Ako zrušiť môj zákaz hazardných hier?

27. júl 2023

Ahojte viete mi poradiť či sa dá zrušiť zákaz hráčskych hier? Taký ktory som si ja nedala dobrovoľne. Vznikol mi preto lebo som na škole poberala sociálne štipendium. Už som zo školy dávno von ale nemôžem sa do ničoho zapojiť elektronicky, podať si loto alebo tak 😃ani do kasína by ma zrejme nepustili, nieže by som sa tam chystala ale nechcem mat zákaz ako nejaký gambler 😃 Dočítala som sa ze zrušiť sa da zákaz taký ktory bol urobený na vlastnú žiadosť -teda keď niekto sa nechal dobrovoľne vylúčiť ale o mojej situácii som sa nedočítala či to platí tiež . Príde mi to pekne hlúpe takí co to potrebuju tých nikto nerieši a aby niekto kto už do školy ani nechodí to mal naďalej mali to zrušiť automaticky.

beata_k
27. júl 2023

Si si ista, ze to bolo kvoli stipediu?

solange7
27. júl 2023

Zo zvedavosti som si to vygooglila, mimochodom trvalo mi to asi 3 sekundy.
Ziadost si mozes stiahnut na stranke uradu pre regulaciu hazardnych hier a nasledne si musis ziadost overit u notara a odoslat im ju postou.
Ak ta toto neodradi tak potom penazenka tras sa. 😀

tanyan
27. júl 2023

https://www.urhh.sk/-/aktualita-vymaz-do-reg-vo
... jedine ministerstvo môže dať podnet pre výmaz z registra vylúčených osôb, ak pominuli dôvody pre zápis.
Tak teda asi treba osloviť cez kontaktný formulár na webovej stránke ministerstva ministerstvo s požiadavkou, aby dali podnet...

autor
27. júl 2023

@beata_k áno nemalo to kvôli čomu inému byt nie som žiadny gambler v kasine som v živote nebola ani nič😃 ja som o tom ani nevedela ako píšem občas si kúpim žreb alebo keď mame nejaké sviatky zvykneme si kupovať a možno dvakrát do roka som si podala loto či Keno a tieto veci ale prišlo mi to už staromódne vypisovať papieriky tak som to chcela urobiť cez mobil a zrazu zistím že mám zamietnutý prístup 😃tak som študovala nechápala som prečo a zistila som toto

beata_k
27. júl 2023

Zaujimave. Som nevedela 🙂

autor
27. júl 2023

@solange7 asi som teda zle pozerala😃lebo toto som čítala ale bol popísaný len prípad kedy niekto na vlastnú žiadosť si ten zákaz dal a potom ho chcel vymazať. Uf toto mi príde riadne podradné práve tu by som sa cítila ako nejaký gambler behať po notároch s takýmito papiermi😂

autor
27. júl 2023

@beata_k no musí to mat takto veľa ľudí a isto o tom nevedia ako ani ja lebo neprišlo mi žiadne oznámenie, len sa tak stalo 😃tak buď to nezistia nikdy keď to potrebovať ani nebudú ale na to prídu ako ja😃

tanyan
27. júl 2023

Treba zrolovať nižšie na tej stránke a tam je popísaný aj tvoj prípad...

tom_i
27. júl 2023

nemusia ti nič písať, ideš do kasína hoc chceš len "pivo" keď je všetko zatvorené, dáš občiansky, overia si ťa (každého) a stačí, že poberáš podporu v nezamestnanosti - povedia: ten a ten môže - ale ty nie, ani na pivo (tá pokuty, keby prišla kontrola nám za to nestojí)

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danica2711
27. júl 2023

a tebe fakt nič iné nechýba k šťastiu, len hazardné hry? Zjavne máš k tomu sklony, keď ti to tak vadí - a mimochodom, ten zákaz určite nemáš len tak, tvoje vysvetlenie je veľmi vágne. Venuj sa radšej niečomu inému

melanta
27. júl 2023

@danica2711 o akých sklonoch hovoríš? Chce si občas podať Loto, to je nejaký sklon? Potom každý, kto si na pošte kúpi stierací žreb má tie sklony? A áno, ak poberala počas VŠ sociálne štipendium, bez toho aby do toho zasahovala jej urobili zákaz, takže nie, to vysvetlenie nie je slabé, je úplne reálne. Čiže áno, kvôli poberaniu štipendia počas VŠ si nemôže teraz podať elektronicky ani obyčajné Keno. Takže niečomu inému sa radšej venuj ty namiesto toho, aby si tu hneď niekoho primitívne odsudzovala.

alickapusinka
27. júl 2023

V prípade že nie si zamestnaná ale poberáš štátnu dávku alebo niečo od štátu tak občiansky preukaz ju nepusti cez systém v systéme si že poberáš nejaký príspevok od štátu alebo štátne sociálne dávky. Vtedy nemôžeš podať nič žiaden hazard.

zuzinka888
27. júl 2023

@danica2711 nozno vagne ale pravdive. Kamaratka si chcela zarobit ako krupierka cez prazdniny a videndy a neprijali ju lebo ma stipendium- takze tam ani menoze pracovat. No kazdopadne si tiez myslim,ze peniaze sa daju zaribit aj lepsie ako hazardom( kazdy gembler raz zacinal- iba skusim stastie) a aj ako forma zabavy to nie je ok.

solange7
27. júl 2023

Ved ked si chces len podat nejake Loto ci ako sa to vola, tak to mozes hadam aj cez sms. Nemusis sa nikde registrovat. Ale mozno sa aj mylim neviem...

mima1608
27. júl 2023

@solange7 no cez sms... Len či potom nebude problém s vyplatením výhry. Môj muž raz elektronicky podal Keno a vyhral, výhru chcel poslať na účet, ktorý bol registrovaný na mňa a zamietli mu to vyplatiť. Potom mu pani v Tipose povedala, že účet v banke musí byť na jeho meno tiež, keďže on je výherca.

solange7
27. júl 2023

@mima1608 tiez pravda. Ale vies co, mne je to jedno. Pri mojom stasti by som z tipovania cez sms mala akurat tak vysoku fakturu na konci mesiaca. 😀

mima1608
27. júl 2023

@solange7 pravda 🤣 ja som loto podala si 4x a eurojackpot 2x a nikdy som nevyhrala späť ani to čo som "vložila". Môj muž podal raz a vyhral hneď 😅 niektorí majú šťastie hneď a niektorí nie. Ktovie čím to je.

zuzanka.zuzu
27. júl 2023

ani som nevedela, že nejaký takýto zákaz existuje ale VĎAKA BOHU ZA NEHO 🙏 bola som v kasíne, pitie zadarmo, príjemné osvetlenie, všetky tie hry, všetci milí, vyhrala som 300e a prehrala 500e, to je ako droga 😀 (našťastie nie moje peniaze, takže sa mi hralo ľahko, odvážne som vsádzala, zabavila sa aj pri výhre, aj pri prehre, viem si predstaviť sa takto občas preflákať ale teda išlo by to riadne do peňazí, radšej kino 😎 )

solange7
27. júl 2023

@mima1608 ked som chodila na vysku som raz vyhrala 200e na stieracom zrebe. Bola som si prevziat zasielku na poste a neviem co mi napadlo kupit si zreb. A bum 200e, rovno mi ich teta vyplatila a hned bolo na "nakupy" 😀
Teraz uz ma to nelaka, radsej si poviem ze nebudem kupovat zbytocnosti a to je pre mna vyhra.
Treba poslat muza po zreb, mozno sa vam postasti. 😀

autor
27. júl 2023

@zuzanka.zuzu ja v kasine nikdy ani ma to nelaka vôbec to nie ale neviem si predstaviť keby s niekym idem a by ma tam nepustili 😃 teda pardon bola som asi dvakrát posediet si na kávu alebo limonadu neviem či aj to je zakazane alebo len nejaká samotna herná časť ale bolo by to riadne trapne keby takto idem fakt len si sadnut na nejakú vodu a nepustili by ma😃ten zákaz schvaľujem ma opodstatnenie určite ale teda v mojom prípade mi to príde absurdne 😃

autor
27. júl 2023

@solange7 žreb predaju tam sa nič nekontroluje možno keby vyhrám nejakú závratnú sumu ktorú treba vyplatit niekde na tej centrále či ako sa to vola by mi ju nedali 😂 ale asi dali tam by občiansky pýtať nemali ale všetko ostatne ako loto a tieto veci sa nemôžem zúčastniť cez mobil kde treba overenie osoby 😃v stánkoch kde sa poda len papierik sa dá

autor
27. júl 2023

@karinka223 Božemoj tu sa teda zveličuje, kto hovorí že nepracujem? Či preto že si chcem trebárs kúpiť žreb si mám radšej vziat jedno zamestnanie naviac? Nikdy ste sa nezapojili do tomboly trebárs? Možno nie akceptujem že sú aj ľudia ktorí sa boja dať korunu preč keď ide o risk. Je to zábava ako každá iná za všetko sa platí aj za tv keď chcete pozerať. Ja nefajcim nejdú peniaze na cigarety tak si na narodeniny kúpim žreb alebo 1-2do roka miniem 2 Eura na loto. No.

autor
27. júl 2023

@mima1608 o tom to je😃 preto sa to nemá preháňať ja som na žrebe vyhrala dvakrát po stovke a to nezmenená že som ju hneď rozpustila na ďalšie zreby. Kúpila som si za to jeden navyše kde už nebolo nič a zvyšok mi zostal, kupika som zas až po dlhooom čase. Vacsibou na pošte keď mi padnu oči alebo keď je nejaký sviatok si zvykneme dávať. Niekto výhra a o to viac do toho dá, to sú tie zle prípady . Rovnako keď je niekde tombola sa zapojím je to pre zábavu. Viem koľko môžem dať aby ma to nemrzelo

mima1608
27. júl 2023

@solange7 no, minule kúpil 2, jeden dal mame a jeden mne. Jeho mama vyhrala 100 eur a ja nič 😅😅 ale on nech radšej nepokúša, aj keď vyhral na Kene som sa bála, aby tomu neprepadol, lebo ani jeho šťastie nebude trvať večne a nestojí to za to 🤷

autor
27. júl 2023

@solange7 nedá sa to je ten problém ze cez mobil nejde. Tam sa treba overiť lebo veď mohli by si podávať aj deti. V stánkoch vonku nikto nerieši vidia ze človek je dospely nekontroluje sa nič. Ale ako hovorím nie je to pre mna nejaká potreba aby som podávala a chodila kvôli tomu niekam, chcela som len občas cez mobil

autor
27. júl 2023

@mima1608 môj zreby ani nič takéto vôbec ale keď sú majstrovstvá v hokeji tak si zvykne podať. Za registráciu bol aj nejaký bonus preto sme tam chceli dať aj mna ale nedalo sa😂 ľudia sú tu zrazu veľmi pruderni zveličujú pritom každá druha babka minie dať dôchodku na smsky do radia expres 😂😂😂

autor
27. júl 2023

@zuzinka888 prepáčte ale to by sme nemohli robiť nič. Predpokladám a teda aj verím keď ste podali takúto radu že ani nefajčite-to sú tiež zbytočne peniaze ( pre mna ako nefajčiara ) a nepijete alkohol, veď každý nejak začínal. Vy si na oslave možno date za pohárik a ja si kúpim žreb. Sme hneď závislí? Takisto smsky do radia expres a podobne si myslím že skoro každý už aspoň raz poslal. Je to na každom samozrejme by ma trápilo keby vidím že niekto blízki robí niečo takéto často ale ako hovorím či cigarety či alkohol

autor
27. júl 2023

@danica2711 ach pane ľudia ktorí o tomto v živote nepočuli sú hneď takí podozrievaví veď vo všetkom čo nepoznáme treba hneď hľadať najskôr zle. Áno som mladá gamblerka z vysokej skoly a hľadám spôsob ako obísť tieto zákazy najlepšie bude zmeniť si identitu

autor
27. júl 2023

@melanta no zjavne by som mala už riešiť odbornú pomoc😅dúfam že pani sa nikdy nezapojila do niečoho za čo sa platí či už tombola alebo nejaká sms súťaž radiova a podobne😊 už na zakladnej škole sme si kupovali časopisy kde na poslednej strane sa mohol nachádzať žolík-keď sme ho našli mohol sa použiť keď nás chceli skusat😊nebol v každom časopise čiže to bol risk. takto z nás robili mladých hazarderov! Ten zákaz mi dali bez toho aby som vedela, sranda kde všade sa dostávajú naše údaje. Nijak ma to netankovalo a ani teraz nie nemám v pláne hneď utekať notárovi dávať overovať papiere a posielať na ministerstvo s prosbou o zrušenie zákazu 😃možno dakedy keď sa budem veľmi nudiť ale rozhodne to nie je žiadna priorita, vždy si na to spomeniem len keď som sq chcela do niečoho zapojiť a zabrzdilo ma to to je celé😃a jedine ma trocha hnevá to že do školy už nechodím a teda mohlo sa opäť do systému dostať že aha táto už tu byt nemusí 😃cítim sa takto ako gambler negambler😃