Ako zistím históriu inkognito režimu?

12. aug 2022

Prosim o pomoc
Ako zistiť históriu inkognito režimu?

bloger
12. aug 2022

Pokiaľ viem v režime inkognito sa neukladajú pozerané stránky. Práve preto sa to volá režim inkognito.

stary_ujco
12. aug 2022

Premýšľam, prečo sa to asi vola inkognito režim... Žeby preto, aby nebolo vidno históriu?

oliolijanka
12. aug 2022

Mas mnoho navodov na nete. Aj po slovensky.

autor
12. aug 2022

@bloger
@stary_ujco
Ano ale da sa to zistit

eva112014
12. aug 2022

@oliolijanka A ona sa presne na ten nàvod pýta. 😀

eva112014
12. aug 2022

Toto by ma tiež zaujímalo.

autor
12. aug 2022

@oliolijanka pozeral som,nie som v tom zdatný

autor
12. aug 2022

@eva112014 veru aj mna

moonlight1210
12. aug 2022

Neviem, kolko mas rokov a ako zdatny si vo vyhladavani v google, ale daj si klucove slova “inkognito rezim historia” a citaj.

oliolijanka
12. aug 2022

@eva112014 No ved nech zada do googlu 'inkognito historia' a vyjde jej tam 20 navodov.
Tazko obnovi historiu inkognita, ked nevie pouzivat ani google.

https://sk.ios-data-recovery.com/how-to-recover...

vsauce_
12. aug 2022

Môžeš zavolať dodávatelovi internetu a ten ti pozrie všetko čo chceš 😀

liljana
12. aug 2022

Skus robit nieco uzitocnejsie, nez niekoho spehovat. Ak to bude bez priciny. iba sa strapnis a druheho ponizis tak, ze sa s tebou rozide. Ak to malo realny dovod, dozvies sa ho aj bez spehovania.

aalt
12. aug 2022

A co si predstavujes pod pojmom "zistiť históriu inkognito režimu"? Po zatvoreni inkognita na pocitaci / telefone neostane ulozene nic. Ziadna historia aka stranka bola navstivena, ziadne "cookies" navstivenych serverov. Proste vobec nic, ako keby inkognito rezim ani nebol spusteny.
Teoreticky mas iba par moznosti:
Dat hacknuty prehliadac, ktory bude aj "inkognito rezim" ukladat a potom si to pozries.
Sledovat aktivitu medzi prehliadacom a internetom.
Ak ide na telefone cez mobilne data, tak opat len nejakym doinstalovanym programom, ktory to bude sledovat (alebo vypytanim si to od operatora, ktory ta posle niekam).
Ak ide cez wifi, alebo ide o PC, tak vies sledovat aktivitu na sieti, idealne na router-i. Ten to samozrejme musi vediet/podporovat atd ...
Ak pri "browsovani" pouziva https (co uz su dnes takmer vsetky stranky), tak aj tak iba uvidis na aky server (aky protokol, port ...) ale co (data) neuvidis. Tie su sifrovane.
Ak pouzije VPN, neuvidis nic iba pripojenie na VPN.
Ak tomu co som napisal nerozumies, tak sa to proste neda.

autor
12. aug 2022

@aalt diky,pochopil

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz