Ako zistiť kto som? Ako sa najst? Mam 22 rokov a neviem to nejak zistiť, stale sa hľadám.
To clovek zistuje postupne, ked ma moznost vidiet sam seba v roznych zivotnych situaciach. Takze nevyhybat sa skusenostiam. Ak mas na mysli, ze nevies ani, co ta bavi, tak treba skusat co najviac roznych aktivit. Inac suhlasim s prispevkom vyssie, treba aj tu samotu, premyslanie nad vlastnym spravanim, nad svojimi pocitmi v roznych situaciach, skusat prist na to, preco si reagovala tak a tak.
Ale aby som ta povzbudila, malokto v tomto veku vie, kto je. Ja som napriklad mala jasno v zaujmoch, ale niektore veci o sebe som zistila az po narodeni syna, co bolo v mojom pripade az po 40ke. Pravdepodobne nieco nove zistim aj na dochodku, lebo zase to bude nova situacia.
Zistila som az po 26tke. Podstatne je studovat, vzdelavat sa, objavovat, skusat nove veci. Postupne zistis kam ta srdce taha. Avsak necakaj, ze budes nejaka jednoducha osobnost - skor kaleidoskop chuti, niekedy protichodnych.
Asi som nejaka divna ale taketo otazky som si nikdy nekladla.Proste som zila,pracovala,robila co ma bavi.Nehovorim ze je to zle,urcite nie,takto sa vnorit do seba,ale mna to nejak obislo.
@maminkadeticiek tiež to nechápem, proste si kto si a bodka 😅 čo tam chce hľadať? Asi pozerá veľa amerických teanegerských seriálov.
Toto je veľmi všeobecne napísané, keby to bolo podrobnejšie opísané tak by sa tomu dalo ľahšie rozumieť.
Ahoj, mne pomohli videá od Michal Drienik na youtube, aj jeho knihy, má ich na https://goodvibes.sk a aj v kníhkupectvách asi - ale to si nie osm istá, mám to od neho z eshopu
Venuj sa sebe, trav cas osamote, zamyslaj sa, co ta bavi, co ta laka, co ta robi stastnou/nym a co niel Pocuvaj svoju intuiciu. Vsimaj si ako reagujes v roznych situaciach a rozober si, preco tak reagujes. Bud sam/a sebe najlepsim priatelom.