Ahojte. Bola by som vdacna kazdemu, kto by mi poskytol aktualnejsie informacie ohladom kupelov v Smrdakoch, konkretne liecby atopickeho ekzemu u deti (6rokov). Vsetko, co nachadzam je starsieho data.
Konkretne ma zaujimaju moznosti ambulantnej liecby u deti, osobne skusenosti s liecbou, ci bol efekt dlhodoby a pod. Lekari sa v nazoroch roznia, preto bude vdacna za vsetky info od vas 🙂
aj my sa pripjíme, nastupujeme na liečbu koncom septembra...moja MIška má atuálne zlepšený ekzém, má len malé bodky po nohách, inak pokožka čistá, tak dúfame, že jej kúele pomôžu čo najlepšie.
Neterka je tam od 12.jula a už má výrazné zlepšenie
@mimaan
@romana128 no viem že švédske strely, vane,ekzémy jej aj niečím mastia a ostatné neviem, musím sa popýtať. Tiež jej dali riadnu diétu Pobyt je 3 týždňový, ale viem že jej dr. chcú predĺžiť na 4 týždne, vraj jej to veľmi pomôže. Len to musí schváliť poisťovňa. Má 16 rokov. Skúsim jej dnes napísať čo a ako .
Dobrý deň,prosím Vás,kto ste boli s dieťaťom v Smrdakoch,koľko Vás to prosím Vás vyšlo komplet?
Teraz mám tam neter, ekzém ma neskutočne zlý , takmer na celom tele. Je na začiatku tak uvidíme. Ale pripnem sa tu, za nejaký čas budem vedieť aj ja aký to malo efekt.