Pred časom som si pridala do priečinka "moje obľúbené" nejaké inzeráty, ale nevymazala som si ich odtiaľ hneď. Keď som to chcela spraviť, dané inzeráty už boli zrušené a mne sa s nimi nedá ani pohnúť a zaberajú mi tam miesto a strácam prehľad.
klikni na hviezdičku žltú pod inzerátom 🙂
@bozulka ahoj, presne ako píšu dievčatá vyššie 😉 ... stačí kliknúť na hviezdičku (zobrazí sa odstrániť zo zoznamu...alebo niečo v tom zmysle a ak hviezdička pri inzeráte -aj keď je už zmazaný predajcom - nebude žltej farby, tak sa to podarilo...a nemali by sa už zobrazovať vo wishlist-e ...
veľmi pekne ďakujem, ani ja som nevedela, ako to odstrániť, zasa som o niečo múdrejšia, ešte raz vďaka 🙂 🙂 🙂
aj ja dakujem za radu....tiez som nevedela ako odstranit inzeraty ktore boli zmazane. 🙂 😉
kočky a neviete mi poradiť,ako zruším temu z oblúbených?lebo tú temu medzičasom zavreli a neviem ju odobrať ,tiež mi tam zavadzia 😝
Aj ja ďakujem za radu. Idem upratovať v zoznamoch :D
Ahojte mamičky.Pred nedávnom sa pokyny na modrom koníkovi menili ak ste pridávali nejaký inzerát.Bolo nutné doplniť aj farbu.Od toho času sa neviem dopátrať ako sa zmazajú pozastavené alebo zmazané inzeráty.Predtým tam bola hviezdička,ale teraz tam už nieje.
Viete mi poradiť?Ďakujem.Marika
takisto mi chybaju hviezdicky :((( neviete co s tym??
Pomooooc ani ja tam tie hviezdičky od zmien s farbami nemám .... ? Ak niekto viete poradiť napíšte aj do IP.
ako to ze hviezdicky su prec ako teraz odstranim z oblubeneho???? 😒
Stačí kliknúť na tú žltú hviezdičku, čo máš pri tom... Mimochodom, týchto tém tu už bolo veľa...