Ahojte žienky,
rada by som sa inšpirovala voľnočasovými aktivitami 🙂.,, Bývam v cudzom meste, plnom cudzích ľudí,... "a preto som sa naviazala možno i na osobu, s ktorou nemám absolútne nič spoločné. Aby som sa začala postupne odväzovať (a to i citovo), potrebujem sa zamerať na seba. Keď som sa zvyknem chodiť na prechádzky, riadiť doma, či čítať. Rada by som sa odhodlala k turistikám, hoc som teda sa dlho bránila, že osamote, ale asi by som sa inak nikdy nedočkala. Čo zvyknete Vy? Btw máte partnerov s rovnakými záujmami?
Z pravidelných aktivít spolu chodievame na plaváreň, na prechádzku, priateľ celkom často na bicykel (ja sa pridám občas), menej pravidelne nejaká tá kultúra (divadlo, koncert, kino, múzeum), v lete ideme sem tam s klubom študentov na vodu (kajk, kanoe) - ak si z BA a zaujalo by ťa práve toto, viem ti poradiť konkrétne, je to perfektná príležitosť stretnúť nových ľudí... keď som sama (okrem brázdenia po sociálnych sieťach) čítam, nedávno som vytiahla klavír a snažím sa oprášiť starý skill, chodím do posilky (voľakedy sme chodievali spolu, ale teraz len občas, jednému to viac vyhovuje ráno a druhému večer) 😀 takže máme aj spoločné, aj každý svoje záujmy
@lindous Ahoj,pokojne by som uvítala nejaké inšpiratívne aktivity pri ktorých by bolo možné stretnúť nových ľudí. Ja mám pred 30tkou a žijem práve v BA.
Ja som si myslel, že sme s (ex) priateľkou diametrálne odlišní, čo sa záujmov týka, ale pravdou je, že chodenie do prírody je pre 95% ľudí zaujímavá aktivita, pretože to nie je úplne konkrétny druh činností. Bohužiaľ už nie sme spolu, ale chýba mi tiež možnosť ísť s niekým... Mimo to zvyknem malovať, venovať sa domácim zvieratkám, voziť sa na motorke a čítať modrého koníka 😂