Ahojte, brala ste niektora teraz novy mobil s Orange? Lebo mne konci viazanost ale nejako si neviem vybrat, ten co je pekny nema dostatocne funkcie a ten co je dizajnovo ako modely stare par rokov ma fajn funkcie. A to pritom niesom narocna...
@liz_lemon No ale ja mam vecsinu ludi v orange sieti, takze neviem ci by som usetrila.
@penelope2066 je to na tebe, v o2 je rovnaka cena do vsetkych sieti 0,13 EUR/min a 0,006 EUR za sms
@penelope2066 tak tento problém riešim aj ja!! tiež si neviem vybrať 😠 😠
a ja určite nemôžem do o2, lebo mám dcéru na intráku a volania zadara podrebujeme 😀
a máš aj nejaký vyhliadnutý ? vlastne medzi ktorými vyberáš??
@mimikyky No kedze som nokiacka tak som najprv pozerala tu X3 Touch Type taku bielu,ale ta ma malo farebny displej len 262 tisic farieb teraz je uz standart vyse 16 milionov - to som nevedela ani ja,poradil kolega 🙂 Dalsiu som pozerala C5-dobre funkcie,no nepaci sa mi dizajn,E52-neboli na nu dobre recenzie vraj mrzla a kazila sa,C5 03 nema blesk na fotaku.No neostava mi nic ine ako si pockat ked daju v Novembri alebo zaciatkom decembra do obehu nove.Len dufam,ze nebudu este horsie ako tieto.No celkovo je strasny vyber mobilov,dizajny maju take ako pred par rokmi.
No tak dnes dali do obehu dalsie telefony a je to otras 😠 😠 😠 Rozhodujem sa medzi Nokia C6 White alebo Nokia C5 03. Mate niektora skusenost s jednym alebo druhym?
@penelope2066 je to veru otras, ja som bola včera v predajni. Nakoniec som sa doma našvala a objednala som si cez orange e-shop Samsung Wave723 La Fleur, lebo už miliardu hodín som strávila porovnávaní, čítaním recenzií.... som síce vždy mala len nokiu, bojím sa teda zmeny, ale v najhoršom ju posuniem dcére pod stromček, ona chce dotykový 😀 😀 😀
@mimikyky Aj ja som bola vcera v predajni, no o nicom je to. Zaujala ma ta Nokia C6 White ale ked som ju drzala v ruke bez baterky tak bola dost tazka a este keby tam dali baterku tak by to nebol mobil ale zbran. Este ma zaujala ta Nokia E52 ale tiez to nieje ono lebo to nema bohviekaky fotak. No fakt neviem, uz som nastvana lebo novy mobil potrebujem ale z tohto si neviem vybrat...No ved uvidis ako sa Ti bude s tym Samsungom robit a podla toho sa rozhodnes...
prejdi k o2, tam usetris tolko, ze si mozes kupit hocijaky mobil a bez viazanosti
ja som si kupila na hej.sk dotykovu Nokiu, stala nieco cez 200 E, ale za 2 roky som u o2 usetrila daleko viac, len pre porovnanie v Orange som platila 17 E/mesacne a teraz platim od 0,90 do max 12 E, ale priemerna faktura je cca 5 E