Ahojte, stretávam sa s jedným mužom, no evidentne mi nepovedal svoje prave meno 😄 na adrese, kde byva - vraj ten byt vlastní, nie je nikto v liste vlastníctva s menom, ktoré mi povedal - takze bud je v podnájme alebo mi nepovedal prave meno. Na fb ani Google ho podľa mena ktoré mi povedal neviem dohľadať. Na katasterportali s tým menom nikto nič nevlastní v meste kde byva. Mne nenapadá nijaký spôsob ako zistiť jeho meno 😄 rady?
A meno ktoré je v tom liste vlastnictva si nepozrela na Fb ? 🤔 Inak tiež by son kašľala na neho... Ale je to zaujímavé 😂
Ale ak sa snim stretávaš naďalej tak mu vo vhodnej situácii pozri do peňaženky na doklady 😂
@lucyluska veď ho aj, len ma fakt zaujima kto to kurva je 😄 do peňaženky sa mu veru nedostanem, to vobec
Nemá záujem……kašli na neho
@pribinak baby ale mne s nim neslo o vztah 😄 od začiatku ide len o sex prave preto nechápem prečo mi nepovedal real meno
Aby si nenašla pani manželku a nebonzla ho napr.?? 😅
Lebo veľa bab zo začiatku tvrdí ze nechcú vzťah, len sex a po čase zistia že sú do toho chlapa buchnute až po uši a začínajú ho stalkovat, napr zisťujú práve meno, adresu, prehľadávajú internet, sociálne siete, kataster a …
@pribinak Joj ja buchnuta nie som😂 len zvedava čo je za tým… neviem jak sa to da overit :(
Presne takúto odpoved napíše každá buchnuta 😝😝😝😝
Môžeš ho požiadať aby ti vložil peniaze na účet, že ty si si zabudla OP. Ale teda keď máte iba sex tak asi preto ti nepovedal real meno. Možno ho hľadá polícia. Alebo sa ho rovno spýtaj a hneď bude po sexe. 😁
@mafiankamirka musel by byt padnuty na hlavu aby niečo takéto urobil
Ak ta oplodni nemusi platit ked ho nenajdes🤷♀️. Urcite zenaty
mozno sa stretavas s mojim bratom - vlastni byt, kde byva - ale na katastri uvedeny nie je. Nema fcbk ci instagram a teraz som hodila jeho meno do google - nenaslo ho. Priatelku nema, len obcas nejaku viem ze si splasi na sex..... V ktorom meste ze to zije ten tvoj chlap s ktorym spavas? 🤣🤣🤣
@kaktusik007 ako sa dá vlastniť byt a nebyť zapísaný na katastri?
@tatianaba baby on neni zenaty 😂 to viem na osem miliárd percent haha
Asi tuší s kým sa stretáva, fb, Google pochopím ale kataster pozerať? Načo ti je vedieť kto to je?
neni zenaty? no hovorim, este to bude moj brat 🤣🤣🤣🤣
@mafiankamirka ja mam deti a zivot ma naucil neriesit nic, co sa ma netyka.
Ak mas jeho foto skus hodit do google obrazkov 😀 iak ste sa nahodou spoznali cez nejaku zoznamku tak pouzi foto ktoru ma tam a mozno najde neaku zhodu.
Inak niektori ludia maju tak nastavene soc.siete ze ich nemozno vyhladat, maju sukromne profily. Iba oni teba si mozu pridat.
nevies ako sa vola ale vies, ze nie je zenaty. Mne akosi uchadza logika argumentov
@kaktusik007 ja teraz už chcem vedieť, či je to tvoj brat!!!
@viestta ona vie ako sa vola - len jej pitom nesedi to co jej o sebe povedal 🤣
@kisskiss aj ja!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣
@kaktusik007 to bude nejaky profesionalny obstastnovac smutnych zienok a predstavuje sa pod umeleckym menom 😀 MOzno ma tych mien viac, pre kazdu zakaznicku ine
@viestta alebo je to niekto kto uz bol obetou stalkingu..... a takto si overuje ci zenska stoji za to --- mozno si vedie statistiku, ze za aku dobu do toho zenska zacne rypat.... alebo hlada prave taku, co vie pouzivat google 🤷🏼♀️
Keď si pozerala kataster, môžeš už aj popozerať všelijaké zoznamy hľadaných kriminálnikov 🤫
kedysi davno, sa cez tu linku 1181 dalo zistit podla telefonneho cisla meno majitela 😀 neviem ci to este funguje, skus.. len je to spoplatnene
Ho odfot po sexe keď bude spat a hod ho na net, že ste našli človeka bez dokladov, či ho niekto nespozná 😅
Tak by som ho prdela, keby mi nepovedal svoje pravé meno. Škoda straty času 😏