Ako zvládate strašné pocity po hádke?

12. feb 2020

Po hadke s partnerom sa citim strasne, placem, nespim riadne, tazko sa mi ide medzi ludi, som smutna, ledva som nechala syna v skolke, nedokazem komunikovat, mam pocit, ze to vsetci vidia. Ako to vy prezivate ?

dajana19
12. feb 2020

Tak zalezi kvoli comu ste sa pohadali....ak je to len nejaka malickost tak by som to moc neprezivala...ale ak bola hadka vaznejsia ja by som si to hned vydiskutovala...ale tak zase to som ja no...nemozem v sebe dlho veci dusit a snazim sa hned o probleme rozpravat...lebo na hadke je najkrajsie udobrenie❤drzim palce

stanik_67
12. feb 2020

a bol to nejaky vazny dovod, kvoli comu ste sa pohadali? mohla by si nam toho viac napisat, aby sme ti vedeli lepsie pomoct.

kittykat22
12. feb 2020

ja dokazem mat tiez tieto pocity, ze sa necham pohltit pocitmi. Nema to tak ale kazdy. Na tieto stavy pomaha odputat mysel - napriklad velmi pomaha praca pripadne sport kde musis sledovat nieco ine, ako vlastne myslienky. Napriklad tenis, alebo cielene cvicenie podla videa kde musis sledovat instruktorku. Pri plavani alebo behu ti moze mysel spracovavat vlastne myslienky na 200%. Je dobre sa porozpravat s kamaratkou - iny pohlad, pochopenie vzdy pomoze. Velmi dobre je povedat si - budem na to mysliet zajtra. Odputat sa od momentalneho stavu zufalstva. Na druhy den su pocity vzdy slabsie, a aj riesenie prichadza lahsie. Ale najdolezitejsie asi bude, snazit sa vyriesit konflity vo vztahu postupne - aby dochadzalo k upraveniu a nie naslednej hadke. Ale urcite o com pises sa spracovat da, je mozne pracovat na viacerych frontoch aby si si zlepsila situaciu do buducnosti.

sissy27
12. feb 2020

a o čom ste pohádali, že ťa to až tak zobralo? takéto stavy si viem predstaviť len v prípade, že ťa nejako vydiera, týra alebo čo, že sa ho proste bojíš, alebo sa bojíš, že ťa opustí. Za normálnu výmenu názorov nevidím dôvod takto hysterčiť. Veď príde domov z práce, uvaríš dobrú večeru, povieš zlato mrzí ma to, už sa nehnevaj, posexujete a život ide ďalej - teda ak máš pocit, že si spravila chybu ty. Ak nie, tak nech sa ospravedlňuje on.

blondtana
12. feb 2020

Mňa tiež každá hádka mrzí a tiež si po každej poplačem, bez ohľadu na udobrenie...my sa s partnerom nikdy nehádame bez udobrenia, v tomto sme obaja tak nastavení a pýšime sa tým, že keď sa pohádame, tak vždy to riešime, kým neprídeme k nejakému spoločnému pozitívnemu výsledku, vieme sa jeden druhému ospravedlniť bez ohľadu na to, kto je v práve, ospravedlňujeme sa za všetko vyrieknuté v hneve. Vďaka tomu viem, že nás to mrzí a trápi oboch, ale ja si veru viem aj napriek tomu poplakať a trápiť sa tým aj ďalší deň a keď je to zlá hádka, tak môj príde z roboty s ružičkou na ospravedlnenie 😉