Dobry den
Chcela by som sa informovat ci niekto z vas robil kurz(personalistika a mzdove uctovnictvo) a ci bol spokojny? Rozmyslam nad Vavakademy.sk a jaspis.sk mate skusenosti?dakujem
No ta pekne nvm no citala som a dakomu sa oplatilo a niekomu nie tak teraz neviem...ja som pozerala jaspis a vavakademy 😉
@mojenqoomojenqoo ťažko radiť, pretože s týmito agentúrami nemám skúsenosť. Ale Ešte pred 12 rokmi som absolvovala v agentúre Global servis kurz: Jednoduché a Podvojné účtovníctvo pre začiatočníkov. Bolo to od pondelka do piatka, od 8,00-14,30 hod. niekoľko týždňov, ale teda naučila som sa všetko....dokonca certifikovaná auditorka, ktorá nás skúšala mi odporučila otvoriť si v tejto oblasti živnosť, čo mi to nielen tak dobre šlo, ale ma to aj bavilo a bolo to vidieť.
Všetko záleží na prístupe, na čase, koľko tomu venujú, na skladbe učiva a precvičovaní príkladov z praxe... len tak sa človek do toho dostane. Lenže pokiaľ Ti agentúra nezabezpečí kvalitného školiteľa, tak kurz je len o papieri, ktorý v praxi neuplatníš.
@mojenqoomojenqoo Ja som si kurz robila, ale spokojnosť z mojej strany nebola. Neviem, či zohralo úlohu to, že to bolo cez Úrad práce /aj keď tiež zaplatili plnú sumu agentúre/, ale: kurz bol už pre pokročilejších /to by mi nevadilo, keďže bol zameraný na dane, mzdy a personalistiku a ja z týchto oblastí znalosti už mám, ale potrebovala som zopakovať a aktuálnejšie informácie/, napriek tomu bolo to veľmi stručné, rýchle a neprehľadné. Išlo o to, že namiesto toho aby sme sa vzdelávali každý deň od pondelka do piatku, 7,5 hodiny denne, zredukovali to na jednu sobotu na 7,5 hodín. Počet hodín tým pádom bol len polovičný a učivo okresané na kosť. Takže viac ma to znechutilo, než by mi to niečo dalo. Ale možno cez iné agentúry by to možno bolo lepšie, ja som robila cez YSC agentúru.