Baby🤣 divná téma ale skúsim. Akú farbu mobilu majú vaši muži? Môjmu sa paci ružovo vinica a chce si kúpiť taký mobil 🤦♀️ Tak len zo zaujímavosti sa pýtam. Púzdro nepoužíva
klasika - cierna farba
Moj má tyrkysový. Ten tvoj asi obľubuje červené vínko :D
@3nana13 Ah no čo ti poviem 😂
no toto je fakt závažný problém... nech si kúpi, aký sa mu páči, čo ti na tom vadí?! A čo ti pomôže, keď budeš vedieť, akú farbu mobilu má môj muž, presvedčí to toho tvojho, aby si kúpil rovnakú?
@danica2711 čo si taká drzá? Som sa normálne opýtala 😂
drzá? Pravda nie je drzá, len nepríjemná
Moj ma cierny alebo biely, inu farbu nikdy nemal. No a podla mojho nazoru je zbytocne riesit, aku farbu mobilu chce ten tvoj. Ved je to iba mobil...
Biely a ma na nom obal, ktory byval priesvitny 😄, kedysi.
Moj ma tiez vinovy. A je happy ze ked maju piradu a vsetky mobily su na stole, ten jeho si nikto nepomyli. My sme doma neni farebne homofobni. Synovi som kupovala tiez euzove tricka, podotykam chlapcenske. Chod sa kuknut do talianska. Spravny Talian ma fuchsiove plavky a kto to riesi?
Mal silno fialovy, teraz ma nieco medzi bledo ruzovou a fialovou.
Moj mal golden rose a teraz steel black ci co to je, obidva iPhone. Kamosi sa mu smiali z tej zlatej, ale on sa nedal. Zase on je taky ten muz, ze ked sa mu nieco paci, tak si to kupi aj keby po nom ludia pokrikovali na ulici.
Úprimne netuším, vlastne neviem ani akej farby je ten môj :D to je posledná vec, čo ma na mobile zaujíma :D mám na ňom dáky obal, čo mu skresľuje farbu, ťažko povedať, čo to je 🤣
tmavo sivá
Mne sa napr páčia modré telefóny ani neviem prečo 😀😀😀
Môj mal fialový :D taký tmavo fialový, až baklažánový, strašne sa mu páčila tá farba. Teraz ma svetlo modrý
ak si ide kupit novy Samsung S22 ultra, tak ten je vinovy a je krasny v klude aj pre chlapa ;)
Ano vínový je krásny od samsungu, včera vyšiel a už som ho predobjednala, je prenádherný
Môj má čierny.
Akoze bordovy? Veď to je krásna farba. Aj pre chlapa.
Vojensky zelený. Ak mierite na to, že taká farba pre muža je divná, tak áno, podľa mňa je.
Ja mam zas nieco ine ohladom mobilov. Moj muz si kupil novy a pouziva ho len sem tam vecer na hru a nadalej pouziva stary s rozbitym displejom. 😂
moj nema telefon dal do zalozne naj mame jesc
@elmira69 🤦♀️🤷♀️
@rebekamarcusko ja len cakam kedy vytvori nejaku temu .. 🙄
cierny, iny by si nikdy nekupil :D
@ladycat2021 jeeezis ,to by bolo divadlo
@rebekamarcusko 😂 a mozno aj bude .. uvidime .. profil je novy .. tipujem, ze dnes vytvoreny
@ladycat2021 tak mozno sa niecoho dockame 😂
@rebekamarcusko spestrenie vecera ? alebo mozno vikendu, ktory sa pomaly, ale isto blizi 😂
Ružovo vinova