Ako zruším,prosím, termín PCR testu?

mondolina
8. júl 2021

Dobrý večer, potrebujem zrušiť termín na pcr test, na korona gov mi ponúka len možnosť zrušiť antigén.
Viete mi prosím poradiť? ďakujem.

sllavienka
8. júl 2021

@mondolina skusila by som tam zavolat 😉 manzel raz tak potreboval zrusit a neslo mu to cez net, tak tam jednoducho zavolal 🙃

mondolina
autor
8. júl 2021

@sllavienka
len teraz som sa dozvedela, že pcr do skaut tábora netreba, je to len odoorúčané... termín pcr má zajtra ráno, dnes sa už nikam nedovolam.

momi1_1
8. júl 2021

ak si sa objednala cez korona gov, tak musiš cez to 🙂 daj do vyhľadávania ako zrušiť termín na testovanie

mondolina
autor
8. júl 2021

@momi1_1
tam mi ukazuje len zrušenie antigénu

mondolina
autor
8. júl 2021

@momi1_1
termín pcr testu nie je možné zrušiť 🙄

hettinka
8. júl 2021

@mondolina tak tam choďte, aspoň budeš vedieť, že ide zdravý. A je to aj odporúčané.

momi1_1
8. júl 2021

@mondolina no sestra ho včera zrušila, neter mala ísť na PCR kvôli táboru. https://korona.gov.sk/?q=zrusit termin testovan...

mondolina
autor
8. júl 2021

@hettinka nemám problém dať ho testovať, len mi zas dali chrobáka do hlavy, že keď to nie je " klasický tábor" ( čo zase nechápem, lebo tam budú normálne spať týždeň), že budem test cvakať.
čo sa mi nezdá, lebo cez korona gov sa dajú objednať len bezplatne.

mondolina
autor
8. júl 2021

@momi1_1
ďakujem, išla som presne podľa toho a tam mi ukázalo, že pcr sa zrušiť nedá.

mondolina
autor
8. júl 2021

@momi1_1
či to nie je dátovo ohraničené, že večer pred termínom sa zrušiť nedá, som z toho jeleň, ale ďakujem za radu.

e1i
8. júl 2021

@mondolina 24 h pred sa da zrušiť. Znama riesila v utorok. Ona nesla a volali jej ze ju maju evidovanu ci pride alebo nie.

mondolina
autor
8. júl 2021

@e1i
ok tak preto sa nedá zrušiť, ďakujem.

rachel36a
8. júl 2021

@mondolina termin pcr testu sa neda zruzit cez formular, iba telefonicky na tej linke zdravotnickych informacii

hettinka
8. júl 2021

@mondolina oni majú v systéme, že dieťa ide do tábora, nemyslim, že by si to mala platiť.

mondolina
autor
8. júl 2021

@hettinka
tiež si myslím, ďakujem.