Mamicky s ktoru dvojposchodovou postelou mate dobre skusenosti, na trhu ich je strasne vela. Hladame pevne drevenu postel pre dievcata.
Mozete dat aj fotku😊
Dakujem
ja mám z Domestav/sériu Domino .. je drahšia, ale sú to ´kvalitné postele.
@krajco asi máte dosť obmedzený priestor ked musíš mať poschodovú..ak nie tak neodporúčam:
môže prísť k úrazu na schodíkoch..
zlá manipulácia pri prezliekaní,otáčaní matraca..
nízko pod stropom,čo môže byť problém prachom,dýchaním,teplom..
sú poschodové postele,čo sa dajú časom od seba oddeliť na dva samostatné jednolôžka..lebo na poschodovej nebudú do 18tich
Fines, seria Play, da sa rozne nakombinovat....
My mame z firmy interbeds, vysla cenovo dobre, vratane rostov a matracov. Masiv, zabradlie trosku vyssie, pevna. Mame ju u babky, no sme spokojni.
@krajco Maximalna spokojnost:
https://www.vera-nabytok.sk/p/4068/komi-poschod...
@krajco napr. takáto vyvýšena: http://www.postele-palandy.cz/vyvysena-postel-a...
Matrac aj dole na nejakú protismikovu podlozku. A ako je vidiet foto, da sa časom rozložiť na dve časti. Pri jej výške (cca130cm) človek nemusi liezť hore pri prezliekaní.
Ale samozrejme je veľa typov takých vyvýšenych posteli. Tak snáď pomohlo
my ideme kupovat teraz pred letom, ale nie poschodku ze dve postele nad sebou, ale taku, ze postel hore a pod tym pracovny stol s polickami a skrinkami...... hlavna podmienka pre nas je ale ze musi mat schodiky zboku - nie rebrik, nakolko nas najmensi by z tade urcite zletel hned v prvom tyzdni.... budu mat tri tie postele za sebou, tym padom kazdy aj svoj pracovny kutik a na druhej strane regal s hrackami a kniznicu.....
https://www.nabytok-aldo.sk/detske-poschodove-p.... skus pozriet, nam dosla pred po vianociach, prakticka, vela ulozneho priestoru, rozne farebne kombinacie.. mne islo o nostnoat, horne aj dolne ma nosnost po 120 kg.. je pevna.. my sme zobrali rozmer 200x90 cm
@zeytin úžasná môžem sa opýtať odkiaľ ju máte ďakujem
@nelinka158 Dali sme si ju vyrobiť. Našli sme si super stolára z Moravy, fakt šikovný chalanisko. Máme od neho aj spálňu. Aj s dopravou nás to vyšlo lacnejšie, ako stolári zo Slovenska... tí všetci frflali, že to je veľa frézovania, že sa im to nevyplatí, že nevedia urobiť poriadny rebrík atď... obehali sme ich teda veľa... Tento nám dal super cenu a fakt kvalitná robotka 🙂
@zeytin môžem sa opýtať kolko vás vyšla
A posielal Vám to poštou ?
ja by som poschodovu s rebrikom nechcela. v Kike som videla tuto len v inej farbe . je prakticka a aj bezpecnejsia podla mna. https://www.kika.sk/shop/sk/kikask/nabytok/dets....
Domestav ma rozne typy. Aj so schodikmi, rebrikmi, za sebou ako len chcete. My mame teeaz znizenu poschodovu a spokojnost. Plus sa daju rozdelit na dve samostatne ak bude trba
@zeytin mozem sa opytat v akej vyske je to horne lozko?.....tiez chceme takyto styl, zatial mam par vytipovanych, ale kv.velkosti/malosti izby to asi skonci tiez vyrbou na mieru 🙂 Vasa je naozaj nadherna 👍
@mrskova mam na nu tiez zalusk, kolko miesta je prosim medzi spodnym a hornym lozkom? Da sa tam sadnut a neudriet hlavu?....Ako stare deticky boli ked tam zacali spavat....my by sme chceli pre 2 a 5r.
@krajco ahoj, my mame tuto: http://www.domestav.sk/sk/katalog/pricna-posuvn... (len stol mame inde a nie z domestavu). Ja som spokojná, pod zvysenou postelou je piestor na hranie, o ktory by decka inak prisli. prezliekanie hornej postele nie je problem, ako som si myslela, ide to celkom v pohode. syn isiel do vysokej postele spat tesne pred 6. narodeninami. Casto sa k nam v noci stahuje, bala som sa, ci z rebrika nespadne. nic sa nestalo, v pohode si zlezie.
@nevesta1974 spodok vrchnej postele je od zeme vo výške 130 cm. Výška stropu je 260, je to tak akurát, že na tej spodnej posteli kľudne môžu sedieť aj dospelí a nebúchajú sa 🙂
my mame z domestavu, pevna, stabilna, medzi dolnym lozkom a hornym si v pohode sadne vystrety 2m muz. mame s rebrikom lebo izba bohuzial schodiky nedovoluje...
@nevesta1974 ahoj zajtra ti to pomeram, no miesta pre mna tam nie je vela .. musim sa prikrcit, ked idem von z dolneho lozka ( ale tak ja mam 180 cm ... ) vedela som ze mieata tam nie je vela, dole spi moja skoro 2 rocna dcerka a hore 4 rocny syn.. si myslim ze ulozneho priestoru dole je dost , 2 velke vysuvacie boxy a medzi nimi priestor , ja som tam strcila este dalsi box na lego , lopty, a poskladanu cestovnu postielku..zvyknu davat postele do akcie., zlava je aj 100 a viac eur .. na nasu som striehla mesiac 🙂)) , tie co su v zlave , to maju vypredaj skladovyxh zasob ( zabalene , nie su to vystavne kusy, ja som tak objednala v utorok a vo stvrtok prisla postel 🙂
Co povies na postel Hemnes z ikei? U nas sa poschodova neujala, pretoze mne sa nechce lozit po rebriku ked to upratujem alebo prevliekam, okrem toho ak su deti male by som sa bala ze mi odtial spadnu. Okrem toho aj na spodnej posteli sa mi zle sedelo, ked som si tam sadla synovi citat rozpravky. Dcerke sme kupili tuto hemnes, da sa velmi lahko roztiahnut na dvojpostel, cez den jej sluzi ako sedacka a ma aj dobry ulozny priestor - 3 velke sufliky