Ahojte dámy, hľadám nejaké tipy a triky na predmenštruačný syndróm. Nezvykla som mať žiadne prejavy. Posledný rok ma však trápia výrazné zmeny nálad. Je to mimoriadne nepríjemné. Už týždeň pred menštruáciou som neznesiteľná. Niekedy niesom schopná byť ani sama so sebou. 😀 Normálne sa mením na hnusný zlostný samonasierací typ, prípadne sa mi prestrieda nálada a som plačlivá a depresívna. 😀 Príšerné niečo. Snažím sa to korigovať a nezaťažovať tým moje okolie, ale poznáte to... keď v sebe niečo dusíte. Popísala som to trochu dramaticky, okolie ma tak nevidí (dúfam).
@misa2704 no veru vyskúšam. Prečítala som si celkom pozitívne ohlasy. Beriem na skúšku čokoľvek čo mi aspoň trochu ulahodí. Dnes v robote som si spomenula na nejakú nepodstatnú krivdu z pred 20 rokov a normalne mi prišlo smutno. To už je ale totálne psycho. Snažím sa na tom smiať, ale normálne to nejde. 😀
U mňa sa osvedčili bylinky a boxovacie vrece 😝
Behanie to je pre mňa riešenie, aj keď je fakt, že väčšinou večer v posteli ma chytí depka a to problém zaspať.
@solange7 jednoznačne kvapky gynex energy. Pozri si recenzie https://www.prezdravie.sk/recenzie/zdravie/ener...
Aj ja som toto mala tak som po nich siahla. Teraz je tretí týždeň čo ich beriem a celkovo sa cítim lepšie. Uvidíme čo bude keď budú krámy lebo este mám nepravidelne kvôli tomu že dojčím