Dobrý večer, chcem sa spýtať ako zistím veľkosť (číslo) zasnubneho prsteňa u ženy...? V písmene je jej dobre M ale potrebujem zistiť číslo 🙏
@skarli asi myslíš veľkosť oblečenia M... Ale prsty má každá žena iné, ja nosím M, ale prsteň potrebujem 47, kamoška nosí XS a obvod prsta má 54. Takže sa toho nemôžeš držať. Ako už spomínala @petamich, ak má dotyčná nejaký prsteň doma, tak zmeraj ten, prípadne sa obráť na osobu z jej blízkeho okolia, ktorá by ti s tým mohla pomôcť... Môj už teraz muž mi skúšal počas noci zmerať špagátom obvod prstenníka, takže aj to je cesta 😀
Velkost M je sirsia skala velkosti od - do je to take amaterske lacidne oznacovanie bizuterie z Ciny...podstatne je vediet priemer...napr. priemer 1,9cm patri pod velkost 59/60 - co he vlastne oznacenie obvodu v milimetroch teda 5,9cm az 6cm....podstatne je aj riadit sa spravnym priradovnikom velkosti lebo ine su anglicke miery ine americke ine europske ine cinske atd
Ja som kupovala obrúčky tak že sa dá taky prúžok vytlačiť a podla toho sa dá zmeriat
Ak kupujes mne tak 52 😜
@jdvorka to je milé :D môj kamarát takto meral veľkosť prsteňa so špagátom, ale najprv si svoju nastávajúcu poriadne opil :D stále sa na to smejem, je to skvelý nápad
@lenkamatkova znie to dobre 😹
@malinoismum 😹😹
@skarli idealne ak ma nejaky existujuci, zmeraj si priemer a kazde zlatnictvo alebo aj na internete je potom prevodnik (velkost M pri prsteni som este veru nepocula pouziva sa skor 54,56 atd.)