Akty pre manžela. Váš názor

kacickah
14. okt 2011

chcela by som poznat vás názor.chcela by som pre manžela nafotit nejaké jemne akty len neviem ako by reagoval.v niektorych veciach mame odlisne názory.mate nietora skúsenosty a aká bola reakcia.obá vam sa tej jeho... 😉

annaopialova
15. okt 2011

ahoj bolo by to troch divne nemusis robit akty ved ta pozna od hlavy az po paty

kacickah
autor
15. okt 2011

tak co poznám chlapov by sa vraj potešili.neviem sto ludi sto chuti

bojovnicka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kvetka_
14. sep 2012

@kacickah preco nie? mam kamosky ktore taketo nieco darovali svojim polovickam, su sice len tri, ale i tak. ja si myslim ze ked si to zena moze dovolit (myslim fyzicky) a je to vkusne tak fakt preco nie. ved je to pre vas dvoch nie pre kamaratov. a co sa tyka kalendara, tak viem, ze jeden moj znamy ma takyto kalendarik svojej zeny, ale asi ho do roboty nenosi 😉

ena1903
14. sep 2012

@kacickah Jasne ze ano. Bude to nieco originalne a urcite na to nezabudne, na rozdiel od mnohych inych darcekov. Ja som mojmu dala jeden takyto moj kalendar, este ked sme spolu len chodili - fotila ma jedna holka - zacinajuca fotografka. Myslim, ze sa mu to pacilo, len skoda, ze vtedy byval u rodicov a na intraku a nemohol si ho normalne dat na stenu. Potom, ked bol 2,5 roka bezo mna v zahranici, som mu na Valentina poslala fotky - nie priamo akty,ale v takom luxusnom pradielku - fotila ma len sestra a nadsenie bolo velke. Doteraz to vsetko ma. Ked su fotky decentne a krasne, musia aj tvojho chlapa nadchnut este viac ako fotky cudzich zien. A ty budes mat pamiatku o 20 rokov, aka si bola kocka. (Len podla mna idealne by bolo najst si zenu-fotografku, aby si sa nehanbila a on nemohol nic namietat.)

moname
14. sep 2012

A prečo nie.A každá žena je krásna a každá si to môže dovoliť 😉 no a každá pozná svojho muža či by nerobil "cirkus" bo poznám aj takých-manželka ani pekné prádielko nemôže

kacickah
autor
14. sep 2012

@bojovnicka taký kalendar mu vysel kedisi na stene v šope a stále len tá istá nejak ho nezaujal ani ho nejak nevnýmal 😀 😀

kacickah
autor
14. sep 2012

@moname
@ena1903
@kvetka_ fotky dostal minulí rok no prvá reakcia bola premna šokujúca 😀 najprv sa ma opýtal kto to fotil a po ubezpečení že to bola žena bol velmi spokojný.fotenie bolo pre mna ako amatérku namáhave a vyčerpávajuce trošku som sa hambila ale potom som sa uvolnila a bolo fajn aj fotky sú super manžel má v pláne si ich dať zarámovať a dat do spálne na stenu len neviem či je to vhodné kôli malej neni to nič vulgárne ako Božena vonku 😀 jemné ani prsia neni moc vidieť.....

ena1903
14. sep 2012

@kacickah Juuj, ja som si vobec nevsimla ze zaciatok diskusie je uz pase 🙂 No nic, aspon si dalsia, ktora moze takyto darcek odporucat. A ja chcem tu najkrajsiu fotku tiez zvacsit na spalnovu stenu.

kacickah
autor
14. sep 2012

@ena1903 aj mm to má v pláne 😀 😀 😀 😀

zuzulienka1973
21. sep 2012

Jeeeej ,dobry napad pre manzela.Moj by sa takym aktom potesil.No veru sa dam pofotit aj ja mojej naj. kamoske ale decentne.Ten moj bude nadseny,poznam si ho dobre.Dik za dobru inspiraciu