Čaute baby, mám takú otázku 😂 už si všímam tak v meste ľudí že akú vetrovku alebo bundu na seba obliekajú a všimla som si že niektorí už nosia dosť hrubé bundy 🤔 ja som skôr ten zimný typ, že mi je často zima a radšej teplo ako chladno preto sa pýtam, je podľa Vás skoro na nejaký ten kožustek alebo na takú vetrovku na ktorej je kožušina na kapucni (viete ktoré myslím teraz sú trendom také veľké kapucne s huňatou kožušínou)?... Lebo cez deň je niekedy fajn teplo na takú jesennú ale večer je už dosť zima že si viem už predstaviť aj zateplene nízke čižmičky 🤔
Ako ludia prezili zimu,ked nebol internet?? 😁
Bože, tieto otázky ozaj nepochopím 🤦🏻♀️ mimo toho,že neuvádzas odkiaľ si (je rozdiel Poprad, Kysuce a BA), tak keď ti tu povieme,že je počasie na krátky rukáv,tak budeš ráno v prízemných mrazoch chodiť v krátkom tričku? 🙈🤦🏻♀️🤷 Však si obleč čo sa ti páči a je to pohodlné. Hoc aj zimnú bundu. A teda je ešte rozdiel kedy chodíš po vonku. Ja odchádzam ráno o 6, to je zima,ale vydržím a keď idem z roboty okolo 15tej,tak je teplucko na tenký svetrík. Ak chodíš neskôr,tak napr o 17tej už sa mi vonku zdalo dnes dosť chladno, pritom o 15tej bolo ešte fajn teplucko. Po ďalšie, chodíš autom, busom, pešo? 🤷🤷🤷
podľa mňa toto je čas na prechodnú, kedy inokedy ju nosiť? Ked bude plus 20 a na tričko von? Ešte nie sú vonka silné mrazy ani večer ani ráno, teplota 10-15 stupňov nie je málo. Skôr treba riešiť celkovo oblečenie aby nebola zima, hlavne ked je sychravo, teda aj obuť si bud prechodné topánky alebo tenisky s hrubšími ponožkami- nie tenisky naboso, dať niečo na krk, nohavice nie tenučké legíny a tak.
@stanulienkat neprezili 😂 si nepamatas tie clanky v novom case 🙃
Ja uz nosim vyse tyzdna zimnu tehotensku bundu. Prechodne uz zial nezapnem 😁 je mi uplne suma fuk kto si co o tom mysli, hlavne ze mne je teplo 😎👍 oblec sa tak aby ti bolo teplo a neries ostatnych 😉
Ja si dávam už aj čiapku 😅 a je mi jedno čo si kto o mne pomysli
Som náchylná na prechladnutie hlavy už som raz s tým mala problém, tak nebudem kvôli tupým pohľadom ostatných ohrozovať svoje zdravie
Ja nosim uz kotnikove nezatepletene topanky a bundu pod zadok s kapucnou a mam tenky šal...z domu idem o 5.45h,v piatok boli 4stupne rano, cestujem vyse hodiny....takze nemienim prechladnut.a druhí ma nezaujímaju...nech si kazdy mysli co chce. Daj si to v com ti je dobre.
Moje nervy, to naozaj dospelá žena potrebuje info z netu, ako sa má obliecť a obuť, keď sa vonku ochladí? Minulú jeseň si chodila oblečená a obutá v čom?
@sasitimi17 haha, ja nosim ciapku od septembra do maja
Ja mám rada kardigany, momentálne ešte pod ne nosím krátke tričká,lebo poobede,keď idem z práce,je dosť teplo,ale ráno si dávam aj šatku na krk.
Alebo si oblečiem top s dlhým rukávom,ale navrch len kožušinkovu vestu.
@mari001 no ja nosím takú skôr zimnejsiu bundu a pubertalny syn mikinu a obaja sa cítime dobre,absolútne vobec ma nezaujíma co si kto o mne myslí a pre mňa za mňa nech chodia ľudia aj v kratasoch pokiaľ im není zima .A tiež mam na kapucni tu kozusinku co máš na mysli 😉
@mari001 veď nos to, v čom ti je príjemne, na čo sa riadiš tým, čo majú oblečené iní? Okrem toho sú dosť teplotné rozdiely, či vybehneš ráno o siedmej alebo poobede o tretej, aj včera bolo podstatne inak, ako v stredu.
@stanulienkat udrziavali ohen v jaskyni a odeli sa do mamutich srsti
Podľa mňa je to úplne v poriadku, ja nosím zimnú bundu už tri týždne a vôbec ma nezaujíma čo si o mne druhí myslia. Hádam neprechladnem kvôli nim, či?