Ako zistím meno konkrétneho kuriéra DPD?

7. mar 2022

Ahojte, mama vždy hovorí že tu na koňovi viete všetko a tak prosím o radu. Ako zistím meno konkrétneho kuriéra dpd bez toho aby som sa na to spýtala priamo jeho? 😅😅😃 Je to taká trápna situácia lebo kamoške sa jeden mladý páči a nevieme či je zadaný 🙊

anjelicek26
7. mar 2022

Tak jedine zavolat na centralu a presne takto sa s tymto zdovodnenim opytat 😂

mariaveronikag
7. mar 2022

no hej, lenže keď budete vedieť jeho meno, ešte nebudete vedieť, či je zadaný...ja by som sa spýtala priamo jeho.

irusa
7. mar 2022

to ako fakt ???? to keby sa aj ona jemu tak páčila, tak asi jej adresu aj jej meno má 😀

autor
7. mar 2022

@mariaveronikag našli by sme si na fb, IG 😃

@anjelicek26 práve tomu sa chceme vyhnúť, nerady by sme sa nejako prekecli, ešte by sa nám potom všetci kuriéri smiali 😬

autor
7. mar 2022

@irusa nie je to proti nejakým ich normám, že sa zákazníkovi nemôže ozvať ohľadom súkromných vecí? Pre niekoho by to mohlo byť takto aj obťažovanie či? Len si myslím

irusa
7. mar 2022

nemyslím.....

mariaveronikag
7. mar 2022

tak potom nejako nenápadne...čo ja viem, keby sa ho raz opýtala tvoja mama na meno, nie konkrétne Ty s kamoškou...alebo zavolať na centrálu a spýtať sa na meno kuriéra bez vysvetľovania prečo. / Len teda aby sa nezľakol, že ste neboli spokojné s donáškou../

anjelicek26
7. mar 2022

Ale hlupost, ze kolegovia smiali... a aj keby bude s toho vtipna anekdota do zivota, ja som asi prilis drzka, ja by som zavolala a spytala sa hned 😂

judit47
7. mar 2022

Niesme sa jej ozvat lebo to je zneuzitie informacii(GDP)-Xy zien tu pisalo,ze si ich kurier,policajt apod.nasiel na fb a pisal im a chcu ho nahlasit-takze ak by sa mu pacila a nechce prist do takej situacie nenapise…

Nech ho oslovi priamo alebo nejakou nepriamou otazkou kam sa chodi cez vikend napr.zrelaxovat ?
Meno ti nikto nepovie je to zasa porusenie internych predpisov.

autor
7. mar 2022

@judit47 áno mama mi spomínala že sa jej takto ozval taxikár, ona volala cez centrálu tak nechápala ako si môže niekto dovoliť dať takto kontakt na zákazníka. Mama s ocom sa na tom zasmiali ale verím tomu že keby chcela tak tam majú z toho pekné problémy. Skúsim ju spracovať nech sa ho opýta ona. Ja niesom taká držka a kamoška už vôbec nie, potom by sme sa asi hanbili aj niečo objednať 🤣🤣

moze
7. mar 2022

Napis na FB na Priznanie zien. Tam sa uz 2 roky riesi nejaky kurier. 😀

spadnutaslivka
7. mar 2022

presne to som išla písať.... že chudák, na FB ho naháňali a teraz ho na MK budú hľadať? A výhovorka "kamoške sa páči" sa používa max. do konca strednej školy. Dospeláčky si vedia chlapa nabaliť snáď už samé aj bez neexistujúcej kamarátky.

lucka_ke
7. mar 2022

nech ho kamoška pozve na kávu a uvidí sa čo povie

autor
7. mar 2022

@spadnutaslivka my sme stredoškoláčky 🤷‍♀️ len sa pýtam či existuje spôsob ako to zistiť, nič viac. Vy ste v puberte bežne bez hanby oslovili toho kto sa vám páčil? Tak to klobúk dole za odvahu, my ju nemáme ale keďže mne o zadok nejde tak pre kamošku niečo vymyslím.

spadnutaslivka
7. mar 2022

1. si na mamičkovskom fóre... nejako som si myslela, že máš viac ako 18r.
2. radšej lovte v primeranejších vodách (zrelí muži sú veľké lákadlo pre násťročné, ale nie vždy to potom dopadne podľa ich predstáv)
3. nemusela som nikoho osloviť, vtedy dievčatá chalanov balili (vysielali "nenápadné" signály a ak mal chalan záujem, rozhodne to pochopil veľmi rýchlo a ak nemal, tak si dievča našlo iný objekt záujmu). Za našich čias dievča nezvyklo pozvať chalana, ale chalan dievča. Práve preto, že ak by ju chcel vysmiať/strápniť, tak ona mohla povedať, že veď ona nič, čo si on chudák namýšľa.
Rob ako chceš, ale normálne v depe by ti nemali dávať jeho osobné údaje. A pozor, aby si mu z toľkej lásky náhodou nenarobila viac problémov než úžitku.

autor
7. mar 2022

@spadnutaslivka vyzerá že teraz vyšiel zo strednej, tak nejak jej hovoril.... Oni sa spolu aj párkrát zakecali, tak si myslím že keby sa mu nepáčila tak s ňou nevykecáva počas roboty, určite jej má dosť. Môžu si inak ruky podať, kamoška má 17 a vyzerajú byť rovnako hanbliví. Ja som o rok mladšia, priateľa mám vo svojom veku. Myslím že aj 5 ročný rozdiel je v pohode, spolužiačky majú aj 4-5 rokov rozdiel a funguje im to. Nie je to žiadnen 30ik s obrúčkou na prste. Myslím že potrebujú len postrčiť, podľa mňa má o ňu záujem. Ale tak uvidíme. Len sme chceli zistiť či náhodou dakoho nemá, aby neliezla niekomu do zeleniny.

dzupi898
7. mar 2022

jaaaaj tak zaujímavé

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
spadnutaslivka
7. mar 2022

tak jedna vec je flirt pri podávaní balíčka a iné je vzťah, ale v pohode. A keby bol hanblivý, tak nerobí kuriéra 😉 Ale ak má čas vykecávať s ňou, tak je borec, lebo 99% kuriérov nestíha poriadne ani priparkovať auto a už letí na ďalšiu adresu.

autor
7. mar 2022

@spadnutaslivka aj vzťah musí nejako začať ale nevadí, nechápem načo motáte okolo toho, pýtala som sa len na to ako zistím meno. Je úplne jedno čo si o tom myslíte.

spadnutaslivka
7. mar 2022

ja sa motám - bavím, lebo sa ty motáš a píšeš, ako sa spolu vykecávajú, keď donesie balík 😉 v pohode si ho nájdite, aspoň si skrátite dlhú chvíľu.

karolinakr
8. mar 2022

jak to, že chodi furt ten isty? mne chodi vzdy iny.A je hlupost vyvolavat na centralu nikto ti jeho čislo a status - zenaty/ slobodny davat nebude.Ked nabuduce pride, daj mu telefonne cislo do ruky a žmurkni naňho, iba blbec nepochopí a dalši krok je na ňom..alebo ho pozvi na kavu..

franica
8. mar 2022

možno si mohla napísať v akom meste doručuje a nejaké poznávacie znamenie, svet je malý, možno ho niekto pozná 😉
Prípadne mu zavolať ako "omyl", že dobrý deň hľadám pána Kováča, volám správne? Nieeee? A vy ste prosím kto? 😂

ozetka
22. mar 2022

Odkial ste ? Tiež hladate toho kuriera z Nových Zámkov a okolia ako viac žien cez FB?

yonce
22. mar 2022

@ozetka zda sa mi to celkom povedome a uz som si vsimla, ze to tu niekto pisal