Ahojte kozmeticky a nekozmeticky idem si k vam pre radu ake pristroje pouzivat v salonach aku znacku kozmetiky a co zienky najcastejsie vyzadudu dakujem vsetkym
@janus141 aha... ok 🙂 ja len, ze aby ti baby vedeli poradit.. 🙂 mna hned napadlo, ze niektore salony maju aj tetovacie stroje na permanent makeup a tak.. a vselijake na hlbkove cistenie pleti.. a to su riadne drahe palky.. ale ja nie som kozmeticka, takze to len tak co mi napada 🙂 drzim palceky!
Skúste HuncaLife, známa má len od nich produkty v katalógu.
Darphin používala moja prvá kozmeticka. Moja terajšia Skeyndor. Ak ti biznis pôjde, budeš mať u nich veľa benefitov. A vravela mi, že v lete mali firemné školenie na tenerife, štyri dni a šla aj s dcérkou. Skus si pozisťovať. A ešte k značkám. Moja skúsenosť je taka, ze menej zavazi to, s akou značkou kozmeticka pracuje. Ide najmä o jej šikovnosť, zručnosť, dotyk, kvalitu masaze a v neposlednom rade vybavení. Môžeš robiť aj s Diorom, ak nespravíš pekne obočie ;)
@kvetulienka253 dakujem no asi to som chcela pocut ze to je jedno s akou kozmetikou ci drahsia alebo lacna zalezi to ad zrucnosti....
Dobry deň, asi je už tato téma neaktuálna, ale ak by ju niekto navštívil, tak nechávam typ na francúzsku, morskú kozmetiku THALION. Ak by mal niekto záujem, kľudne mi napíšte. Je výborná pre začinajúce kozmetičky, ktoré otvárajú salón alebo hľadajú kozmetiku. Cena je o 20-30% lacnejšia od ostatnej kozmetijy z dôvodu, že THALION je priamo výrobca bez potreby subdodávatelov. Super BENEFIT je, že si viete zakupit štartovaci kit a tak nemusíte na začiatok uroboť veľkú investíciu 🙂
ahoj, podla mna velmi vseobecna otazka, kazdy salon sa zameriava na nieco ine.. zavisi od toho, co konkretne chces robit 🙂