vyser.Aj bez vysokej školy sa dá existovať plnohodnotne.

jumama
28. sep 2024

Moze to byt iba taka mala kriza, uz nevladzes sa ucit, nevidis rychlo vysledky... vidis mozno len daleky ciel a cesta je neista a klukata a namahava...
Ak chces, naucim ta nieco dolezite: Davaj si malicke plany, vzdy iba v rozsahu jedneho dna - a ked ten plan naplnis, oslavuj ho, raduj sa z neho, pochval samu seba za splnenie. Tie denne plany si davaj realne - co sa da stihnut + vzdy si tam daj aj nejaku cinnost, co ta naplni radostou - napriklad nejaku prechadzku, alebo kupel vo vani s penou, alebo cokolvek take co ta trochu bude hyckat. Proste na konci dna samu seba pochval za to, ze si splnila plan, za to ze si si ho urobila, za to ze si si adekvatne odhadla, co stihnes, za to ze si si dokazala dopriat aj nieco male pre seba - z to vsetko mozes byt vdacna a ststna sama sebe, sama so sebou. Takto si mozes pestovat spokojnost sama so sebou, lebo iba v tom to vazi. Kazdy amme iny start, inu povahu, vlastnosti, ale tuto spokojnost ak si realne a sebakriticky ohodnotime nase moznosti, tu si mozeme pestovat kazdy.

rozculena
28. sep 2024

možno máš depresiu...

mimikarol
28. sep 2024

Zozen si psíka. On ti dá kopu lásky a bude niekto kto ťa potrebuje a čaká na teba doma 😊

autor
28. sep 2024

@mimirka32 myslela som si že to čo študujem je niečo čo má bude veľmi veľmi baviť a chcela by som to robiť cely život, zisťujem že bohužiaľ kvôli škole ktorú nedokážem dokončiť to robit nemôžem

mimirka32
28. sep 2024

A co studujes?

tulipanik12
28. sep 2024

@vazektomia mačka je top na depresie, proti stresu a na dobrú náladu . Už aj v Amerike, som čítala, dávajú do domovov dôchodcov mačky, pretože zistili,že to pomáha pri demencii a Alzheimerovej chorobe lepšie ako pes.A môže sa s ňou chodiť aj von, no nemusí napr. v zime či daždi.Aj ja som svojej mame jednu obstarala, nech nie je tak sama.🫠

tulipanik12
28. sep 2024

@tulipanik12 A ešte skoro som zabudla, mačka sa dobre mačká, preto je to mačka 😄

marcellka32
28. sep 2024

Keď ma neprijali pred 25 rokmi na VŠ revala som 3 dni...vs mať nemusíš a život ide ďalej, určite niekoho máš komu na tebe záleží, porozmýšľaj