ahojky. ak su tu aj nejake bezdetne uzivatelky, s partnermi, co porabate v tomto obdobi cez violne vikendy? na celodenne vylety v prirode je nam uz chladno a byt mame uz vyupratovany cely za kazdy ten vikend. 😊 nejak sme stratili napady, co podniknut. dajte tipy! pekny vecer.
Ked sme nemali deti stale sa nico naslo na dome co sme robili. A ked nie prerabanie ci dorabanie tak kazdy z nas ma hobby. Pripadne sme sli restika,kino,wellnes,plavaren
čo mi tak všeobecne napadlo - spoločné cvičenie (či už doma al. fitko), spoločenské hry, také tie rôzne "kartičky" na komunikáciu, filmy/seriály, naučiť sa spolu niečo (tanec, jazyky,...) /v dnešnej dobe aj kopec online možností alebo aj spoločne chodiť na nejaký kurz/, vianočné trhy, kino, divadlo, reštaurácia, kaviareň, nejaké múzeum, ísť si zahrať bowling, paintball, únikovky, navariť si/upiecť spoločne niečo dobré nové, nejaký wellness, sauna, masáž (či už niekde alebo doma vzájomne), prechádzky, zobrať vyvenčiť psa z útulku, odviesť sa niekam autom/vlakom/busom na nové miesto, hoc na okolí, niečo podniknúť s rodinou/kamarátmi ...
Citanie knih, počúvanie podcastov podla záujmu , nejake venčenie psikov z utulku alebo nejaka dobročinna cinnost, ist si zacvicit.
Ako bezdetna som v sobotu spala do 10:00. S takou laskou na ten spanok spominam 😊
Isla by som si zaplavat.
Inak mozete ist napr postrazit deti kamosom, myslim ze by hned vedeli ako vyuzit volnu sobotu ci nedelu
Citanie knih, plavanie, lekcie tanca, vystavy, muzea. Bez deti by som sla na rozne vianocne trhy v tomto case. Dobrovolnictvo, vencenie psikov v utulku. Zalezi od toho co vas bavi 🙂
My sme bezdetni,ale stale mame co robit. A ked mame volno,radi oddychujeme. Bud pozrieme film,ideme sa prejst,navstevujeme rodinu,citame si,ja mam rada sitie,hackovanie. Casto zabavame deti v rodine,berieme ich na vylety alebo len tak poobede sa im povenujeme. Teraz v zime chodime na vianocne trhy. Ani sa nemame cas nudit. Cim sme starsi,tym sme radsej doma,takze sa uz ani nezenieme za zazitkami.
Keď sme nemali deti, tak sme chodili na ryby, áno aj v zime na celý víkend alebo sme si obehali rodinu komplet celú 😀 ešte sú tu kamoši a aktivity so psom ktorý má tiež svojích kamošov 😀
Nie som síce bezdetná ,ale sme sami deti dospelé,sobota doma oddych ,nedeľa stále vonku, Aqpark,kino, prechádzka ak sa dá vonku korčuľovanie, kaviareň, cukráreň, výlet Maďarsko, Poľsko blízko hraníc stále niečo vymyslím manžel sa prispôsobí 😁wellnes aspoň na 2hodky návštevy rodiny málokedy sme doma 😜
Skus dobrovolnictvo niekde
Budes mat velmi dobry pocit,ze pomahas aj inym
Som bezdetna. Je sobota a teraz som sa zobudila, najem sa v kľude, umyjem si hlavu, pojdem po zalusky so svokrom na dnesnu oslavu, partner uz v klude pije kavu. Bezne ale ideme von sa prejsť, pozrieme si film, vyvenčiť psíka, ja si čítam, partner si zahrá s kamošmi PS5. Pripadne ideme s kamošmi niekam alebo oni prídu k nám.
My ako bezdetní sme celodenný výlet (príroda a aj mestá) vedeli absolvovať aj v zime...do toho často kino, divadlo. Návštevy priateľov a samozrejme dom, tu je stále čo robiť 🤷
dakujem vsetkym za tipy!
@pohodacka03 Venčenie psíkov je dobrý tip.Možno sa tiež inšpirujem.
V sobotu pracujem do 12:00 a v nedeľu chodím na brigádu tak isto do 12:00 takže ak tak výlet alebo nejaká tá kávička, koláčik alebo dobieham čo nestíham počas týždňa
No to je teda veľmi smutné, keď už neviete čo máte robiť s partnerom vo voľnom čase.🙄🥲
@jankasmejka po 12 rokoch spoluzitia mozno aj tebe dojdu napady.. mozno. 😉
Mám malé dieťa tak si len z nostalgie čítam čo robia bezdetní a ticho vám závidím 😁
A keď sme ešte nemali dieťa tak sme chodili - galérie, múzea, filharmónia, doma karty pri poháre vína, spoločenské hry, wellness, kino, zabehať si spolu.. najradšej spomínam na súťaž vo varení. jedno jedlo - kto ho spraví lepšie (my sme robili domácu pizzu z riadne vykysnutého cesta 😁 potom sme mali aj čo upratovať)
Tak niekde je potom chyba, bez ohľadu na dľžku vzťahu.
@jankasmejka Chyba je sa zapajat do diskusie, ktoru nemas svojim komentarom o co obohatit, iba si rypnut.
Plávanie, sauna, wellness v okoli. Spoločenské hry, filmy, návštevy u rodiny a rodiny u nás. Prechádzky - dá sa aj v horšom počasí.