Akú drezovú batériu so sprškou odporúčate?

ikonica
29. aug 2019

Mate prosim taku? Ktoru konkretne? Ako ste spokojne? Nezateka? Diky za odpovede 🙂

nancy666
29. aug 2019

Ja mám už druhu takú. Take obycko lebo mame take dočasne bývanie a som max spokojná. Nič nezateka. Vraj sa zvykne tam kaziť kde otacas celým kohútikov akoby tam kde je to primontivane o drez ale u nás nič ani jedna. A megaaaaa praktické. Iné by som už nechcela v kuchyni 👍🏼👍🏼 To je taka vec že kym nemáš nechýba ale keď už raz máš iné už nechceš 🙂)))

zooeynka
29. aug 2019

@nancy666 na co ju pouzivas? Uvazovala som nad nou, ale nenapadlo mi na co by som ju vyuzila

ikonica
autor
29. aug 2019

@nancy666 bola som presvedcena ze ju chcem do novej kuchyne, kym ma sam predajca nezaval odhovarat prave pre to,, co si napisala 🙂 ze sa kazi, tecie to pod drezom a nemusis na to hned prist...

heregova
29. aug 2019

My mame keramicku Blanco a je vyborna. Tym,ze mame velky a hlboky drez,ovela lepsie sa mi oplachuje s vysuvnou hadicou. Predtym som nemala,ale je to uplne super,inu by som uz nechcela

mimca77
29. aug 2019

Podla mna super vec, mame uz 7 rokov v byte, aj teraz do novej kuchyne sme dali znova. Mame Blanco, s inymi nemam skusenost. Pouzivame ju hlavne na oplachovanie drezu a napustanie velkych nadob ako hrniec, vazy, dzbany. Je to sikovna vecicka 🙂

nancy666
29. aug 2019

Jejda na všetko. Úplne iné pohyby budeš robiť v dreze- nie snažiť sa otáčať kastrol, ale otacas rukou s vodou. Gombíkom prepnes na sprchu. Proste využiješ. Napríklad aj postavím hrniec na kraj drezu a vytiahnem sprchu a napustim vodu.

nancy666
29. aug 2019

@ikonica tak mame to už 10 rokov tak a netiekla zatiaľ vôbec. Veď by to nepredávali keby to nebolo ok. Určite ide o značku asi aj ale ani osobne nikoho nepoznám kto by mal tento problém.

ikonica
autor
29. aug 2019

Tak ked uz, isla by som do znacky Grohe, Blanco, Franke a pod.... Len vaham teraz :D
@nancy666

lilke
29. aug 2019

Teraz sme menili po 12 rokoch kvôli estetike. Stále fungovala bez problémov, nič nezatieklo. Značku si nepamätám, ale bola z kvalitnejších a drahsich. Je možné, že lacnejšie budú kazove.
Využitie: oplachovanie väčších hrncov, plechov, na sporáku mám veľký hrniec, priamo doňho si nalejem vodu.

ikonica
autor
29. aug 2019

Budem mat vacsi drez, chcela som to hlavne kvoli jeho oplachovaniu, tiez pri umyvani vacsich riadov ako su plechy, velke hrnce a pod

77daniela77
29. aug 2019

Máme Blanko,je perfektna,ako píšu predomnou,batériu už len so sprchou chcem 😉

saja1
29. aug 2019

@ikonica 5 rokov ju mame a je to uzasne. Oplachnut drez, napustit hrniec pricom ho nemusim drzat, napustam tak aj vedro na podlahu, umyt malej ruky... no je to super... 😁