Aktuálne informácie ohľadom kúpeľov Smrdáky

mimaan
15. júl 2021

Ahojte. Bola by som vdacna kazdemu, kto by mi poskytol aktualnejsie informacie ohladom kupelov v Smrdakoch, konkretne liecby atopickeho ekzemu u deti (6rokov). Vsetko, co nachadzam je starsieho data.
Konkretne ma zaujimaju moznosti ambulantnej liecby u deti, osobne skusenosti s liecbou, ci bol efekt dlhodoby a pod. Lekari sa v nazoroch roznia, preto bude vdacna za vsetky info od vas 🙂

cecilia29
15. júl 2021

Teraz mám tam neter, ekzém ma neskutočne zlý , takmer na celom tele. Je na začiatku tak uvidíme. Ale pripnem sa tu, za nejaký čas budem vedieť aj ja aký to malo efekt.

romana128
28. júl 2021

aj my sa pripjíme, nastupujeme na liečbu koncom septembra...moja MIška má atuálne zlepšený ekzém, má len malé bodky po nohách, inak pokožka čistá, tak dúfame, že jej kúele pomôžu čo najlepšie.

cecilia29
28. júl 2021

Neterka je tam od 12.jula a už má výrazné zlepšenie

portret7
28. júl 2021

@mimaan 📌

mimaan
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
romana128
29. júl 2021

@cecilia29 kolko má rokov? vraj sú procedúry dané podľa veku, napr. 4 roky má dieťa tak 4 minúty jedna vaňa denne...aké má ešte procedúry?

cecilia29
29. júl 2021

@mimaan
@romana128 no viem že švédske strely, vane,ekzémy jej aj niečím mastia a ostatné neviem, musím sa popýtať. Tiež jej dali riadnu diétu Pobyt je 3 týždňový, ale viem že jej dr. chcú predĺžiť na 4 týždne, vraj jej to veľmi pomôže. Len to musí schváliť poisťovňa. Má 16 rokov. Skúsim jej dnes napísať čo a ako .

cecilia29
29. júl 2021

@mimaan
@romana128 toto mi odpísala na detské procedúry : Vane so sirovodikovou vodou(to je tu hlavné) , ručne nožné, fototerapia...vodoliecba(tam sú tie streky a šľapačky

romana128
29. júl 2021

@cecilia29 a ako často sú dané procedúry? lebo tie sa asi tiež davaju podľa toho aký rozsiahly je ekzém a tiež veku...ručné a nožné procesdury su urcite pre starsie deti ci?

cecilia29
29. júl 2021

@romana128 no ona mala ekzém hrozný,po celom tele rany. Čiže určite maximum čo sa dá. Teda rozpis od pondelka po sobotu.Poisťovňa jej aj teda už schválila predĺženie ale čakajú čo sa uvoľní miesto - teda ak niekto nenastúpi

zabulka1
30. aug 2021

@cecilia29 prosim Vás keď ste to vybavovali cez poisťovňu aj ste niečo doplacali. Niekto tam aj dava pozor na tie staršie deti.

romana128
31. aug 2021

@zabulka1 ja odpoviem za seba, ak môžem 🙂 ja a dcéra máme VŠZP...dcéra platí za 3 týždne 1,70€ a ja 22€ za deň+0,80c daň, čiže nás to vyjde cca 515€ ... je v tom zahrnutá strava a ubytovanie...dcéra patrí do kategórie A, kde poisťovňa uhrádza všetko čo sa dá

zabulka1
1. sep 2021

@romana128 dakujem moj syn uz by isiel sam ,a boli ste spokojne pomohlo vam

romana128
2. sep 2021

@zabulka1 my ešte len nastupujeme o 3 týždne 🙂

mimaan
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cecilia29
5. sep 2021

@mimaan no určite jej to pomohlo a zaliecilo ekzém. Keď prišla domov a vošla do starých koľají - najmä.s jedlom a obliekaním tak to má.este horšie.

romana128
6. sep 2021

@cecilia29 ako s obliekaním? aviváž a pod?

cecilia29
6. sep 2021

@romana128 syntetické , čierne, tmavé, dlhé + sa skrabe ...ale myslím že u nej a všeobecne je zaklad strava. No vysvetliť to pubertiačke

romana128
7. sep 2021

@cecilia29 ahá, no ja používam aj gél na pranie pre ekzematikov, vynechávame sladké, kyslé, ale ekzém sa zmenou počasia rapídne zhoršil

mimaan
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
romana128
20. sep 2021

@mimaan termín máme o týždeň, 27.9. nastupujeme na 3 týždne...schvalenie liečby nam prislo asi po mesiaci zo VSZP postou a emailom predvolanie

mimaan
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronaa16
30. sep 2022

@romana128 ahoj prosím tá ako si bola spokojna akú si mala izbu … mame ísť v október izba bez kúpeľne ak môžeš dáke recenzie ako to tam vyzera budem vďačná

fabinecka
12. feb 2023

Dobrý deň,prosím Vás,kto ste boli s dieťaťom v Smrdakoch,koľko Vás to prosím Vás vyšlo komplet?

veronaa16
13. feb 2023

@fabinecka mňa to vyšlo do cca 670e syn 3r neplatil ... ale boli tam mamina ktoré platili okolo 500e takže neviem ako to tam rátajú ... ale oni malú poslanu žiadosť skôr cca pol roka ako ktorá ja len mesiac boli sme na 3t...

fabinecka
13. feb 2023

@veronaa16 Ďakujem veľmi pekne.Ja chcem zobrať so sebou aj 10 ročnú dcéru.Ale zvažujeme,že za tú cenu pôjdeme radšej na dva týždne k moru😳😳😳Nikde na stránke nemôžem nájsť,aký by bol doplatok za dcéru.

veronaa16
14. feb 2023

@fabinecka skus si zavolať na poisťovňu