Ahojte prosim vas aku farbu by ste dali do obyvacky? Mame sivo-hnedy gauc a obyvaciu stenu hnedo-ciernu
@ale_na my máme zelenú a fialovú stenu, je to pekné a všetci nám to obdivujú, gauč máme šedo-čierny, nábytok tmavý hnedý
uz sme mali vsetky mozne farby,ale poviem ti biela je top,ale ked nechce priatel bielu tak slabo sedu
kamoska to ma takto taku zelenu a neni to zle,ale ja by som isla aj tak do bielej alebo slabo sedej a daj si doplnky napr.zelene podusky a ostatne prkotinky,zavesy atd
@glorikarebeka sedu by tiez nesuhlasil :(
tak daj tu zelenu,ale nie vsetky steny len jednu a ostatne biele,vsak si dupni
@glorikarebeka ja som doteraz vsetko :D teraz chce on 🙂
tak nech si on povie farbu....na co tato diskusia ? potom mu omielaj dookola ze sa ti nelubi ta farba :D rezignuje a premalujete na bielo ;)....ja som zazila tiez kadeco na stene ale biela je biela...neutralna cista...
@ale_na jaj tak,tak zelenu alebo cervenu?
@sykorkauhliarka ja som tiez za bielu ale pre neho je to take obycajne :D ach :D nemozem mu to stale omielat bo ma uz vystahuje :D :D furt daco menim kazdy rok malujeme :D atd uz je na nervy :D
@ale_na aj ja by som vkuse menila :D lebo sa citim ako v skladisku...lebo mame regale z ikei akoo obyvackovu stenu lebo ked sme to kupovali ustupila som mu a teraz to musi pocuvat aka som nestastna :D
@ale_na A zas prečo by si mala omieľať priateľovi, že si z jeho nápadov na farbu nešťastná, keď on Ti ustúpil, mohla by si tiež... alebo on už nešťastný môže byť. Či?
A čo tak béžovú? Prípadne jednu stenu dať zelenú. Inak ma napadlo, ako to vyjadrila jedna dizajnérka, keď každý natieral byt len na bielo - však to bolo trend... ona nato: Kedysi sa bielila len maštaľ... A neviem prečo mi biely byt pripadá sterilný a bez nápadu, ale to je len môj názor. S farbami sa dá vymýšľať a urobiť svoj príbytok jedinečný... a mimochodom, máme v byte aj červenú - v predsieni 1 stenu, v Ázii je to farba bohatstva, ale nemala by byť tam, kde sa komunikuje /obývačka/ alebo spí /spálňa, detská izby/, pretože zle vplýva na psychiku.
Ked dame zelenu stenu isiel by tam ten shegy koberec? Cisto sivy?
@anjelic škandinávsky štýl ti asi nič nehovorí
@ale_na preco by nesiel...
@ale_na my mame obyvacku takymto stylom. Podlaha je tmavsia hneda, gauc hnedosivy, jedna stena je tmava hneda ako kakao a ostatne su namalovane svetlou smotanovou farbou. Podlaha i gauc su viac do hnedej ako sivej nakolko sme chceli teplejsie a na pocit utulnejsie farby. Vsetky doplnky su neutralne, akurat menim podla nalady alebo rocneho obdobia vankuse a zaclony...cez zimu som mala biele, smotanove farby,na jar sa hodi zelena,cez leto tiez nieco pestre a na jesen su skvele take tlmenejsie jesenne odtiene pripadne aj pestrejsie,mame napríklad sviecky v oranzovych odtienoch, bordovych.
S farbami sa da pekne hrat. Biela je dobra, s nou sa neda nic pokazit, ale ak ju fakt nechce, tak skuste pozriet svetlejsie palety roznych farieb.svetlucka siva je skvela, svokra ju ma v spalni avsak kombinovanu s bielou,tmavohnedou podlahou a ciernobielym obrazom kde su cervene vlcie maky,vyzera to pekne.na nete najdes palety roznych farebnych kombinacii,staci si len vybrat ☺
Ja by som dala maslovú farbu na steny a na sedačku výrazné vankúše.
najlepšia je biela, dá sa kombinovat s akou kolvek farbou nábytku a doplnkov.
podla mna sa hodili červene doplnky. Zaclony, koberec, vankuše
@ale_na tak aj mne by sa tam ziadal nejaky vyraznejsi farebny akcent. tiez mi napadla ako prva v poho zelena ... ale len jedna stena, resp. ozdobna tapeta v pasoch napr. taka ozdobna reliefna tapeta by mohla byt aj maslova, menej vyrazna, ale v podstate akakolvek, ked by si k nej doladila vankuse/potaky/alebo ine drobnosti.
bielu, alebo jemnu karamelovo vanilkovu . Zalezi aj na tom, akej farby si zvolila doplnky
hodi sa každa farba, ide aj o to, ako to bude ladit tvojím očiam. Kludne by sa hodila aj modra. pekny modry koberec, vankuše, na stene velky moderny obraz
Za mňa biela👍