Mate prosim taku? Ktoru konkretne? Ako ste spokojne? Nezateka? Diky za odpovede 🙂
My mame keramicku Blanco a je vyborna. Tym,ze mame velky a hlboky drez,ovela lepsie sa mi oplachuje s vysuvnou hadicou. Predtym som nemala,ale je to uplne super,inu by som uz nechcela
Podla mna super vec, mame uz 7 rokov v byte, aj teraz do novej kuchyne sme dali znova. Mame Blanco, s inymi nemam skusenost. Pouzivame ju hlavne na oplachovanie drezu a napustanie velkych nadob ako hrniec, vazy, dzbany. Je to sikovna vecicka 🙂
Jejda na všetko. Úplne iné pohyby budeš robiť v dreze- nie snažiť sa otáčať kastrol, ale otacas rukou s vodou. Gombíkom prepnes na sprchu. Proste využiješ. Napríklad aj postavím hrniec na kraj drezu a vytiahnem sprchu a napustim vodu.
Teraz sme menili po 12 rokoch kvôli estetike. Stále fungovala bez problémov, nič nezatieklo. Značku si nepamätám, ale bola z kvalitnejších a drahsich. Je možné, že lacnejšie budú kazove.
Využitie: oplachovanie väčších hrncov, plechov, na sporáku mám veľký hrniec, priamo doňho si nalejem vodu.
Budem mat vacsi drez, chcela som to hlavne kvoli jeho oplachovaniu, tiez pri umyvani vacsich riadov ako su plechy, velke hrnce a pod
Máme Blanko,je perfektna,ako píšu predomnou,batériu už len so sprchou chcem 😉
Ja mám už druhu takú. Take obycko lebo mame take dočasne bývanie a som max spokojná. Nič nezateka. Vraj sa zvykne tam kaziť kde otacas celým kohútikov akoby tam kde je to primontivane o drez ale u nás nič ani jedna. A megaaaaa praktické. Iné by som už nechcela v kuchyni 👍🏼👍🏼 To je taka vec že kym nemáš nechýba ale keď už raz máš iné už nechceš 🙂)))