Aktualizácia na iPhone softvér 18

puli9
30. sep 2024

Ahojte aktualizovala som si na iPhone softvér 18, po aktualizáciách mi začal blbnut napríklad keď fotim odfotím vypne mi to, tak isto pri kamere viete mi stym nejako poradiť ? Ďakujem

mirola
30. sep 2024

ja som si tiež všimla, že aktualizacia je dostupna a tak som si o nej citala nieco a teda zatial ju vsade neodporucaju stahovat pokial neprejde k vylepseniu, ze telefony spolaluje, zamrzaju a nefunguju spravne, skus pogooglit na nete, preto som si ju nestiahla

wade
30. sep 2024

Ono je to stale tak z XX.0 aktualizaciami (ako 18.0). O chvilku vyjde update a vacsinu tychto drobnosti opravi.

drago12587
30. sep 2024

@puli9 povestne aktualizacie iphonov.. viac veci dokazia ako zlepšia.. tá čo pride opravi veci ktore su pokazene a pokazi veci ktore ti idu :D takto dookola..

thunderdome
Včera o 22:49

Ako kedysi na Windowse v počítači, ľudia sa na to tak hnevali že to radšej vypli aby sa neaktualizovalo. Ešteže v mobile je to manuálne. 18-ka pokazí aj grafiku v jednej mojej oblúbenej hre. Tak pre istotu neaktualizujem. Načo si kaziť keď všetko ide.

Alebo ma napadlo ešte že by sme hromadne mohli písať na zákaznícku podporu applu sťažnosti. Keď napíše jeden dvaja, vykašlú sa na to. Ale keby písali stovky ludí, to už nemôžu ignorovať.