Aktuálny podvod ironsai.com

maranco
25. mar 2024

Telefonuje vám operátor, pravdepodobne používajú rôzne čísla jedno z nich je +421233329726
Nevolajú na náhodné čísla, ale vykradli nejakú databázu, keďže vedia vaše meno a priezvisko.
Tvária sa že ste sa zaregistrovali niekde na ich stránke, FB, IG a máte záujem o investovanie.
Chcú vás nalákať investovať na stránke https://ironsai.com/sk/ ktorá vznikla pred 10 dňami 15.3.2024 https://www.whois.com/whois/ironsai.com a tvária sa ako seriózna firma ktorá funguje od roku 1993. Za svoje pôsobenie vraj niekoľkokrát vymenili webové stránky a táto je preto nová lebo je to nový produkt.

Operátorka tvrdila že je Poľka a je zamestnaná v call centre v Bratislave. Firma je údajne z "Austria".
Video ako pracujú takýto podvodníci

https://www.youtube.com/watch?v=bre2eJsAdhM
fido69
25. mar 2024

Furt mi niekto vyvoláva, že či chcem zarobiť peniaze... a ja, že peniaze nepotrebujem. Ale milenku hľadám... a potom sa už nemáme o čom baviť. 😊

elenka74
25. mar 2024
ivka225
25. mar 2024

Keď mi volajú a chcú aby som niečo urobila, tak im poviem, že veľmi rada a tiež aj cenu mojej práce za hodinu.

elenka74
25. mar 2024

@fido69 Len aby ti raz aj nejakú dievčinu nedoručili 😀

fido69
25. mar 2024

@elenka74 Som rád, že som dnes urobil niekoho šťastným a veselým, pretože tento deň dava v mojom živote zmysel. 😉

elenka74
25. mar 2024

@fido69 Ďakujem, dnes mám veľmi zlý deň, aspoň som sa trochu zasmiala 🙂

egonsk
25. mar 2024

@fido69 mne ked vyvolavali z jednej firmy a furt mi sli kadeco vynukovat a nepomohlo ani to, ze som im povedal, nech si ma vyskrtnu z databaze, ze som nedal suhlas, tak pri jednom dalsom telefonate som sa zacal pytat na to ake ma na sebe pradlo, aku ma farbu oci, co ma najradsej... slecna rozhovor podrazdene ukoncila a odvtedy mi uz nikdy nezavolali. 🤣

egonsk
25. mar 2024

@maranco treba povedat, ze rad zainvestujes 10000 liberijskych dolarov, uvidis ako sa bude snazit a tesit (lebo pocuje velke cislo), co vsetko hned zacne slubovat a ponukat, nez pride na to, ze si z neho robis prdel a ukazal si, ze ani nemaju potuchu o hodnote niektorej inej meny 😁

maranco
autor
26. mar 2024

Dnes sa podvodníci ozvali znovu. Volal tentoraz muž z iného čísla s poľským prízvukom.
Môj účet na burze bude končiť a ostali tam bitcoiny v hodnote 18 000€.
- no ja nemám účet na burze.
Ale že dávno som si ho založil.
- ja som neobchodoval na burze, nikde neposielal peniaze
To obchodoval robot a zarobil mi peniaze, tak mi teraz pomôže ich previesť.
Chcel aby som nainštaloval v mobile aplikáciu Supremo Mobile Assist a dal mu vzdialený prístup do mobilu aj počítača.
- tak teda môžu zavrieť ten účet
Potom sa vyhrážal pokutami za ten účet, keď sa doň neprihlásim a peniaze neprevediem.
- nech si pokutu odpočítajú so zarobených bitcoinov
Už bol nahnevaný, pošle na mňa políciu nevydržal to, zložil. 😀

leuska9
5. júl 2024

@maranco presne to isté, akurát že mi bolo podozrivé že on chce moje meno heslo, jedno od čoho, tak som ho poslala kade ľahšie xD 😁

david294
5. júl 2024

@maranco pozri si videa na YouTube sú o týchto podvodnikoch