Ako zviditeľním svoje inzeráty?

1. mar 2021

Ahojte baby... 1x som dala nejaké veci na predaj na inzerát.. A treba to aj niekde ešte dat ze aby to viac ludi videlo alebo ja sa mám niekde dat do nejakých skupín aby to videli ľudia alebo ako.. Ďakujem vopred za pomoc 🙂

babovka2321
1. mar 2021

Prvykrat ocenujem, ze niekto dal anonymnu otazku, kedze zalozenim takejto diskusie cakas ozajstne rady, nie to, ze sa ti vdaka nej ludia pozru cez profil na tie inzeraty, kedze nemaju ako :D

autor
1. mar 2021

@babovka2321 😅 to ma nenapadlo, že by si niekto kukol keby ze nedám anonym... No a poradiť mi nevieš na moju otázku? 🙂

babovka2321
1. mar 2021

Neviem, hlavne ich nepropaguj v diskusiach, nie je to povolene a zeny to len rozzuri :D ja neporadim, nemam nervy na predavanie, veci ak mi je luto vyhodit, tak radsej darujem :D a co predavas inak?

luccija
1. mar 2021

Myslíš tu na MK či na FB?

deedol
1. mar 2021

neviem o ziadnych sposoboch propagacie okrem toho, ze ho raz za tusim tyzden mozes aktualizovat, potom sa vo vyhladavani zobrazuje skor. ale teda pripnem sa, tiez ma to zaujima 🙂

autor
1. mar 2021

@babovka2321 nie nie to by som ani tak nikde nedala 🙂🙂 no ved ja tiež som dávala do tých kontajnerov dobrý anjel ci co to je..... Tričká, mikiny, kardigány 😃 ale to len tak pár ks

autor
1. mar 2021

@luccija na MK
@deedol jaaaj no dobre ďakujem 🙂

babovka2321
1. mar 2021

Tak daj tvoj nick, ja sa pozriem :D dobre veci za schopne ceny sa predavaju same, ak to nejde, problem je v jednom z tych dvoch spominanych kriterii

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
farkaska
1. mar 2021

Skus si aktivovat Plus pro. Potom sa budú tvoje inzeráty ukazovať medzi prvými a uvidí ich potom viacej ludi. Ale myslím ze sa to platí. Inak neviem 😉

babovka2321
1. mar 2021

Ja by som ti po prezretí mozno poradila, aby si nedavala viac veci do jedneho inzeratu (ak to nepredavas vylucne ako balik, ale v tom pripade by mali byt na hlavnej fotke vsetky veci) a druha vec, odkukaj z inych inzeratov (hlavne z fb marketplace-u) ako sa robia fotky, ktore uputaju, treba to nejak "nastajlovat" a odfotit aj pri lepsom svetle 🙂

autor
1. mar 2021

@babovka2321 ďakujem 😅 tak idem to vymazať a pofotim na novo 😃

basska_b
1. mar 2021

Presne, foto je základ. Ja keď tu pozerám inzeráty, tak keď ma prvá foto nezaujme, idem rovno ďalej