Ahojte baby prosím vás vie mi niektorá z vás poradiť nejaký overený prípravok na regeneráciu nechtov ktorý fakt zaberá ??? Potrebujem si ich dať dokopy a chcela by som fakt niečo čo mi pomôže. Ďakujem pekne 🙏🙏🙏☺️☺️☺️
Mala som obdobie, keď sa mi veľmi lámali a stiepili nechty. Používala som kolagén, zinok a snažila som sa ruky čo najviac natierať výživným krémom na ruky a nechty. Konkrétne som mala krém Essence z DM, lacný, rýchlo sa vstrebal. Tento postup mi pomohol, ale trvalo to dlhší čas. Skúšala som aj lakovanie ochrannými lakmi, ale odlakovace mi veľmi vysusali nechty.
@mimi1237 zinok beriem, teda konkrétne biosil plus,okrem toho že obsahuje veľké množstvo zinku tak obsahuje aj biotin čo je perfektné na vlasy čiže takto ja vyživujem nechty zvnútra a chcela by som aj zvonka nejakým prípravkom...
@l3yla o tom evelin som počula aj som trošku čakala že možno mi sem napíše niekto kto s tým má skúsenosť ...možno ho vyskúšam za to nič nedám 😊😊😊😊
@zaba21 vďaka za radu ale krémy na ruky používam odjakživa ale nejaký to u mňa nemá účinok na nechty ... Pokožka super ale nechty nič
@nicolenicki tak si kup nejaky regeneracny lak,ja som raz mala od nivea ,lacny a bol velmi ucinny...
@nicolenicki Evelin si vela mojich znamych chvali, ze fakt zabera.
skusala som ho aj ja, ale kedze obsahuje 2% formaldehydu (co je tam na skatulke aj zvyraznene), zistila som, ze som alergicka na takuto koncentraciu.
musi sa to pouzivat v dvojdnovom cykle. natries jednu vrstvu, druhy den pridas druhu, treti den odlakujes a das zas novu prvu vrstvu. takto by si to mala robit tyzden alebo dva (uz neviem).
u mna sa na treti den pouzivania prejavila alergia na takuto koncentraciu, co nebola ziadna sranda.
laky pouzivam stale a nikdy predtym, ani potom som nemala s nimi problem. len s tymto bol.
tak opatrne.
@moonlight1210 Naozaj ???? Ja som si akurát včera kúpila tento prípravok, konkrétne ten 8 v 1, ten obsahuje formaldehyd. Už včera som začala s kúrou tak uvidíme, musím si zaklopať ale zatiaľ žiadna reakcia tak dúfam, že bude všetko ok 🙂
@l3yla vďaka za radu, kúpila som si ho včera a hneď som šupla na to 🙂 ja si potrebujem dať dokopy nechty, vlastne mojou vinou sú zničené, osobné veci a posledný rok ma chytil zvyk ohrýzania nechtov, čo som nikdy predtým nerobila :O no teraz ma to už prešlo keďže presttali aj osobné problémy atď., aspoň teraz vidím že to za to nestojí, lebo teraz budem musieť byť trpezlivá kým sa moje nechty dajú dokopy :/
@nicolenicki
nemusis mat reakciu, ako som pisala, kopec mojich známych to pouziva a chvalia si ho. prave ten 8v1.
ale ak zacnes mat cudny pocit, ze ta pobolievaju prsty, ze sa ti akosi zle ohybaju (ja dost pisem na klavesnici, tak som to pripisovala len unave po celom tyzdni, kedze bol zrovna piatok. aj ked mi to bolo cudne, lebo dovtedy som problem nemala.), tak odlakuj, stopni pouzivanie. radsej pockaj aj dva tyzdne a zacni znova. ak sa ti to zopakuje, tak ten lak nepouzivaj.
u mna sa to velmi rychlo rozsirilo po celom tele, do dvoch dni mi opuchli hadam vsetky klby, uplne som stratila pohyblivost. len s námahou. bolo to dost desive.
ale kedze som vedela o tom formaldehyde, tak som hned v den, ked ma rozboleli klby v prstoch, odlakovala a do tyzdna a pol sa opuch pomaly stratil. nastastie.
myslim, ze u mna zaposobilo to, ze som podla navodu tej kury davala vlastne kazdy den novu vrstvu a tym padom novu davku. preto bola ta reakcia taka silnesia.
ved formadehyd je skoro v kazdom lacnejsom laku a nemala som predtym ziadne problemy.
Arganovy olej ale mne pomaha velmi zinok