Z čoho sa učiť efektívne angličtinu, doma, počas materskej
@krakrakra nájdi si mamičku, ktorá vie po anglicky super (mnohé robili roky au-parky v anglicku) a komunikuj s ňou po anglicky. Choďte vonku spolu kočíkovať, rozprávajte sa anglicky, píšte si anglicky maily, smsky, telefonujte anglicky... Dajte si zákaz slovenčiny spolu... Teda ak už nejaký základ angličtiny máš 🙂
ako lektorka AJ doporucujem uplnemu al. vecnemu zaciatocnkovi zaplatit si kurz najlepsie 2x do tyzdna alebo sukromne hodiny, aspon pol roka sa teda ucit pod niekoho vedenim a az potom prejst na mamickovske konverzacie na ihrisku alebo samostatnu vyuku doma....tiez odporucam sadnut si k tomu kazdy den na cca 30min, vecer ked dieta zaspi alebo si vziat slovicka na ihrisko apod. na zaciatku treba mat takmer denny kontakt s jazykom, inak bude napredovanie veeelmi zdlhave
Kamarátka mi odporučila videolektora city language guide, je to kniha s USB klucom, kde sú videolekcie ako z jazykovky, slovicka a konverzacia tak, že lektor dáva otazky, necha cas na odpoved a potom povie spravnu. na www.konverzaciapresamoukov.eu, vôbec to nie je drahe, to učenie ma baví a vždy, ked mám chvíľku času, učím sa anglictinu, vyskúsaj, sú na to celkom fajn ohlasy
Ahoj ja odporúčam tento online kurz : www.anglictina-bez-biflovania.sk/anglictina-pre... ja som sa k tým kurzom dostal , že som nevedel vybaviť firemnú korešpondenciu v angličtine ale to bol kurz obchodnej angličtiny. Myslím ,že tento hladáš ty ;)
Ja by som sa na tvojom mieste prihlásila na nejakú jazykovku, doma človek nie je tak donútený sa sám učiť, poznám to z vlastnej skúsenosti, v škole je veselšie, aspon raz do týždna. V podstate je jedno, z čoho sa učíš, učebníc je milion, angličtina zostáva, samozrejme je dobré, ak sú k tomu dáke CDčka na počúvanie. Ak si začiatočníčka, tak sa prihlás do jazykovky aj kvoli výslovnosti, lebo ako samouk sa možeš naučiť vyslovovať nesprávne a potom sa to ťažko odúča.