Ako zorganizujem burzu?

agentka017
11. sep 2014

AHojte žienky,ide o to ze by som chcela zorganizovat BURZU u nas v dedinke,pretoze si myslim ze su ludia ako aj ja co maju doma nepotrebne oblecenie a chceli by sa ho zbavit a predat ho za par drobnych...viete mi poradit co vsetko k tomu potrebujem ??? Urcite nejaku miestnost a este co? ???? Dakujem vopred za reakcie ,krasny vecer 🙂

sisika9
11. sep 2014

@agentka017

ahoj, podla toho kde chces organizovat burzu, ak miestnost patri obci tak súhlas obce, inak len suhlas vlastníka. Ak som to dobre pochopila na živnostenskom, ak nevyberam vstupne, nie je to živnosť. Ja sa o to pokušam v Ga a zajtra sa idem informovať na danový, ak chces dam ti potom vedieť. Inak, potrebujes vela vela casu a pár kamarátok. pekný vecer

kadri
11. sep 2014

@agentka017 skus sa spojit s nejakym spolkom u vas v dedine - cerveny kriz, klub dochodcov, krestanske zdruzenie. tie maju zvecsa aj priestor, kde sa stretavaju a tam sa to da zorganizovat. u nas v dedine takto robievaju burzu dievcata z cerveneho kriza. potrebujes este vyborne organizne schopnosti, dostatok casu a dat o burze vediet - nastenky v skole, skolke, v obchodoch, v obecnom rozhlase atd. 🙂

buffinko
12. sep 2014

@sisika9 ohľadom burzy by ti mohli dať rady baby z bambuľkova, čo organizujú burzy ošatenia...a čo sa týka informovania, určite nechať info aj na tabuliach v supermarketoch - tesco, lidl, kaufland, ak sa dá...tam sa premelie ľudí...

agentka017
autor
13. sep 2014

dakujem dievcata za reakcie,miestnost by uz bola len ja niesom ani zivnostnik ani nic,ide o to ze by som to chcela urobit len tak ako ked si my medzi sebou predavame cez bazare obllecenie,dufam ze ziadny zakon nebudem porusovat

nefertiti7
13. dec 2016

Ma niekto info? Tiez by som chcela zorganizovať burzu detského oblecenia. Nie som zivnostnik.