Ahojte neviete mi poradiť, prispela som Riskovi cez paypal, 14teho, cely víkend bola platba na mojom účte rezervovana, v pondelok som to už mala ako pohyb, že to odišlo, ale keď pozerám na tom transparentnostnom účte tak to podľa mena neviem nájsť. Mam SLSP. Nejde mi o to aby som sa videla niekde napísaná ale chcela som aby mu peniažky prišli a ešte aj chcem prispieť len ma to zaskočilo tak ci je to v poriadku. Dakujem
@luzzia ďakujem za odpoveď, viem ze to tak pri paypal býva, len som sa nenašla hneď ako som to zaplatila ani ked som už videla platbu ako zrealizovanu. Nehľadám podľa dátumu ale podla mena, a nájde mi ďalších 5 s rovnakým priezviskom, s rôznymi datumami, ale moje meno tam nie je
@makaronka01 a preco platis cez Paypal, ked mas SLSP? ja som urobila normalne prevod z uctu (tiez mam SLSP) a platba bola za par min aj na transparentom ucte
@liz_lemon lebo sa mi to zdalo rýchle a nikdy som s tým nemala problém, do budúcna budem vedieť, opýtam sa na to v banke.
@makaronka01 ono na ten paypal by to malo prist okamzite, takze skuste pozriet ten datum. kedy ste to posielali a tam sa hladat. to nevadi, ze vam v SLSP svietila platba ako rezervovana, ono to niekedy zvykne tak v tom bankovom systeme alebo na ucte svietit aj ked uz peniaze davno presli, najma cez vikend. takze nehladajte sa az v datum, ked uz to preslo ako pohyb, skuste pozriet starsie dni 🙂