Ako zistiť majiteľa čísla?

plato
13. apr 2021

ahoj, vedel by mi niekto poradiť ako sa dá zistiť majiteľ len podľa mobilného čísla? Číslo je registrované v sieti O2 a jedná sa najskôr o sim kartu na dobíjanie, na infolinke 1181 mi vedeli zistiť len operátora, prípadne viete niekto či sa dá zistiť majiteľ bankového účtu? Za každú radu ďakujem.

petus998
13. apr 2021

@plato cislo mobilneho telefonu kto je majitel zistite cez internet je to platene cca 2 az 3 eura

plato
autor
13. apr 2021

@petus998 už som skúšal infolinku 1181 a vedeli mi povedať len sieť kde je číslo registrované a tým že sa jedná o O2 operátora, viacej informácií mi nevedeli poskytnúť, telefónne zoznamy tiež nepomohli

petamich
13. apr 2021

@plato telefonne cislo/cislo uctu v kombinacii s menom a priezviskom uz je klasifikovane ako osobny udaj a podlieha GDPR - takze na zaklade telefonneho cisla/cisla uctu ti podla mna majitela nikto nepovie, ked tak po podani napr. tresneho oznamenia z dovodu xy a vtedy bude operatora/banku kontaktovat policia (to len ako priklad dovodu)

majitela uctu vies kusok "obkorculovat" ak by si mala ucet v tej istej banke, pri odoslanej platbe vramci banky sa ti zobrazi na vypise alebo v internet bankingu meno majitela

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
plato
autor
13. apr 2021

@taskataska nie, neskúšala... je to nejaká aplikácia?

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petus998
13. apr 2021

@plato cislo uctu nezistite je to osobny udaj teda si mylsim

plato
autor
13. apr 2021

@taskataska prepáčte ale trochu som Vás nepochopila... mám číslo na ktoré sa nedá dovolať alebo to vôbec nedvíha, mne to číslo vôbec nevolá!

...môžem Vás poprosiť aby ste mi presne napísala návod ako aplikovať tú metódu?

petamich
13. apr 2021

@plato no v tomto pripade nijako - ona totiz funguje, ze mam zmeskany hovor, tak napisem SMS "mam novy telefon a nepoznam toto cislo, prosim kto tam" a bud odpise to som ja Zuzka alebo neodpise = nikam sa nedostanete

plato
autor
13. apr 2021

@petamich ďakujem za odpoveď