Ako zistím, že tovar v inzeráte je originál alebo fake?

lubikan
16. sep 2011

Kedze sa zrusila kategoria doplnky,ze vraj z dovodu,ze sa tam inzerovali veci,co tam nepatrili....

mna by strasne zaujimalo,podla coho spoznate (admini)..ci je ta a ta kabelka fake,alebo original...lebo argument ,ze mame podozrenie,u mna neobstoji,pokial nie je jasny dokaz...mate neaky katalog kde su vysvetlene znaky,co ma a co nema fake,ci original?...podla coho sa riadite?

lebo aj v kategorii topanocky moze niekto predavat botasky akoze original,a pri tom je to napodobenina..

citim v kostiach,ze coskoro tuto temu uzamknu...ze preco?lebo nebudu vediet argumentovat.. 😵 😵

a veci co stoja za vysvetlenie,je tu habadej

zara1234
16. sep 2011

Túto kategóriu stále viac užívateľov využívalo na predaj čohokoľvek, čo vôbec nemalo nič spoločné s modnými doplnkami a hromadili sa v nej inzeráty s predajom nepravých značiek. Snažili sme sa to tolerovať, ale už to začínalo byť neúnosne, koľko problémov vzniká v tejto jednej kategórii.

to som skopirovala z otazky pre adminov. ja tam zase citam ze fake veci neboli jediny dovod, ja som tam dokonca videla fotoaparaty a mobily ako modne doplnky 😝 fake veci boli len jeden z viacerych dovodov

lubikan
autor
16. sep 2011

hmm..ale aj tak si myslim,ze by sa tu malo predavat v podstate vsetko..lebo ked ma jedna mamina na predaj capacky,co moze inzerovat tu...potom ma na predaj aj trebars mobil a druhej mamine by sa mozno zisli obe veci...ale nema ako vediet,ze mamina s capackami ma aj mobil

dada39
17. sep 2011

Nech uz zrusili tuto kategoriu z akehokolvek dovodu, mne chyba a urcite chyba aj vacsine tu na MK...trochu ma mrzi pristup adminov, ze toto zrusenie kategorie neoznamili hromadnou postou kazdemu registrovanemu uzivatelovi, ale iba nejakou spravou na fore...nie kazdy chodi na forum.

Podla mna sa neda zo strany adminov kontrolovat ci sa tu predava fake alebo original...za tovar predsa zodpoveda inzerent a nie admin a je to tovar z druhej ruky (teda mal by byt)...tu nie je predajca zivnostnik - nepodnika. Je samozrejme ze admini by mali dohliadat aby sa bazar nestal komercnym.

Dufam, ze v kratkej dobe pribudne v bazari nova kategoria, ktora aspon scasti nahradi tu zrusenu.

kvojtanikova
17. sep 2011

ja tiez dufam, ze sa to tu zase objavi. Neviem, preco by maminy nemohli predavat aj doplnky - bizuteriu, mobily a tak podobne. Ked sa moze predavat nabytok (postielky, detska izba), tiez nechapem preco by bizuteria mala byt mimo. Ved aj maminy sa chcu pacit, a ked ja uz mam nahrdelnik, ktory nechcem nosit, preco by nemohol potesit inu maminu.

mirip
5. okt 2011

Mám otázku na adminov, čo sa týka inzerátov ma začínaju fakt sr..........ť a to doslova 😠 😠 😠 ja ked čo i len v popise predávanej veci napíšem slovo nové alebo nová hned do pár minút inzerát blokovaný, niektorí užívatelia a je ich strašne vela si kludne aj do názvu nahodia že ide o novú vec a vpohode sa to tu premelie aj týždeň dva a nič sa nedeje, prečo nemáte rovnaké merítko na každého????????????????????? Niekomu bloknete a oháňate sa pravidlami bazáru / ktoré stoja za prd ked ich vela ludí nedodržiava/ a druhí si nahadzujú čo chcú a kludne im to tu beží aj niekolko týždnov 😠 😠 😠 😠 a pritom stačí do vyhladávača nahodiť slovo nový alebo nové a vychodí sa xyz vecí kde je v názve slovo nové-nový použité 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

dada39
8. okt 2011

@mirip ja som si teraz dala do vyhladavača slovo "nový" a ukazalo mi 9343 inzerátov 😎

mamabiba
26. okt 2011

to ste ma tým slovíčkom "nový" zaskočili...hne´d idem skontrolovať svoje inzeráty....a aj vetné spojenie skoro ako nový nieje podľa pravidiel?

langkofel
7. nov 2011

no ja len tolko...taka kabelka "akoze" gucci za 50 eur asi nebude original 🙄